Ovo je jedan od normalnijih kakvih je bilo za JovicuX31987 je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:pogledaj ga Ja RabbiDooVe je napisao/la:Joco zabija 2 gola Borcu, neće ih proslavljati.
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovo je jedan od normalnijih kakvih je bilo za JovicuX31987 je napisao/la:za_zivot_cijeli je napisao/la:pogledaj ga Ja RabbiDooVe je napisao/la:Joco zabija 2 gola Borcu, neće ih proslavljati.
![]()
![]()
A šta ćeš. Tako mi grah pao.Dex je napisao/la:Ironija svega, na tvoj fax idu samo vjerniceKawhi je napisao/la:Jedino je za Zavidoviće tačno.alan_kardec je napisao/la:Prastara fora koja se valjda primjenjuje na sve sve gradove, mjesta, mahale, sela... u BiH osim na Sarajevo.![]()
![]()
HeraklitMracni je napisao/la:zamisli zukanovic pobjedonosni gol postigne , pa digne dres a ispod dresa pusi ga safete![]()
![]()
Ajzea je napisao/la:Daj ba ne serite, ko da vas nije iznenadio snijeg 22. novembra. Ja u šorcu kreno na utakmicu i ponio kremu za sunčanje, nadao se da će me bar neki od vas namazat..
Tribalian je napisao/la: @Tuzlak kontrolisi ga ti sta piskara .Ja moram da popijem lekove prvo, pa onda sa @ Slevinom u diskusiju. Covek je jedan ob boljih forumasa, ali samo dok se ne pomene USA politika, kad pocne o tome , onda citam @ Klaretove postove da se smirim.
joker90 je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?![]()
Kralju!
Previse istine u jednom postuDANTES je napisao/la:Tribalian je napisao/la: @Tuzlak kontrolisi ga ti sta piskara .Ja moram da popijem lekove prvo, pa onda sa @ Slevinom u diskusiju. Covek je jedan ob boljih forumasa, ali samo dok se ne pomene USA politika, kad pocne o tome , onda citam @ Klaretove postove da se smirim.
Brkoo je napisao/la:Možda jedu bez hljebaFormat je napisao/la:Ko god u drugoj norveskoj ligi ima 1000 e platu taj ce umrijet od gladi,tamo je ba hljeb 5 eura
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Umro kad sam pročitoQUARTERBACK je napisao/la:nestalo mi je konekcije esmire ne mogu da udjem na fb a ovdje moze fatam jedva rodjakov internet ako si tu udji na moj racun i odigra sebi tiket hajvanu kad imam ja imas i ti moracu staru budit sad na spratu mi gore ruter yebem mu hljeb i internet bogovi zaledio sam se
Ajzea je napisao/la:Umro kad sam pročitoQUARTERBACK je napisao/la:nestalo mi je konekcije esmire ne mogu da udjem na fb a ovdje moze fatam jedva rodjakov internet ako si tu udji na moj racun i odigra sebi tiket hajvanu kad imam ja imas i ti moracu staru budit sad na spratu mi gore ruter yebem mu hljeb i internet bogovi zaledio sam se![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BluesForever je napisao/la:Postavljaš gluposti,Eto Remy neće igrati zbog ženinog rođendana ili čega već, daj molim te kakve su ti to vijesti, a šta ja postavljam,postavljam normalnije postove i vijesti vezane za klub.FK2015 je napisao/la:Loic Rémy’s wife is due to give birth, which may rule him out of Sunday’s trip to Tottenham. [Guardian]
vedo sine, odakle pišeš ?QUARTERBACK je napisao/la:ahhaahahahahahahahahahahahahahaah allah igre
poceo karati starije zenke odmah mu svi jarani sinovi postaliBelmin6 je napisao/la:vedo sine, odakle pišeš ?QUARTERBACK je napisao/la:ahhaahahahahahahahahahahahahahaah allah igre![]()
pa nisu to starije, to su najbolje godine vedo.QUARTERBACK je napisao/la:poceo karati starije zenke odmah mu svi jarani sinovi postali![]()
![]()
gledaj bluzzersa babe![]()
![]()
JFH9 je napisao/la:BluesForever je napisao/la:Postavljaš gluposti,Eto Remy neće igrati zbog ženinog rođendana ili čega već, daj molim te kakve su ti to vijesti, a šta ja postavljam,postavljam normalnije postove i vijesti vezane za klub.FK2015 je napisao/la:Loic Rémy’s wife is due to give birth, which may rule him out of Sunday’s trip to Tottenham. [Guardian]![]()
![]()
![]()
staragarda je napisao/la:poslije raznih livaja i hodzurdi vama bi i moja tetka Dzehva bila pojacanje...hajd brisi,jazavaccruz40 je napisao/la:Da li ce se raskinuti ugovori sa najboljim pojedincima sad? Mene konkretno intetesuju Zeba i Ahmetović. Mislim da bi bili prava pojacanja za Zelju!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.