FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 mar 2012, 22:23

Ma sviju otjerat i nek Prinudjeni i Amar vode klub grupna faza bi bila zagrantovana,a stadion bi bio kao Wembly.Na kraju krajeva stadion,da se poceo cistit orije 7 dana ne bi bio puno bolji,jer je bilo vise snjega kolicinski.A opet bi masine morale ulazt da ga odvoze.Bez obzira na to ovaj stadion izgleda kao oranica.I sta bude biti ce,sad se nista ne moze promijenit vec ubuduce planirat pred pocetka zime da se urade preventivne mjere.Utakmica ce se odigrat pa makar igrali na terenu koji lici onoj sljaci sto je bila na pomocnom.
svoj ti pos'o !

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 07 mar 2012, 22:26

Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma sviju otjerat i nek Prinudjeni i Amar vode klub grupna faza bi bila zagrantovana,a stadion bi bio kao Wembly.Na kraju krajeva stadion,da se poceo cistit orije 7 dana ne bi bio puno bolji,jer je bilo vise snjega kolicinski.A opet bi masine morale ulazt da ga odvoze.Bez obzira na to ovaj stadion izgleda kao oranica.I sta bude biti ce,sad se nista ne moze promijenit vec ubuduce planirat pred pocetka zime da se urade preventivne mjere.Utakmica ce se odigrat pa makar igrali na terenu koji lici onoj sljaci sto je bila na pomocnom.
prva veceras na mjestu,svaka cast ;)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 07 mar 2012, 22:38

snijeg je prestao padati prije dvadesetak dana ako ne i vise i to je trebalo odmah cistiti, ovi nasi u klubu nisu neobrazovani za svoje funkcije vec su jednostavno lijeni da ista urade jer za ciscenje snijega tek sad i rusenje krova na zapada uprkos upozorenjima ti ne treba skola...ide nam dobro ali sve zahvaljujuci amaru i sto se tu zaustaviti i biti zadovoljan kada znas da moze bolje jer po meni se nista osim tima nije znacajno promjenilo u odnosu na mracni period od prije 5-6 godina

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 07 mar 2012, 22:44

Grbavica moj zivot je napisao/la:Na kraju krajeva stadion,da se poceo cistit orije 7 dana ne bi bio puno bolji,jer je bilo vise snjega kolicinski.
De sviju ti objasni ovo Amaru, da levat ne misli da smo zakasnili 15 dana.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 mar 2012, 22:49

Baltazar je napisao/la:snijeg je prestao padati prije dvadesetak dana ako ne i vise i to je trebalo odmah cistiti, ovi nasi u klubu nisu neobrazovani za svoje funkcije vec su jednostavno lijeni da ista urade jer za ciscenje snijega tek sad i rusenje krova na zapada uprkos upozorenjima ti ne treba skola...ide nam dobro ali sve zahvaljujuci amaru i sto se tu zaustaviti i biti zadovoljan kada znas da moze bolje jer po meni se nista osim tima nije znacajno promjenilo u odnosu na mracni period od prije 5-6 godina
Nemoj tako molim te... sad da ti ja argumente dajem ovdje nemam volje ni zelje... obori me west ham na kladionici tako da nisam raspolozen... uglavnom tvoja konstantacija nije tacna

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 mar 2012, 22:52

Prinudjen je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:Na kraju krajeva stadion,da se poceo cistit orije 7 dana ne bi bio puno bolji,jer je bilo vise snjega kolicinski.

Sasvim je logicno,da je lakse skloonit manju kolicinu snjega nego vecu.Mozda bi imali dan,dva vise za susenje stadiona da je ciscenje pocelo onaj ponedeljak kad je planirano.Jos bi naveo navijace koji su dobrovoljno dosli da ciste teren pa su zavrsili na jugu.Sad se zale sto nam je teren ovakav,a jug se nece otvorit.Uzalud vam trud sviraci.
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 22:56

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:

Sasvim je logicno,da je lakse skloonit manju kolicinu snjega nego vecu.Mozda bi imali dan,dva vise za susenje stadiona da je ciscenje pocelo onaj ponedeljak kad je planirano.Jos bi naveo navijace koji su dobrovoljno dosli da ciste teren pa su zavrsili na jugu.Sad se zale sto nam je teren ovakav,a jug se nece otvorit.Uzalud vam trud sviraci.
mah kad je snjeg pao bilo ga milina cistit puhnes i ode :D, bio je pravo lagan i suh da uopste nije bilo tesko, sad je skroz druga stvar...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 mar 2012, 22:57

Prinudjen je napisao/la:
Ima brko da siba ko Čak Noris,po upravi :lol: :lol: :lol:

p.s.-zato sa svim neodgovornim,po 2 fena,produzni kabal i nek do zore suse stadion :P

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 mar 2012, 22:59

Stvar je jasna: kad ekipa zakaže rezultatski onda i igrači i stručni štab dobiju kaznu (financijsku). Ovdje su zakazali oni koji su zaduženi za održavanje stadiona i terena i ko god da je treba biti kažnjen.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 mar 2012, 23:01

nick je napisao/la:
mah kad je snjeg pao bilo ga milina cistit puhnes i ode :D, bio je pravo lagan i suh da uopste nije bilo tesko, sad je skroz druga stvar...
Na pocetku jeste,a ko se tad sjetio stadiona.Nije se moglo iz kuce izac.Kamoli da ti RAD i navijaci dolaze da ciste satadion.I ooet imo bi tone i tone snjega sa strana,moali bi bageri po njeg dolazit.Ma bezveze oko snjega pravimo naucnu fantastiku.Reko je Amar juce da se ovo samo nam moze desiti,svima pada snjeg samo je u Bosni belaj.Sta je tu je,nek igraju ako mogu po ovome ako ne mogu nek se odgodi i KRAJ PRICE.
svoj ti pos'o !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 mar 2012, 23:05

Zasita bi ovi iz uprave trebali sutra (cetvrtak 8.mart) i prekosutra (petak 9.mart) da se organizuju i angazuju ljude da se teren koliko toliko sredi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 mar 2012, 23:05

Grbavica moj zivot je napisao/la:
nick je napisao/la:
Na pocetku jeste,a ko se tad sjetio stadiona.Nije se moglo iz kuce izac.Kamoli da ti RAD i navijaci dolaze da ciste satadion.I ooet imo bi tone i tone snjega sa strana,moali bi bageri po njeg dolazit.Ma bezveze oko snjega pravimo naucnu fantastiku.Reko je Amar juce da se ovo samo nam moze desiti,svima pada snjeg samo je u Bosni belaj.Sta je tu je,nek igraju ako mogu po ovome ako ne mogu nek se odgodi i KRAJ PRICE.

ma drug 5 dana se nije radilo zbog vanredne situacije poslije toga ko te pita ujutro na poso, tako su isto trebali i oni sto primaju plate od zelje.imas iza istoka toliko prostora za odlaganje tako da to nije opravdanje nikakvo...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 mar 2012, 23:07

Dobro ba ljudi vise svi znamo da je teren u losem stanju(igralo se i gorim terenima) i da je organizacija oko toga ocajna ali sta je tu je igrati se mora.Pa ne zivimo na Havajima
vec u Bosni,niko ne garantuje i da je teren ociscen da opet nece ljuljnuti novi snijeg.Utakmica sa Sirokim je samo jedna od petnaest i kako god da se zavrsi odluka o prvaku nece biti rijesena,molimo Boga da se niko ne povrijedi i nadajmo se pobjedi.Isto tako nema potrebe da se palimo i vrijedjamo navijace drugih klubova ako kazu da je teren ocajan.

@sfp borac
sto se tebe tice recicuti samo ovo,Zeljo,Sarajevo i Velez jesu institucije BH-a fudbala po uspjesima koje su postizali i kvalitet terena na to nemoze nikako uticati,po toj tvojoj logici Milan,Inter,Roma,Lacio i da ne nabrajam dalje nisu veliki klubovi jer uopste nemaju svoje stadione(a Borac koliko se ja sjecam) sto je van svake pameti.Da li su stadion u Banja luci ocistili Borac i njegovi navijaci ili grad,lako se k.....i tudzim perjem.Nas stadion nas problem i krivac ce snositi posljedice,za kritike oko loseg terena si u pravu i to je o.k. ali ne pametuj o Zelji kao klubu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 07 mar 2012, 23:13

nick je napisao/la:

ma drug 5 dana se nije radilo zbog vanredne situacije poslije toga ko te pita ujutro na poso, tako su isto trebali i oni sto primaju plate od zelje.imas iza istoka toliko prostora za odlaganje tako da to nije opravdanje nikakvo...
Ma vjeruj mi ne pravdam ja nikog.Boli me neka stvar za njih samo da rade u korist Zelje.Ali opet prevelika se buka oko je*** snjega napravila,kao da su granate padale,a ne pahulje.
svoj ti pos'o !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 07 mar 2012, 23:19

utakmicu zeljeznicar-siroki treba odgoditi, jer NEMA SANSE da se na ovakvom terenu odigrao bilo kakva normalna utakmica... ako se ne moze igrati negdje drugo, recimo lukavica ili otoka onda se MORA odgoditi derbi prvenstva... :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 mar 2012, 23:28

Oj naroda i pameti, ne do Bog nikome...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

tokmak
Kontakt:

Post Postao/la tokmak » 07 mar 2012, 23:33

Stadion se nije mogao ranije ocistiti jer za RAD prioritet je bila glavna cesta, trotoari itd. Ostali ne mogu cistiti teren, jer bi seljo sa lopatom cisteci snijeg do jezgra zemlje doso...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 07 mar 2012, 23:37

sad zaista izgleda katastrofa,ali ako se sutra poravna valjkom po relativno toplom vremenu,mozda sta i bude od terena za subotu.samo malo brinu ove nove padavine.realno uskukali smo se,doduse s razlogom,al ipak neka nada da ce sve biti ok ;)

slika

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 07 mar 2012, 23:40

" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: old school, dana/u 07 mar 2012, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 07 mar 2012, 23:42

ko su ovi digimoni :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 24 gosta.