Volio bih da sutra sve ijednog igrača koji su dosad igrali odmori, i da vidim Memphisa, Morgana i Darmiana cijeli meč, a što se tiče cjelokupne postave stvarno nemam predstavu kako bi mogla izgledati, možda već od sutra i promjena formacije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
A sta je smjesno miki ubija na pocetku? Odigrao je fenonenalno i pokazao je da zaspuzuje epitet pojacanja? Murinho kad nadje svojih 11 on rijetko mjenja i ako miki ne upadne u tih 11 a sve su prilike da nece ne vjerujem da ce se zadovoljiti minutama u kupu i ponekim startom u epl da se odmori pokoji prvotimac.Asteriks je napisao/la:Glavna pojacanja za druge staze se na pocetku ne snalaze - mihitarijan bi mogao vec u naredno ljeto biti bivsi
Minutaza pomenutog u prva tri meca, tj. prije derbija - 15, 15, i 30 min. te protiv gradjana u pocentom.A sta je smjesno miki ubija na pocetku? Odigrao je fenonenalno i pokazao je da zaspuzuje epitet pojacanja? Murinho kad nadje svojih 11 on rijetko mjenja i ako miki ne upadne u tih 11 a sve su prilike da nece ne vjerujem da ce se zadovoljiti minutama u kupu i ponekim startom u epl da se odmori pokoji prvotimac.
Imam i ja iste zamjerke samo sam spreman dati mu vremena jer vjerujem da je sposoban da nas vrati na pravu stazu. Čitajujući komentare i analize ovdje i na drugim mjestima prisjetio sam se onih dijelova iz autobiografije Sir Alexa Fergusona gdje govori o rekonstrukcijama ekipe i važnost iste. Lujo kad je došao riješio se odmah 25-orice igrača (2014/15) i tokom dvije sezone smo doveli/promovirali neke mlađe igrače ali taj posao opet nije urađen do kraja. Rekao bih isto što i ti, da je precijenio ekipu. Ovi koji u klubu imaju nekog staža nemaju te svježine, te gladi za trofejima i energije da to iznesu. S druge strane, neki od novijih igrača uopšte nisu kvalitet za nas. Na kadrovskom planu se nije uradilo dovoljno i zbog toga gledamo reprizu prošle sezone u zadnjih 10 dana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Jozo je ispao pichka što nije odmah na početku neke stvari riješio, nego je totalno precijenio ekipu, iako je imao i previše vremena da vidi šta škripi i gdje, očit nedostatak kvalitetnog playmakera pored Pogbe, plus situacija sa Rooneyem, koji je davno morao izgubiti mjesto u prvih 11, imaš Mikija, imaš Matu koji mogu igrati tu poziciju, a forsira se Wazza koji je u katastrofalnoj formi. Plus što je i situacija sa stoperima ostala neriješena. Prve 3 tekme su samo zamaskirale te probleme, jer smo ih rješavali na individualni kvalitet, kad je došla iole kvalitetna ekipa svi ti problemi su izašli na vidjelo.
Manchester United’s players fear that Jose Mourinho’s fierce private and public criticism is damaging confidence and already having a destabilising effect on their season.
Gary Neville
@GNev2 Gary
Leaks already after one bad week! Embarrassing!!
Nitro je napisao/la:Odlično, Rooney ne igra protiv Lestera.
Ovo će ti biti 0:0 do 85-te minutice. Ne sikiraj.Policeman je napisao/la:Nitro je napisao/la:Odlično, Rooney ne igra protiv Lestera.a sta ako npr postigne 2 gola tada se tesko nadati da nece igrati u subotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.