Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Stavih 5KM na T.Moscow-Amkar Perm 5+. Isplata 45 KM.
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Ipswich have huge problems with squad before this tie as David McGoldrick (31/14, top-scorer), Daryl Murphy (45/13, 2nd top-scorer), Jonathan Parr , Paul Anderson (31/5), Cameron Stewart and Stephen Hunt (23/0) are ruled out with injuries while Cole Skuse (43/0)), Luke Hyam (35/1)) and Tommy Smith (45/6)) are all doubtful but head coach Mick McCarthy said that he’ll field only players who are 100% fit, so trio maybe also be rested. 10 of starting 11 from last match vs Fulham are out.

Gulbis Dodig 2 --- 2.6
Tacan rezultat 0:2 --- 4
Tacan rezultat 0:2 --- 4
Nakon nekoliko dana pauze,, da nesto odigramo
Gulbis - Dodig(1.set) - s2 @2.20
Premier
Singlirano na srednji ulog,,ima Dodig potencijala da dobije i mec,, ali sam se opredjelio za prvi set
pa cemo da vidimo sta ce biti 
Gulbis - Dodig(1.set) - s2 @2.20
Premier
Singlirano na srednji ulog,,ima Dodig potencijala da dobije i mec,, ali sam se opredjelio za prvi set
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Kad' neko zna, zna bravo majstore. Real manje više, ova 3 para suharry_90 je napisao/la:Danas samo obicni singlovi bez prelaza,uplaceno na 20 km po paru...
Quilmes - Banfield 2
Torpedo - Amkar X
Beira Mar - Madeira 2
Real Madrid - Sevilla 1
Tako blizu, a tako daleko.
Još samo hendikep da dodje.SPY je napisao/la:
Ronaldo dao 15 golova u 8 utakmica sevilji, valjda nastavi večeras tradiciju.
@Harry
kraljevi ispoštovaliSPY je napisao/la:
Ronaldo dao 15 golova u 8 utakmica sevilji, valjda nastavi večeras tradiciju.
Ma sjajnooo..idemo daljeharry_90 je napisao/la:Danas samo obicni singlovi bez prelaza,uplaceno na 20 km po paru...
Quilmes - Banfield 2
Torpedo - Amkar X
Beira Mar - Madeira 2
Real Madrid - Sevilla 1
Evo obrazlozenja..prvi par sam igrao jer igraju 3 za 3 sto sam upratio i svaki put gost pobjedi..drugi par sam primjetioo da zadnjih par meceva igraju da svaki drugi mec bude X,treci par sam primjetio pad kvote na goste i gresku jedne strane kladionice,necu da navodim koje,ali sam ih upratio i ovaj zadnji cista formalnost
@civa i orbit
Hvala momci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
mirzatele je napisao/la:Tsonga - Youzhny 1
Makarova - Hantuchova 1
Lisicki - Vinci 1
Wozniacki - Zhang 18.5 manje
4.07
Veci ulog
Tsonga
Frajer prosle sedmice dobio Nadala,Federera i Noleta sad ga pomete momak sa 2 meca na betonu ove godine
dva singla
13:00 Ufa - Dinamo M.(zp) - zp2+ @2,55
15:30 Ural - Zenit(zp) - zp2+ @2,35
Premier
Nadam se prolazu barem jedne utakmice,, ne trazim puno samo 2 gola u 1. poluvremenu
, ako prodju obje onda ce to biti odlicno!
13:00 Ufa - Dinamo M.(zp) - zp2+ @2,55
15:30 Ural - Zenit(zp) - zp2+ @2,35
Premier
Nadam se prolazu barem jedne utakmice,, ne trazim puno samo 2 gola u 1. poluvremenu
za danas opet par singlova.. na 20 km ispraceno
Altach - Admira 1
Arsenal Tula - Kazan 2
Invernes - Dundee 1
AIK - Djurgarden 2
prelazi
Aik - Djurgarde 2/1
Johnstone - Celtic 1/2
UFA - Dinamo 1/2
Ural -Zenit 1/2
CSKA - terek 2/1
Malmo - Orebro 2/1
Lanus - Belgrano 2/1
prelazi ispraceno na 15km
Altach - Admira 1
Arsenal Tula - Kazan 2
Invernes - Dundee 1
AIK - Djurgarden 2
prelazi
Aik - Djurgarde 2/1
Johnstone - Celtic 1/2
UFA - Dinamo 1/2
Ural -Zenit 1/2
CSKA - terek 2/1
Malmo - Orebro 2/1
Lanus - Belgrano 2/1
prelazi ispraceno na 15km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Oba su prolazna
Alcoyano - Murcia - 1 @3,40
Alcoyano - Murcia - 1x @1,62 sigurniji tip
Premier
Narode,, Murcia ima velike probleme sa finansijama,, 99% je da ce nastupiti igraci iz B tima. Kvota strmoglavo pada.
Ne ici sa jakom uplatom,, ipak nikad se nezna,, kocka je to,, ja uplatio na srednji ulog
Alcoyano - Murcia - 1x @1,62 sigurniji tip
Premier
Narode,, Murcia ima velike probleme sa finansijama,, 99% je da ce nastupiti igraci iz B tima. Kvota strmoglavo pada.
Ne ici sa jakom uplatom,, ipak nikad se nezna,, kocka je to,, ja uplatio na srednji ulog
Fognini - Hewitt - 1 (1.70)
Bouchard - Kuznetsova - 1 (1.75)
Lisicki - Errani - 1 (1.50)
Gorica - Maribor - 2 (1.90)
Kerber - Makarova - 2 (2.30)
Bouchard - Kuznetsova - 1 (1.75)
Lisicki - Errani - 1 (1.50)
Gorica - Maribor - 2 (1.90)
Kerber - Makarova - 2 (2.30)
Ne volim ganjati ove kvote ali ovaj put pratim.Abstex je napisao/la:
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Peruanska liga
Inti Gas Deportes - Universidad San Martin tip: Inti Gas Deportes -1 (azijski hendikep) 1.85
Domacini vodeci tim lige uz ucinak na domacem terenu 4-2-0. Imaju veliku sansu da zavrse prvi u ovoj prvoj fazi takmicenja te osiguraju ucesce u finalnom razigravanju za ucesce u Copa Libertadores naredne sezone. Dakle kvalitet imaju a i veliki motiv.
S druge strane, gosti su u sredini tabele i nemaju nikakve sanse za neki znacajan rezultat u Aperturi. Svakako imaju jako mladu ekipu a i medju njima trenutno dosta problema sa povredama i suspenzijama tako da nece igrati njihov najbolji igrac, kapiten i prvi strijelac Luis Perea 10/6 koji je suspendovan kao i jos jedan veoma vazan igrac iz sredine terena (Ballon 10/0). Napadac Iberico 5/0 se vec ranije prikljucio ekipi Twente-a. Trenutno im u napadu ostaje na raspolaganju jedino 17 godisnji Ugarriza koji nije imao nastupa za prvi tim ove sezone.
I jos kao slag na tortu, domacini igraju na visini od 2.700 mnm i to vjesto koriste kao prednost.
Kvota nije nesta... u drasticnom je padu. Cista pobjeda oko 1.50 a azijski oko 1.85
Inti Gas Deportes - Universidad San Martin tip: Inti Gas Deportes -1 (azijski hendikep) 1.85
Domacini vodeci tim lige uz ucinak na domacem terenu 4-2-0. Imaju veliku sansu da zavrse prvi u ovoj prvoj fazi takmicenja te osiguraju ucesce u finalnom razigravanju za ucesce u Copa Libertadores naredne sezone. Dakle kvalitet imaju a i veliki motiv.
S druge strane, gosti su u sredini tabele i nemaju nikakve sanse za neki znacajan rezultat u Aperturi. Svakako imaju jako mladu ekipu a i medju njima trenutno dosta problema sa povredama i suspenzijama tako da nece igrati njihov najbolji igrac, kapiten i prvi strijelac Luis Perea 10/6 koji je suspendovan kao i jos jedan veoma vazan igrac iz sredine terena (Ballon 10/0). Napadac Iberico 5/0 se vec ranije prikljucio ekipi Twente-a. Trenutno im u napadu ostaje na raspolaganju jedino 17 godisnji Ugarriza koji nije imao nastupa za prvi tim ove sezone.
I jos kao slag na tortu, domacini igraju na visini od 2.700 mnm i to vjesto koriste kao prednost.
Kvota nije nesta... u drasticnom je padu. Cista pobjeda oko 1.50 a azijski oko 1.85
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ima li ko za ove hendikepe u formuli sto se tice kvalifikacija za Eurobasket ? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.