FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
YEBES SARAJ'VO,
YEBES PITARE,
VOLI SLOBODU,
VOLI FUKARE,
YEBES OSTALE,
ALE ALE ALE ALEE!
YEBES PITARE,
VOLI SLOBODU,
VOLI FUKARE,
YEBES OSTALE,
ALE ALE ALE ALEE!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hoce, ali moras priloziti opravdanje od doktora ili vizu da si u inostranstvu, da se vidi razlog zasto nisi na Tusnju_dreamer_ je napisao/la:Ljudstvo, hoce li biti prijenosa gdje?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Moja TV_dreamer_ je napisao/la:Ljudstvo, hoce li biti prijenosa gdje?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Debilcino zaostala ne sramoti Tuzlu i Tuzlake.Chinaglia je napisao/la:kako mrzim sarajlijice, vise nego cetalje i ustase skupa
ajde Slobodo, j ih Alija mrtvi
IZDRŽI JOŠ JEDNO KOLO.krmpotich je napisao/la:Imas 15-19. Em su tacni, em je 3 markice poziv vuce te gdje god. I uvijek je 3KMNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znam da je offtopic, ali sta cu, Tuzla je. Moram raju upozoriti15-25 su takodjer solidni s tim da ih cekas po pola sata
EDIT: Sloboda72, daj matere ti stavi u spoiler svoj post sa slikama na dan meča. Pa treba mi minuta da preskrolam ono sto ti postavis
Ja volim FK Tuzla City
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
A 2 tekme Kupasloboda72 je napisao/la:IZDRŽI JOŠ JEDNO KOLO.krmpotich je napisao/la:Imas 15-19. Em su tacni, em je 3 markice poziv vuce te gdje god. I uvijek je 3KMNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znam da je offtopic, ali sta cu, Tuzla je. Moram raju upozoriti15-25 su takodjer solidni s tim da ih cekas po pola sata
EDIT: Sloboda72, daj matere ti stavi u spoiler svoj post sa slikama na dan meča. Pa treba mi minuta da preskrolam ono sto ti postavis
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ethel je napisao/la:Hoce, ali moras priloziti opravdanje od doktora ili vizu da si u inostranstvu, da se vidi razlog zasto nisi na Tusnju_dreamer_ je napisao/la:Ljudstvo, hoce li biti prijenosa gdje?
dobar dobar, zapeo sam u Austriji s drugom solinasom, na koji broj da profaksam?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Vidi sad sunce
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Grmi Sunce
Reci to AzmiruChinaglia je napisao/la:sta se palis, j te sarajlijice mrtvevedex je napisao/la:Debilcino zaostala ne sramoti Tuzlu i Tuzlake.Chinaglia je napisao/la:kako mrzim sarajlijice, vise nego cetalje i ustase skupa
ajde Slobodo, j ih Alija mrtvi
je l' ti zao Alije, pisam se na njega
pinoglavi je napisao/la:I onda ja smetam jer postavim plitak potok
ma razbit ćemo ih ko beba zvečku
Sloboda je cijeli život moj !
Dušmani (sarajlice i škutori),će poslije naše današnje pobjede akobogda , morati da nam se pridruže u borbi za osvajanje Ćupa. IDUĆE KOLO AKOBOGDA ,POSTAVLJAM ZBOG ISTORIJSKOG DANA ZA SLOBODU I TUZLU.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:A 2 tekme Kupasloboda72 je napisao/la:Imas 15-19. Em su tacni, em je 3 markice poziv vuce te gdje god. I uvijek je 3KMNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znam da je offtopic, ali sta cu, Tuzla je. Moram raju upozoriti15-25 su takodjer solidni s tim da ih cekas po pola sata
IZDRŽI JOŠ JEDNO KOLO.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 maj 2016, 11:13, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Ponesite cvike, ubi ovo sunce.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Na klupski broj, pa da mogu poslije utakmice ovi iz sluzbe provjeriti_dreamer_ je napisao/la:Ethel je napisao/la:Hoce, ali moras priloziti opravdanje od doktora ili vizu da si u inostranstvu, da se vidi razlog zasto nisi na Tusnju_dreamer_ je napisao/la:Ljudstvo, hoce li biti prijenosa gdje?![]()
![]()
dobar dobar, zapeo sam u Austriji s drugom solinasom, na koji broj da profaksam?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
koga ovo moje oči vide
Zar hejtas Ahmetovica?Aerials je napisao/la:koga ovo moje oči vide![]()
![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Vraca li se Stjepanovic?
bogotac ili Ahmetovic
bogotac je u boljoj formi, mozda je bolje da on pocne, a Ahmetovic da udje sa klupe oko 60 min
bogotac je u boljoj formi, mozda je bolje da on pocne, a Ahmetovic da udje sa klupe oko 60 min
šteta, ništa od toga

jok, ovog do njega odma'DoeTz je napisao/la:Zar hejtas Ahmetovica?Aerials je napisao/la:koga ovo moje oči vide![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.