Tek ce sad neznalice vidjeti kakav je Roberto trenerski mag. I u losoj sezoni je zavrsio drugi, ovaj jad se do januara nece zadrzati.Valencia je napisao/la:Valjda je sada pojedincima jasno kakve su gluposti pisali o Manciniju.
Frajer je uzeo titulu sa igracima koji su nakamareni u ekipu za kratko vrijeme. Uz to, imao je par budala sa kojim nije bilo lako.
Uloziti velike pare i dovesti bruku igraca nije garancija uspjeha. Treba vremena da se sve to poslozi, da profunkcionise sistem.
Treba imati strpljenja.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Kako ce to amateri i strucnjaci koji misle da je lako osvojiti titulu samo zato jer je ekipa dovela bruku vrhunskih igraca u koje je potrosila stotine miliona funti skontati? Misle igrali FM-a i osvojili sve zivo na istom pa izjednacavaju isit sa stvarnim fudbalom, Mancini je vrhunski strucnjak.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Roberto je Ferguson za Pelegrinija
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Na koju foru je (možebitna) nesposobnost Pellegrinija dokaz da je onaj talijanski klaun vrhunski trener?
Inače, da ne bi bilo da branim Pellea, od početka smatram da je dobar izbor na klupi Citya i želim da što duže ostane tu, jednako kao što sam mislio i o velikom Manciju.
Inače, da ne bi bilo da branim Pellea, od početka smatram da je dobar izbor na klupi Citya i želim da što duže ostane tu, jednako kao što sam mislio i o velikom Manciju.

-
- Kontakt:
Na foru da je u svakoj ekipi koju je vodio osvajao trofeje, ali dobro mozda to toliko nije bitno sigurno imas neki izgovor tipa sreca itd. itd. ili ona moja omiljena lako mu je bilo Premiership osvojiti kad je toliko love potrosio na pojacanja gjde covjek stekne dojam da mu konkurenti dovode igrace na free a isti igraju za prosjecnu britansku sedmicnu platu.
Sa onakvim timom i s onolikim ulaganjima i prosječan panj bi osvojio jedan Premiership. Talijansku ligu ne pratim previše, ali ako se ne varam u vrijeme dok je osvajao sa Interom, institucija zvana Juventus je bila skenjana. Dakle, sve je jasno.
-
- Kontakt:
Vidjecemo, ove godine imaju istu ekipu pojacanu sa jos 120 miliona funti pojacanja pa cemo da vidimo hoce li prosjecan panj je osvojiti...MoR je napisao/la:Sa onakvim timom i s onolikim ulaganjima i prosječan panj bi osvojio jedan Premiership. Talijansku ligu ne pratim previše, ali ako se ne varam u vrijeme dok je osvajao sa Interom, institucija zvana Juventus je bila skenjana. Dakle, sve je jasno.
BigBigBang je napisao/la:Vidjecemo, ove godine imaju istu ekipu pojacanu sa jos 120 miliona funti pojacanja pa cemo da vidimo hoce li prosjecan panj je osvojiti...MoR je napisao/la:Sa onakvim timom i s onolikim ulaganjima i prosječan panj bi osvojio jedan Premiership. Talijansku ligu ne pratim previše, ali ako se ne varam u vrijeme dok je osvajao sa Interom, institucija zvana Juventus je bila skenjana. Dakle, sve je jasno.
Uopšte ne ocjenjujem ko je bolji od njih dvojice, najbolje bi bilo da je Mancio ostao, ali eto, nije ni Pellegrini loš izbor. Neka ga što duže.
BigBigBang je napisao/la:Kako ce to amateri i strucnjaci koji misle da je lako osvojiti titulu samo zato jer je ekipa dovela bruku vrhunskih igraca u koje je potrosila stotine miliona funti skontati? Misle igrali FM-a i osvojili sve zivo na istom pa izjednacavaju isit sa stvarnim fudbalom,
Apsolutno tacno.
Nikad u zivotu. Prosjecan trener u vrh glave.BigBigBang je napisao/la:Mancini je vrhunski strucnjak.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Cautinho
- Kontakt:
Trollovi dosli na svoje.
Posebno ovaj smor.
Kad su se pojavile kritike na racun Moyesa,svi skocili,a Pellegrini je u istoj situaciji,samo njemu nije Mancini ostavio gotovu ekipu kao Fergie Moyesu,vec je ostavio dosta gowana koja se moraju ocistiti.
Posebno ovaj smor.
Kad su se pojavile kritike na racun Moyesa,svi skocili,a Pellegrini je u istoj situaciji,samo njemu nije Mancini ostavio gotovu ekipu kao Fergie Moyesu,vec je ostavio dosta gowana koja se moraju ocistiti.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Prosjecan trener je Pelegrini, prosjecan trener je Moyes (dok se ne dokaze trofejima), Mancini je vrhunski trener sa velikim brojem trofeja. A sto se tice te price o konkurenciji u Italiji koja jeste bila oslabljena za Juve koji je izbacen zbog namjestanja, ali nije li Milan bas tih godina bio evropski prvak? Nije bas da je Italija bila odron tada, npr. danas je veci odron.
Jadan Pellegrini, mora voditi ekipu u koju je slupano preko pola milijarde funti u zadnjih pet godina, a morao je čak i on potrošiti preko sto miliona , dok Moyes može uživati, nakon Fergusona, sa Andersonom i YoungomCautinho je napisao/la:Trollovi dosli na svoje.
Posebno ovaj smor.

Život je baš nepravedan kad si trener manjeg kluba iz Manchestera

Previse je taktickih promasaja ( blago receno ), imao u Manchesteru da bi ga smatrao vrhunskim.BigBigBang je napisao/la:Prosjecan trener je Pelegrini, prosjecan trener je Moyes (dok se ne dokaze trofejima), Mancini je vrhunski trener sa velikim brojem trofeja. A sto se tice te price o konkurenciji u Italiji koja jeste bila oslabljena za Juve koji je izbacen zbog namjestanja, ali nije li Milan bas tih godina bio evropski prvak? Nije bas da je Italija bila odron tada, npr. danas je veci odron.
Klopp je vrhunski, Heynckess je vrhunski, Wenger je vrhunski trener, Mourinho, Conte isto...
Ako ces trofeje brojati onda ce to biti diskutabilno jer sta je znao raditi sve u Cityu, pa neke postavke su smijesne bile.
Arsenal tvoj nije dugo uzeo vecu titulu ali ako cemo tako ogranicen pogled na stvari imati onda i za njega mozemo zakljuciti da nije World Class strucnjak. A puno bolje od mene znas da jeste i zbog cega jeste.
Mourinho je dugo bio broj 1 u svom poslu i onda od Reala napravi masinu za kontre ( sto je bio jedini nacin da se zaustavi onakava Barcelona ), medjutim falilo mu je uigranosti u napadu da se ne muci sa buranijom iz Spanske Lige. Nije mu bila problem Barca u medjusobnom duelu ali su znali prosipati bodove protiv prosjecnih ekipa.
Traljavo izgledao napad, sredina brza samo kad je kontra u pitanju, protok lopte nula. Sve nekako na Ronalda islo.
Pobjede na misice izvojevali.
Sad dosao u Chelsea i igra mu se isto zasniva na kotrama, medjutim sad se i ne pokusava nadigravati s protivnikom koji je jak na sredini, nego koristi mesare / zadnje vezne samo da povrijede igrace.
Veliki trener ali pacov od covjeka.
Dok Wenger znao Arsenal izvlaciti iz prosjeka da ne postane Liverpool i sredina tabele, i znao je doci do Lige Prvaka uvijek.
Dok je Mancini klasicni Talijan, ni po cemu poseban, uvijek tvrde pobjede, nikakav sablon igre koja je i precesto defanzivna bila.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Cautinho
- Kontakt:
Huh.
Počinje 3. uzastopna LP za Manchester City,nadamo se,uspjesnija.
Nema puno kalkulacija,Plzen se mora dobiti,ali ne gutavo,vec pokazati neku igru,da budemo mirni i sigurni u pobjedu bar do 60 minute.
Nadam se da ce Pelle dobro startati.
Sretno!
Nema puno kalkulacija,Plzen se mora dobiti,ali ne gutavo,vec pokazati neku igru,da budemo mirni i sigurni u pobjedu bar do 60 minute.
Sretno!
Keep walking.
http://shadygiz.****.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako City ne bude siguran u pobjedu i to u prvih 45 minuta, onda nesto nije OK ili ce biti bas pehovi.Cautinho je napisao/la:Huh.
Sretno!
Kostali su me sad (zadnje) kolo u EPL "finih para". Opet sam veceras igrao i zahtjevam

Sto se tice ove rasprave o trenerima, mislim da je prerano. Ja sma nakon priprema i prvog kola mislio da je City sazreo ali demantovase me u tri kola poslije toga. Sad treba da mislim da su losi pa da me opet demantuju kad/ako rasture United i jos par utakmica poslije?
Ne, ne treba se zalijetati. Niko ne zna sta ce Pellegrini napraviti, kao ni Moyes ni Rodgers...
P.S. Rodgers ima najtezi posao pa je sad za sad prvi, ali hoce li ostati?

- IlPrincipe
- Kontakt:
Hocel zabit ovaj City ? pratil iko utakmicu ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja gledam Galatu i Real ali pratim i City. Razocaravajuce!
Imali su ko neke sanse i stativu pogodili ali mora ovo puuno bolje. I mora i moze.
Imali su ko neke sanse i stativu pogodili ali mora ovo puuno bolje. I mora i moze.
Dzeko najbolju sansu masio, sa 5m glavom pravo u golmana, i Aguero je stativu pogodioIlPrincipe je napisao/la:Hocel zabit ovaj City ? pratil iko utakmicu ?
bolji su, ali nedoreceni

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Cautinho
- Kontakt:
Kada ima prostora,City lagano dolazi do sesnaest i neke prilike.
Ako Yaya ili Fernandinho neometano prime loptu i potrce par koraka,to je pola gola.
Ali ipak slabo,Plzen dobro pokriva,a ni u napadu nisu bezopasni.
Drago mi je zbog Kompanyja.
Pelle bi trebao dobro promisliti kolike ovlasti daje Agueru.
Taj namjerno ne zeli dodati.
Sta god dodje do njega,on puca.
Stvarno je sebičan,i to nema veze sa Dzekom.
Jovetic-Aguero mi se čini logična izmjena,isti tip igrača,ali bar ce Jovetic nekada i dodati.
Nasri odličan
Ako Yaya ili Fernandinho neometano prime loptu i potrce par koraka,to je pola gola.
Ali ipak slabo,Plzen dobro pokriva,a ni u napadu nisu bezopasni.
Drago mi je zbog Kompanyja.
Pelle bi trebao dobro promisliti kolike ovlasti daje Agueru.
Taj namjerno ne zeli dodati.
Sta god dodje do njega,on puca.
Stvarno je sebičan,i to nema veze sa Dzekom.
Jovetic-Aguero mi se čini logična izmjena,isti tip igrača,ali bar ce Jovetic nekada i dodati.
Nasri odličan
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.