fcsforever je napisao/la:amy...ko da gledam ..iduče hefte
Ma daj bjezi,ko ce cekati do iduce hefte.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
fcsforever je napisao/la:amy...ko da gledam ..iduče hefte
mma_hz je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/aleksandar ... eler/73457" onclick="window.open(this.href);return false; evo sve ovdje imas brate...al pise da je vec u TULUZUfcsforever je napisao/la:Sve više sam ubijeđen da će nas u narednih, recimo, 5-6 dana a najkasnije do 15.06...iznenaditi nekim baš bombastičnim imenom. Zna li bilo ko nešto o momku iz Jagodine za kojeg klub traži MILION EURA. Kao, ide u Partizan 100% itd...interesuje me ime momka, godište i pozicija na kojoj igra.
Ps...tačno je da je Partizan jači u svakom pogledu od nas ali je isto tako tačno da će biti sve drugačije ako se Cardiff upetlja u taj trade. Ponude sa ostrva se ne odbijaju tako lahko, pa makar bile i iz 2 lige.
Uglavnom, vidječemo u naredni 7-8 dana ...koje nam iznenađenje sprema uprava. Jbg Ibrak je na godišnjem do 12.06..!!!
mislim da je tacno jer su se vec povezivali sa njim bilo je u novinamafcsforever je napisao/la:jbg na ovom transfermarketu piše da je u Tuluzu i stavili datum.1.07...plus cijena mu pola mil.eura..ne vjerujem da je ovo tačno..ali et, da vidiml
20.6GunnerS je napisao/la:Šuška se šuškauglavnom, kad je prozivka ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
NEGO STAGunnerS je napisao/la:Šuška se šuškauglavnom, kad je prozivka ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Igrače koje je Zrinjski doveo ne možeš nikako nazvati pojačanjima, tek prinovama.amypitar je napisao/la:Evo citam i Siroki se pojacava,isto tako i Zrinjski,ostali klubovi vecinom rasprodaju igrace.
Tako da mislim da ce se zestoka borba voditi izmedu nas, i ova dva kluba. Ostali tesko mogu nesto uciniti, pored ovih klubova.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 25 gostiju.