FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Gospodja ce i naredne godine da prati federalnu ligu u Lukavcu ...Ljube te tvoji sodjani <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Krupa iz Prve lige RS-a, a odavde Zvijezda ili Metalcipaulus je napisao/la:Pa ko je to od srba ostao Radnik , ko je usao i ko jos ?

2 kluba iz RS a hahahhahahhahahahhaha u pl
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Samo Radnik, a usla je Krupa na Vrbasu...paulus je napisao/la:Pa ko je to od srba ostao Radnik , ko je usao i ko jos ?
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
-
- Kontakt:
Ispadanjem Borca, najviše su profitirali Novi Travnik, Jedinstvo, pa čak možda i Radničku a najlošije su prošli Gračanlije, Banovićani jer ovi prvi nabrojani neće morati kupovati utakmice do kraja lige.
A nayebale su komšije iz Banovića ako im do sad Travničani nisu uplatili pare za jučerašnju utakmicu

A nayebale su komšije iz Banovića ako im do sad Travničani nisu uplatili pare za jučerašnju utakmicu

hahaha vjeruj mi da sam i ja to isto htio napisati hahahahahSiouxLukavac je napisao/la:Ispadanjem Borca, najviše su profitirali Novi Travnik, Jedinstvo, pa čak možda i Radničku a najlošije su prošli Gračanlije, Banovićani jer ovi prvi nabrojani neće morati kupovati utakmice do kraja lige.
A nayebale su komšije iz Banovića ako im do sad Travničani nisu uplatili pare za jučerašnju utakmicu![]()
![]()
Odmah otjerati Skulića i Sejfu, koji će vrag tu kad boljih igrača imaš u kadetima a ovi još stranci?!
Remnont odmah pravit, tjerat sve sa strane a pokupit sve što valja u ovim okolnim ekipama (Devetak, Puračić, Poljice, Miričine..)
Giga, Jusufović, Redžić, Jaranović, Pema plus najbolji iz već nabrojanih ekipa + ovi domaći što su već tu, jača ekipa 5 puta od trenutne a sve domaći igrači.[/quote]
Od tih navedenih vrijede Jare i Pema. Treba prvo vidjeti koga možemo dovesti pa onda pustiti neke (većinu njih) trenutne igrače.
Remnont odmah pravit, tjerat sve sa strane a pokupit sve što valja u ovim okolnim ekipama (Devetak, Puračić, Poljice, Miričine..)
Giga, Jusufović, Redžić, Jaranović, Pema plus najbolji iz već nabrojanih ekipa + ovi domaći što su već tu, jača ekipa 5 puta od trenutne a sve domaći igrači.[/quote]
Od tih navedenih vrijede Jare i Pema. Treba prvo vidjeti koga možemo dovesti pa onda pustiti neke (većinu njih) trenutne igrače.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Dovest ce nam Kenan Pekaric Hasanovica, Dzafica i slicne njima. Ekstra igraci, a jos bolji momci van terena.
Koliko ja znam Pekara je napustio Radnički krajem februara - početkom marta kada je osnovan novi UO sa već prije navedenim ljudima zna se ko i šta.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Toliko je spleta sretnih okolnosti da je skoro pa nemoguće povjerovati kako je izboren opstanak. Ipak, sačekajte do kraja sedmice da vidite kazne i oduzimanje bodova Bratstvu. I da se nije desila ova situacija u PL Radnički bi opstao u ligi "zahvaljujući" dešavanjima u Gračanici
. U najmanju ruku u Lukavcu bi Radnicki i Bratstvo igrali susret koji bi vjerovatno odlucivao putnika u nizi rang. Bratstvo bi igralo znatno oslabljeno jer ce im nekoliko igraca dobiti zestoke kazne i suspenzije, a do kraja prvenstva ce domace utakmice mozda igrati i u Lukavcu (ili na nekom drugom terenu u blizini). Pouka za @nacelnika da nikada komsiji ne pozeli da mu crkne krava
.

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Ostali jesmo i to je kraj. Sta sad i kako dalje to se svi trebamo zapitati. Ova liga bit ce puno jaca naredne sezone. Prije svega trenutni predsjednik nek ostane u Domu Zdravlja na hitnoj jer tamo mu je i mjesto, kloni se doktore fudbala jer nije to za tebe, ostali clanovi uprave vise manje, vecina ih treba otici, a ostati samo trebaju Adis Lovic, Bajro Bacic i onaj sto se nesto oko lijekova bavi ne znam mu ime. Sad ce izbori i to ce sve da diktira i ko ce biti u upravi Radnickog nazalost tako je kod nas da bez politike nista ne ide. Ali Bajri Bacicu treba dati sansu da ponovo vodi Radnicki kao nekada kad je bio tu i napravio od njega nesto, i nas mali skromni stadion je za vrijeme svog mandata on napravio, njemu se treba dati sansa, pred pocetak one sezone kad smo imali ono finale sa Vitezom je on sam rekao tadasnjem UO Radnickog dajte mi pare koliko mi treba u uvest cu Radnicki u PL, sad mu treba dati sansu...
Sansu treba dati svakome ko moze pomoci. Ali nazalost, onih koji mogu a hoce - gotovo da i nema. Dobro si nabrojao - Adis Lovic i Sabit Omic zele da pomognu konkretno i to rade. Nadam se da ce uskoro biti odrzana i Skupstina pa ce ovoj dvojici prije svega ukazati povjerenje i verifikovati mandate.samolukavac je napisao/la:Ostali jesmo i to je kraj. Sta sad i kako dalje to se svi trebamo zapitati. Ova liga bit ce puno jaca naredne sezone. Prije svega trenutni predsjednik nek ostane u Domu Zdravlja na hitnoj jer tamo mu je i mjesto, kloni se doktore fudbala jer nije to za tebe, ostali clanovi uprave vise manje, vecina ih treba otici, a ostati samo trebaju Adis Lovic, Bajro Bacic i onaj sto se nesto oko lijekova bavi ne znam mu ime. Sad ce izbori i to ce sve da diktira i ko ce biti u upravi Radnickog nazalost tako je kod nas da bez politike nista ne ide. Ali Bajri Bacicu treba dati sansu da ponovo vodi Radnicki kao nekada kad je bio tu i napravio od njega nesto, i nas mali skromni stadion je za vrijeme svog mandata on napravio, njemu se treba dati sansa, pred pocetak one sezone kad smo imali ono finale sa Vitezom je on sam rekao tadasnjem UO Radnickog dajte mi pare koliko mi treba u uvest cu Radnicki u PL, sad mu treba dati sansu...
Ali zasto se vi kunete u Bajru? Bajro jeste napravio nesto na stadionu. Ali kako je napravio? Na "dodjem ti". Eto kako. Na to "dodjem ti" dosle su i kamate pa je racun kluba bio duze vrijeme blokiran dok se dugovi (oko 40.000 KM) za nekadasnju tribinu Zapad od daske nisu otplatili.
Zbog tog "dodjem ti" i danas se na rate placa dug RAD-u od preko 100.000 KM. Samo zahvaljujuci angazmanu najvise sekretara Side i nekih clanova Uprave napravljen je reprogram duga s RAD-om da ne bi doslo do blokade racuna.
Zbog tog "dodjem ti" ce prije ili kasnije na red doci naplata asfaltiranja atletske staze - racunaj vise od 100.000 KM.
Zbog tog "dodjem ti" Bili je nedavno tuzio klub jer Bajro nece da potpise neke papire o imovinsko-pravnim odnosima vezanim za Milenium tj. dio zemljista koji su mu prodali kod Arkade,a ugovori su zakljuceni upravo kad je Bajro bio u klubu.
Zbog tog "dodjem ti" klub je tuzen od strane BH Poste prije izvjesnog vremena (misim da je bila 2010. godina) zbog nekog telefonskog imenika kupljenog (a neplacenog) 2005. godine cija je cijena bila 80 KM, a nakon svega placen je 400 KM.
Zbog tog "dodjem ti" klub poreskoj upravi na ime neuplacenih obaveza prema uposlenicima (bivsi igraci poput Sabanovica i drugih) i tombole (čikmine) duguje oko 100.000 KM.
Bajro je onom arapu prodao objekat "Plavo-bijeli", a uz njega neovlasteno i dio zemljišta koja pripada Radnickom pa zbog toga arap nije mogao dobiti upotrebnu dozvolu za objekat koji je zjapio prazan par godina. Na kraju je arap morao srusiti dio objekta kako bi dobio upotrebnu dozvolu.
Sve se ovo veoma lako moze provjeriti i prema Zakonu o slobodi pristupa informacijama dobiti na uvid i ovo nije mahalska prica.
Danas vise nema toga "dodjem ti". Ni tebi, ni meni, ni Bajri...
-
- Kontakt:
Sve je oke, ali covjek je radio svoj posao, znao je naravno uzeti i sebi, ali je dao i Radnickom, jednostavno zna taj posao kako ide, ali eto vidjecemo izbori ce reci sve sta i kako, ali vozaca autobusa, doktora dosta je, njima svaka cast al nek se bave svojim zanimanjem, dajte ljude od fudbala koji znaju to da rade a ne neke levate koji hoce samo sebi da grabe, pa malo je falilo da igramo derbi naredne sezone u Poljicu, Prokosovicima, Miricini zbog takvih i opet nas drugi spasise ne oni 

Dobro si me napomenuo 
Želim ovako javno da izjavim duboko saučešće dvojici "sportskih radnika" s područja naše općine koji su se svim silama trudili da gurnu Radnički u niži rang zarad svojih interesa, odnosno nekih interesa njihovih seoskih klubova.
Žao mi je "stručnjaci". Čim prije shvatite da je Radnički broj 1 što se fudbala tiče na području naše općine, prije ćete pasti na tlo i shvatiti gdje vam je mjesto! Ili se priključite sportskoj instituciji broj 1 ili o.d.j.e.b.i.t.e.
Nemojte da i o vašim malverzacijama (nemoralnim ponudama igračima Radničkog i pokušaju razbijanja i unošenja nemira u ekipu prije svega) ovako javno pišem kao u prethodnom slučaju.
Crknite sad od muke. Ko vas j.

Želim ovako javno da izjavim duboko saučešće dvojici "sportskih radnika" s područja naše općine koji su se svim silama trudili da gurnu Radnički u niži rang zarad svojih interesa, odnosno nekih interesa njihovih seoskih klubova.
Žao mi je "stručnjaci". Čim prije shvatite da je Radnički broj 1 što se fudbala tiče na području naše općine, prije ćete pasti na tlo i shvatiti gdje vam je mjesto! Ili se priključite sportskoj instituciji broj 1 ili o.d.j.e.b.i.t.e.
Nemojte da i o vašim malverzacijama (nemoralnim ponudama igračima Radničkog i pokušaju razbijanja i unošenja nemira u ekipu prije svega) ovako javno pišem kao u prethodnom slučaju.
Crknite sad od muke. Ko vas j.
Da se i ja malo nakacim,nisam dugo...bilo mi malo vuna komentarisati hocemo li ili necemo igrati sledecu sezonu u 1. Federalnoj...SDA,SDP...ovaj ili onaj...mora se stati u kraj tome da Radnicki bude ****....
-
- Kontakt:
Komsije moze vas komentar za Vojvodica, znam da je odlican strucnjak al kakav stil igre gaji, igral za gol vise ili se brani na 1:0 ????
Jesu li okoncali pregovore s njim? Jel preuzeo? Sinoc mi je rek'o da danas dolazi tamo na finalizaciju dogovora za naredne 4 utakmice.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Danas sam ga vidio nisam htjeo da mu prilazim sutra sam ga konto zvanicno predstaviti novinarima i neki mini intervju... Iskreno vjerujem u njega jer znam kakav je igrac bio, samo me zanima kako se ponasa kao trener.
Ma ja ne mogu biti objektivan kad je Vojvoda u pitanju
. Ali ako mene pitas - sve najbolje o njemu. To je trener koji ce interes ekipe i svakog igraca pojedinacno staviti na prvo mjesto. Njegov interes je uspjeh kolektiva i tu se ogleda njegova velicina kao trenera. Sto se rada i discipline tice, takvog nema u ovoj ligi. Feja i on su dobri prijatelji i mislim da ce Feja njemu reci o manama i nedostacima, ali i vrlinama vase ekipe pa ce to Vojvoda pokusati korigovati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.