Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Hvala Willy. Juce katastrofa , valjda danas bude bolje.
Tsonga - G.Dimitrov(s.t.) 9.8. 21:00 1 1,75
Lille - Metz(s.t.) 9.8. 21:00 1 1,75
B.Paire - A.Zverev (kval.) 9.8. 20:50 1 1,40
Errani/Vinci - HCh.Chan/Y.J.Chan 9.8. 20:20 1 1,45
Sloboda - Čelik 9.8. 17:00 1 1,60
Ulog: 2,50 € Kvota: 9,95 Ev. dobitak: 24,88 €
Tsonga - G.Dimitrov(s.t.) 9.8. 21:00 1 1,75
Lille - Metz(s.t.) 9.8. 21:00 1 1,75
B.Paire - A.Zverev (kval.) 9.8. 20:50 1 1,40
Errani/Vinci - HCh.Chan/Y.J.Chan 9.8. 20:20 1 1,45
Sloboda - Čelik 9.8. 17:00 1 1,60
Ulog: 2,50 € Kvota: 9,95 Ev. dobitak: 24,88 €
Braunschweig - Heidenheim 3+ 2,00
Kvota poklon dana, ne znam sto ovako visoka, oba tima prethodne meceve igrali i vrlo cesto po 5+,6+ tako da danas 3 gola mislim da moraju pasti.
Kvota poklon dana, ne znam sto ovako visoka, oba tima prethodne meceve igrali i vrlo cesto po 5+,6+ tako da danas 3 gola mislim da moraju pasti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Drina 1X
Celik X2
Olimpic X
Velez 1
Zvijezda Travnik z1

Celik X2
Olimpic X
Velez 1
Zvijezda Travnik z1

1946
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Ko hoće sigurno duplanje, mislim da su za danas:
Sloboda - Čelik 1
Zvijezda - Travnik 1
Sloboda - Čelik 1
Zvijezda - Travnik 1
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Valeranga - Sarpsborg 2/1 @23.
U nekim je već blokirano, u premieru ima. Sretno.
U nekim je već blokirano, u premieru ima. Sretno.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
ZVIJEZDA-TRAVNIK X2 u sportplusu kvota 2.33
Zvijezda-Travnik x2
- masteRofPoker
- Kontakt:
Uvijek se desi da kada se trpa na jedan par, taj par dosta zakaze i povalja raju. Zato se mozda treba pripaziti uloga na Sloboda-Celik tip 1. To je nasa liga, sve je u 5 deka jedina prednost Slobode je taj motiv poslije 2 godine pred svojom rajom.
Zrinjski je lijepa kvota na tip 2 ali mi nije jasno kako nisu pobijedili Slaviju u Foci? Takoder, Velez ima problema sa sastavom a ova Mladost se izgleda lijepo pojacala, i tu kvota nije realna. Zvijezda bi trebala rasuti Travnik. Vidim niko ne spominje Olimpic, to mi je nekako lijep dvoznak znaci tip X2, sigurno da je Olimpic uvijek rasterec i spreman da uvalja par komada. Eto neko moje videnje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zrinjski je lijepa kvota na tip 2 ali mi nije jasno kako nisu pobijedili Slaviju u Foci? Takoder, Velez ima problema sa sastavom a ova Mladost se izgleda lijepo pojacala, i tu kvota nije realna. Zvijezda bi trebala rasuti Travnik. Vidim niko ne spominje Olimpic, to mi je nekako lijep dvoznak znaci tip X2, sigurno da je Olimpic uvijek rasterec i spreman da uvalja par komada. Eto neko moje videnje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
- Kontakt:
Ried - Admira 1 1,95
Terek Grozni - Rubin Kazan 1 2,10
Terek Grozni - Rubin Kazan 1 2,10
Sloboda-1
Sarajevo-2
Velez zb-1
Dinamo-2
Jagodina-1
Sarajevo-2
Velez zb-1
Dinamo-2
Jagodina-1
Lagano, 3 0 75. min u toku..bodi123 je napisao/la:Braunschweig - Heidenheim 3+ 2,00
Nadam se da je neko ispratio.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobro zapaženo!krmpotich je napisao/la:BLACKPOOL HAVE A SQUAD OF JUST 8 PLAYERS!!!!
Blackpool have had a summer of hell. Since last season the club has seen 27 players leave and have been left with a squad of just 8 players (3 defenders, 1 midfielder, 4 strikers). Star player Tom Ince and player of the season Matt Gilks were key departures as the club narrowly escaped relegation last season. A recent pre-season friendly against non-league Alfeton Town was called off and a pre-season trip to Spain was also cancelled. New manager Jose Riga has already threatened to quit.
Na Notingem 1,30 hendikep 1,60. Poklon dana

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bodi123 je napisao/la:Lagano, 3 0 75. min u toku..bodi123 je napisao/la:Braunschweig - Heidenheim 3+ 2,00
Nadam se da je neko ispratio.
Jeste

- donCorleone1892
- Kontakt:
donCorleone1892 je napisao/la:Evo i mene nakon dugog odmora među staru raju![]()
Vjerujem da se danas može profitirati na našoj ligi tu je kec na Slobodu koja igra protiv nikad goreg Čelika, zatim 2 na Zrinjski koji ide ka prvoj pobjedi, vjerovatan je kec i na Velez zbog toga ide jedan na veći ulog
Drina-Zrinjski 2 1.80
Sloboda-Čelik 1 1.60
Osijek-Dinamo 2 1.30
N. Forrest-Blackpool 1 1.35
C. Zvezda-Radnički 1 1.35
Total 6.82
Čestitke Kume.donCorleone1892 je napisao/la:donCorleone1892 je napisao/la:Evo i mene nakon dugog odmora među staru raju![]()
Vjerujem da se danas može profitirati na našoj ligi tu je kec na Slobodu koja igra protiv nikad goreg Čelika, zatim 2 na Zrinjski koji ide ka prvoj pobjedi, vjerovatan je kec i na Velez zbog toga ide jedan na veći ulog
Drina-Zrinjski 2 1.80
Sloboda-Čelik 1 1.60
Osijek-Dinamo 2 1.30
N. Forrest-Blackpool 1 1.35
C. Zvezda-Radnički 1 1.35
Total 6.82

- donCorleone1892
- Kontakt:
Hvala @willy 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
2 overa koja bi trebala lahko doci:
Lokomotiva Z-Hajduk 1,85
i
Radomlje-Olimpija Lj. 1,72
koef. 3,18
sretno
Lokomotiva Z-Hajduk 1,85
i
Radomlje-Olimpija Lj. 1,72
koef. 3,18
sretno
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Raduje me sto su na forumu poceli da pisu ponovo stari forumasi,, a vidim ima i novih kojima zelim dobrodoslicu
To znaci da forum kladionica ponovo ozivljava,, ja trenutno pauziram par dana,, kada me stane uzmem pauzu i poslije me uvijek krene
Sretno svima danas,, jucer ste dobro pogadjali

To znaci da forum kladionica ponovo ozivljava,, ja trenutno pauziram par dana,, kada me stane uzmem pauzu i poslije me uvijek krene
Sretno svima danas,, jucer ste dobro pogadjali

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.