Najvjerovatnije da će ostati još jednu sezonu posuđen Lillu. Tako barem ovdje čitam u novinama.Amar Dzeko je napisao/la:Zar je Origi prešao u Liverpool? Nisam to znao, ekstra pojačanje.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Pametno. Jako jeftino ste ga dobili, isticao mu ugovor ili ?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
6 miliona funti, 7,5 miliona eura je realna cijena za talenta. 50% Liverpool plaća platu na posudbi, klauzula o odigranim utakmicama i šta sve ne. Nabere se to pomalo.Amar Dzeko je napisao/la:Pametno. Jako jeftino ste ga dobili, isticao mu ugovor ili ?
Da je dao onaj go kada je izašao 1 na 1 sa golmanom Alžira mislim da bi cijena išla preko 10 miliona eura.
Ja sam ga pratio i poslije Inzagija, nisam vidio sretnijeg napadača u životu. Osim brzine, on još uvijek nema šta novo ponuditi fudbalskom svijetu. Doduše, speed će mu biti 99 na novoj Fifi.

Nije, mala cifra (cuj mala - 7,5 miliona za neafirmisanog igraca od 19 godina) jeste zato sto ce ostati jos godinu dana na pozajmici u Lille-u.Amar Dzeko je napisao/la:Pametno. Jako jeftino ste ga dobili, isticao mu ugovor ili ?
Osim toga, za to vrijeme LFC ce placati 50% njegove place.
Licno i nisam bas nesgto odusevljen ovim malcem, ali mislim da za danasnje uslove to i nije neka cifra, pa ako se ubode - ubode.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
to sam bas i ja juce pisao svaki mu je potez na srecu ili na silu. brz jeste al je traljav nekakav. ja mislim da nije bilo nikakve potrebe za njegovom kupovinom u ovom trenutku. ne mogu izdvojiti par miliona vise za lijevog beka poziciju koja nam treba biti prioritet a imaju za origija koji nam ne treba. pa engleska je puna ovakvih igraca.Henderson je napisao/la:6 miliona funti, 7,5 miliona eura je realna cijena za talenta. 50% Liverpool plaća platu na posudbi, klauzula o odigranim utakmicama i šta sve ne. Nabere se to pomalo.Amar Dzeko je napisao/la:Pametno. Jako jeftino ste ga dobili, isticao mu ugovor ili ?
Da je dao onaj go kada je izašao 1 na 1 sa golmanom Alžira mislim da bi cijena išla preko 10 miliona eura.
Ja sam ga pratio i poslije Inzagija, nisam vidio sretnijeg napadača u životu. Osim brzine, on još uvijek nema šta novo ponuditi fudbalskom svijetu. Doduše, speed će mu biti 99 na novoj Fifi.
sto vise prativ ovaj prelazni rok sve se vise nerviram... ni jedan skoro igrac po mom ukusu nije dosao... jedino ako lazara potpisu to mi ne bi bilo krivo. dođe mi da odjavim internet do septembra.
You are someone else I am still right here
Pogledaj Diega Costu , istim rijecima ga mozes opisati , brz , jak i traljav , al opet je frajer utrpao nenormalan broj golova , tek kad je zaigrao na SP za Spanjolsku vidilo se koliko je limitiran , Origi bi u onom Liverpoolu od prosle godine odlican bio , ima fino dodavanje , trci kontre savrseno , jak , brz , moze zagraditi , naravno ne bi trpao nesto previse golova , ali zbog toga su tu bili Suarez i Sturridge . On je dobar ako ima prostora , inace sluzi samo da spusti loptu i da se zagradi . Sto kazes na silu , al opet , i Suarez s loptom ne izgleda kao neki lucidni igrac savrsene tehnike , ali uvijek nekako prodje po par igraca , il se odbije il nesto , ali boze moj , zbog toga je jedan od boljih trenutno i naravno zbog golova .fera je napisao/la:to sam bas i ja juce pisao svaki mu je potez na srecu ili na silu. brz jeste al je traljav nekakav. ja mislim da nije bilo nikakve potrebe za njegovom kupovinom u ovom trenutku. ne mogu izdvojiti par miliona vise za lijevog beka poziciju koja nam treba biti prioritet a imaju za origija koji nam ne treba. pa engleska je puna ovakvih igraca.Henderson je napisao/la:6 miliona funti, 7,5 miliona eura je realna cijena za talenta. 50% Liverpool plaća platu na posudbi, klauzula o odigranim utakmicama i šta sve ne. Nabere se to pomalo.Amar Dzeko je napisao/la:Pametno. Jako jeftino ste ga dobili, isticao mu ugovor ili ?
sto vise prativ ovaj prelazni rok sve se vise nerviram... ni jedan skoro igrac po mom ukusu nije dosao... jedino ako lazara potpisu to mi ne bi bilo krivo. dođe mi da odjavim internet do septembra.
on ako dođe u liverpool i ako ikad u svojoj karijeri postigne vise od 10 ligaskih golova javi mi se ja cu ti dati svoje podatke da se nađemo i slobodno me tad mozes pljunuti.
u ostalom eto nek sam ja subjektivan jer ne volim takav tip igraca al opet procitaj o cemu ja pisem u svojim postovima... govorim o tome da u ovom trenutku liverpoolu ne treba taj tip igraca niti pojacanja na ovoj poziciji dok se na pozicijama koje su prioritet gube igraci radi par miliona.
nisu moje pare neko ce reci... naravno da nisu al mi ih je zao jer sumnjam da ce nasi vlasnici otvoriti kesu i istrositi se nesto posebno i pojacati se kako treba.
i taj moguci transfer origija se uklapa u ono sto sam ja pricao... đaba nama i ta liga prvaka koju su prije navodili kao glavni razlog lose transfer politike, mi smo i dalje osuđeni na ove nedokazane talente i svaki transfer nam je lutrija.
kako rade i ovo ljeto ja bi volio da su dali sve ove pare na jednog igraca a ova mjesta gdje su doveli ove prinove popunili djecom iz akademije. isto vazi i za proslo ljeto.
u ostalom eto nek sam ja subjektivan jer ne volim takav tip igraca al opet procitaj o cemu ja pisem u svojim postovima... govorim o tome da u ovom trenutku liverpoolu ne treba taj tip igraca niti pojacanja na ovoj poziciji dok se na pozicijama koje su prioritet gube igraci radi par miliona.
nisu moje pare neko ce reci... naravno da nisu al mi ih je zao jer sumnjam da ce nasi vlasnici otvoriti kesu i istrositi se nesto posebno i pojacati se kako treba.
i taj moguci transfer origija se uklapa u ono sto sam ja pricao... đaba nama i ta liga prvaka koju su prije navodili kao glavni razlog lose transfer politike, mi smo i dalje osuđeni na ove nedokazane talente i svaki transfer nam je lutrija.
kako rade i ovo ljeto ja bi volio da su dali sve ove pare na jednog igraca a ova mjesta gdje su doveli ove prinove popunili djecom iz akademije. isto vazi i za proslo ljeto.
You are someone else I am still right here
Ni ja nisam nesto pretjerano odusevljen Origijem. Ne mogu previse pisati o njemu jer sam ga prvi put vidio na SP. Ono sto sam vidio je brzina i snaga. Ne djeluje mi kao da ima neku tehniku, ni zavrsnicu, ali je mlad i moze napredovati. Inace volim brze igrace na svim pozicijama, ali ovaj mi nije nista posebno, mozda se varam i volio bih da se varam, ali cini mi se da moze igrati samo u spicu, a nisam siguran da je za krila. Ono sto do sada BR koristi u napadu su igraci koji mogu igrati i u sredini i po strani, zato mi ovaj nije po zelji. Nadam se da grijesim.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisu JOŠ potpisali ni Origi ni Markovic, ne trčite pred rudu

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Upravo tako, i Moreno je bio done deal prije manje od mjesec dana pa eto na što je izašlo sve da smo se okrenuli Bertrandu.BeyKopites je napisao/la:Nisu JOŠ potpisali ni Origi ni Markovic, ne trčite pred rudu![]()
Raduj se druže Fera, Marković se jutros ižljubio i poselamio sa suigračima u BenfiKi, kaJe sad pravac Liverpool.
Imam dobar osjecaj za Oridjija. Svakako sa njim vrijedi pokusai.
Ipak, Liverpul treba ozbiljna pojacanja za narednu sezonu.
Konkurencija je za sada daleko ispred.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
In May, Anfield legend Jamie Carragher suggested that Liverpool boss Brendan Rodgers does not rate Daniel Agger, and it appears that he may be right, as reports today claim that Liverpool are actively trying to sell the Dane, and have been trying to offload him for some time.
According to Spanish newspaper Mundo Deportivo today Liverpool offered €15m rated Agger to Barcelona three months ago. Barcelona allegedly rejected the offer due to Agger's injury history.
It is further claimed that Liverpool as still desperate to sell Agger, which seems to make sense given the club's pursuit of Dejan Lovren, and Agger's reduced role last season.
- BeyKopites
- Kontakt:
Nisam baš siguran na šta si mislio sa ovim da je konkurencija daleko ispred.Ako si mislio na trenutni igrački kadar, onda se može reći da je Liverpool na 4-5 mjestu što se igračkog kadra tiče, međutim ako misliš na pojačanja ovog ljeta onda se ne mogu složiti.Valencia je napisao/la:Imam dobar osjecaj za Oridjija. Svakako sa njim vrijedi pokusai.
Samo je Chelsea do sada baš dobro odradio prelazni rok, doveli su 2 provjerena WC igrača, ostali konkurenti tipa Everton, Tottenham, Arsenal (Sanchez je na pragu potpisa) nisu doveli nikoga, City je doveo igrače za rotaciju Regesa i Willya a United je slično poslovao kao i Liverpool, preplatio 2 igrača.Za Shawa mi je jasno mlad igrač, veliki potencijal a već sa popriličnim iskustvom igranja a Herrera nije ništa bolja kupovina od Lallane, može da uspije a i ne mora, veliko kockanje

I naravno, slažem se da Liverpool mora kupiti neko baš ozbiljno pojačanje za narednu sezonu

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Tako nesto sam i ja ranije vidio. Navodno mu se ne svidje sto je Agger slab u duelima sa jakim napadacima (Benteke, Lukaku...).
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
zasad je ovo sto liverpool radi samo prilagođavanje na nove uvjete (europa, odlazak suareza). Prava pojacanja trebala bi sada krenuti. Samo ne znamo koje su opcije. Ni na sta se cilja.BeyKopites je napisao/la:Nisam baš siguran na šta si mislio sa ovim da je konkurencija daleko ispred.Ako si mislio na trenutni igrački kadar, onda se može reći da je Liverpool na 4-5 mjestu što se igračkog kadra tiče, međutim ako misliš na pojačanja ovog ljeta onda se ne mogu složiti.Valencia je napisao/la:Imam dobar osjecaj za Oridjija. Svakako sa njim vrijedi pokusai.
Samo je Chelsea do sada baš dobro odradio prelazni rok, doveli su 2 provjerena WC igrača, ostali konkurenti tipa Everton, Tottenham, Arsenal (Sanchez je na pragu potpisa) nisu doveli nikoga, City je doveo igrače za rotaciju Regesa i Willya a United je slično poslovao kao i Liverpool, preplatio 2 igrača.Za Shawa mi je jasno mlad igrač, veliki potencijal a već sa popriličnim iskustvom igranja a Herrera nije ništa bolja kupovina od Lallane, može da uspije a i ne mora, veliko kockanje
I naravno, slažem se da Liverpool mora kupiti neko baš ozbiljno pojačanje za narednu sezonu
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/op ... is-7388957
Odlican clanak o mogucem nacinu iskoristenja Suarezovih 75mil funti, Ja sam za 3 ili 4 opciju.
Odlican clanak o mogucem nacinu iskoristenja Suarezovih 75mil funti, Ja sam za 3 ili 4 opciju.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mene Origi podsjeca na Sturridgea od prije par godina,mora dosta da uci i da sazrije,bice on odlican igrac samo da ima pravog trenera pored sebe,sjetimo se Sterlinga i njegove transformacije kad mu je Rodgers zaprijetio na pripremama

Trebali smo mi po Cuadrada ako Sanchez nece

Trebali smo mi po Cuadrada ako Sanchez nece

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
BBC prenio da smo utrci sa rusima i parižanima za Yayu Tourea 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
To je u rubrici "Gossip", nije njihovo, samo prenose sa Daily Expressa cini mi segaston je napisao/la:BBC prenio da smo utrci sa rusima i parižanima za Yayu Tourea