NK Zvijezda Gradačac
- edo_malesak
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tezak teren. Mislim da nismo losi i da imamo priliku pobjedit uz malo srece
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 05 maj 2012, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
bolje stojite na terenu. imate šansu da odnesete sva tri boda iz Hercegovine....

Joj ispadanja,prvo onaj bek kod prvog gola ode na usta,sad golman valjda je zmirio kad je boksovo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- edo_malesak
kako su poceli ovo drugo poluvrijeme da bog sacuva. kao da je druga ekipa usla na poluvremenu
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
legle neke pare u poluvremenu, to ce bit prica ko sto gledam 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- edo_malesak
100000 hiljada kaze spiker na stadionu, nek se zna kad ero placaLenBias je napisao/la:legle neke pare u poluvremenu, to ce bit prica ko sto gledam
svaki put kad igraci zvijezde klizeci fulaju ovi kunticu 100 eura u dzep ko u harmoniku na svadbi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sta reci za danasnju utakmicu prvo poluvrijeme za Slobodu drugo za nekog drugog.Sta je tu je realnost nase lige i drzave,po meni ovaj GOSK ispunjava sve uslove da neigra PL,kao prvo to je selo,gledalaca jedno 35,juniori im kanta za nabijanje neznam gdje skupe djecu,filijala su Sirokog i sluze im za stimanje utakmica,a jedna Sloboda se bori za opstanak.Jad i cemer.
Izvještaj sa susreta GOŠK-Zvijezda na http://www.gradacac-sport.com/index.php ... a&Itemid=8
steta za danasnji poraz bili smo dobri u prvom poluvremenu dok smo na pocetku drugog poluvremena bili nadigrani od goska sto je rezultiralo sa njihova dva gola u nasoj mrezi.mi sto smo jedino uspjeli to je pocasni gol ivana.porazu je kumovao i kuntic koji se izgleda predao nakon 2-0 i u igru uveo dva mlada igraca koji se nisu ni vidjeli u nastavku utakmice...bitno po meni je da se nismo obrukali i da su gledaoci mogli vidjet lijepu utakmicu.idemo sada pobijediti veleza 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- delpiero20
- Kontakt:
trebali ste nas pustit i vratili bi vam kad tad...
mogli ste i ovima bod uzet
ali kako je tako je
mogli ste i ovima bod uzet
ali kako je tako je

O stadiona i ljepote, pogleda prirode,gradić ponosa, ali svaka čast navijanje crveni dresovi, čaršije, naravno da je rukomet i odbojka kod vas isto razvijena ali nogomet Banja,treninzi što sam vidjela,trčanje rekracija,jezero,park......... ,momcima sve pohvale , ostala iznenađena možete biti primjer svima manjim područjima sve pohvale.
Samo mogu reć sretno dalje,što jakih sponzora,dobrih nogometaša fakat cool
lijep dio Bosanske nogometne priče 
Samo mogu reć sretno dalje,što jakih sponzora,dobrih nogometaša fakat cool

bas si nam bila malo u posjeti,mozda mozemo biti i primjer nekim i vecim podrucjima a ne samo manjim zar nebambina je napisao/la:O stadiona i ljepote, pogleda prirode,gradić ponosa, ali svaka čast navijanje crveni dresovi, čaršije, naravno da je rukomet i odbojka kod vas isto razvijena ali nogomet Banja,treninzi što sam vidjela,trčanje rekracija,jezero,park......... ,momcima sve pohvale , ostala iznenađena možete biti primjer svima manjim područjima sve pohvale.
Samo mogu reć sretno dalje,što jakih sponzora,dobrih nogometaša fakat coollijep dio Bosanske nogometne priče

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da jesam svaka čast možete svima na Kantonu a i dalje sve pohvale .Pozz do šljivareva nekog turnira
Svaka čast ostala sam ugodno iznenađena prijmer da se može i u manjim sredinama napravit čudo
Sretno!

hajdi zdravo kada izborimo evropu imas jednu kartu od menebambina je napisao/la:da jesam svaka čast možete svima na Kantonu a i dalje sve pohvale .Pozz do šljivareva nekog turniraSvaka čast ostala sam ugodno iznenađena prijmer da se može i u manjim sredinama napravit čudo
Sretno!

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zgusnuti raspored ove polusezone..nova utakmica je vec za dva dana u srijedu dolazi velez ekipa koja je tu negdje sa nama preuzeo ih je novi trener i u tri utakmice su pokazali vise nego pod vosdtvom varesanovica cijele ove polusezone.utakmica bi mogla biti zanimljiva ocekujem puno golova i nadam se nasoj pobjedi....valjda budemo kompletni konacno vjerujem da bi halil mogao zaigrati 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel dolazi neki napadač, crnac na probu ovi dana?astra1922 je napisao/la:zgusnuti raspored ove polusezone..nova utakmica je vec za dva dana u srijedu dolazi velez ekipa koja je tu negdje sa nama preuzeo ih je novi trener i u tri utakmice su pokazali vise nego pod vosdtvom varesanovica cijele ove polusezone.utakmica bi mogla biti zanimljiva ocekujem puno golova i nadam se nasoj pobjedi....valjda budemo kompletni konacno vjerujem da bi halil mogao zaigrati
Zvijezdina licenca za ervopska takmicanje jel vrijedi samo za klub i njegovo poslovanje.
Sta je sa stadionom dali ta licenca vazi za Banju???
Sta je sa stadionom dali ta licenca vazi za Banju???
neznam i ja sam cuo da se spominje neki crnac ali ja nevjerujem da ce sada doci ako dode bice to pocetkom priprema za sledecu sezonu bice zanimljivo vidjeti kunticev prelazni rok ja sam nacuo sta ce biti ali nebi pisao i unosio nemir dzabe ima jos do kraja prvenstva ali garantujem da ce mnogi biti iznenadeni ko ce otici a ko doci...moje misljenje da kuntica treba pustiti da radi svoj posao ja vjerujem da moze sastaviti ekipu koja ce moci parirati za mjesta koje vode u evropu.ova sezona je pokazala da nam ne fali puno jedno 10 bodova 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.