Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
U 3 trka.
u 15:05 treba da pocne ko fol 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Početi će, jedino neka velika kiša može promjeniti
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Odgodi je skroz jbt led i FIA
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Hoće li ijedna trka ikad početi da je staza bar malo mokra. Šta će im wet gume uopšte...
Neko link?
I krecu
3 SCa i jedan te flag prognoza

3 SCa i jedan te flag prognoza

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakav je doktor kralj Singapura
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ima li link za mobitel, hvala velika unaprijed
Safety Car opet, kako debilno je ono pravilo da trka moze trajati samo ova dva sata, doslovno cemo imati sat trkanja
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Smeće od tima i bolida. Sreća ode Alonso.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad je ova Alpina best of the rest, skontaš koliko je formula u kurcu van velike trojke. Ferrari je naspram ostalih organizacijska mašina
#Punoljetstvo
Kako je strol ispred fetela poslije zamjene guma? Fetel se izvrtio cim je izasao ili nesto drugo?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj Cunoda isto ne zaslužuje da bude u F1
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
3 DRS zone i Ferrari idalje nema dovoljno brzine da prestigne RB. Strasno kako su mocni na pravcu.
Jedan grad, jedna ljubav!
Je li uopste pusten DRS?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.