Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
Koja je ovo divljina od igre jedan uzme i drka citav napad onaj Micić mi se ogadio malo je reč
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Imam osjećaj kao da gledam Portland
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Vidi se da je drugi sport za tebe čim pišeš da Efes može sanjati o timskoj igri , ljudi jesu promašili bruku šuteva ali preko 70% tih šuteva je bilo otvoreno...BIHfan je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:42Gdje ces NBA sa ovim porediti, pa za mene je to drugi sport u usporedbi sta gledam sad. Al ono sto mi se vise dopada je sudjenje, i kontakt igra, nema onih glupih faulova i nekih odluka koje u NBA uniste moral ekipi.Slobodas je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:39Koji je leš ovaj Efes , doduše ja pošto gledam samo NBA za mene je ovo kao usporeni snimak od utakmice. Ljudi 5 otvotenih šuteva u jednom ne mogu pogoditi, onaj Micić ništa nešto se ugura dole na polaganje i to je to. Larkin mudo prođe dole i umjesto da završi nešto na stranu dodaje.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Jesi pogledao sad zadnje 3 minute, lopta je 90 % kod Micica ili Larkina, i ide se na to sta ce oni napraviti, ostali su tu da masu rukama kad su otvoreni ili da idu na skok.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:47Vidi se da je drugi sport za tebe čim pišeš da Efes može sanjati o timskoj igri , ljudi jesu promašili bruku šuteva ali preko 70% tih šuteva je bilo otvoreno...BIHfan je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:42Gdje ces NBA sa ovim porediti, pa za mene je to drugi sport u usporedbi sta gledam sad. Al ono sto mi se vise dopada je sudjenje, i kontakt igra, nema onih glupih faulova i nekih odluka koje u NBA uniste moral ekipi.Slobodas je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:39Koji je leš ovaj Efes , doduše ja pošto gledam samo NBA za mene je ovo kao usporeni snimak od utakmice. Ljudi 5 otvotenih šuteva u jednom ne mogu pogoditi, onaj Micić ništa nešto se ugura dole na polaganje i to je to. Larkin mudo prođe dole i umjesto da završi nešto na stranu dodaje.
Ovo coskarenje Muse je meni nesto najgore, lik nije nikad bio taj coskaros, on treba loptu u rukama.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ma ne može ni on uči sad i otimati loptu al eto 2 skoka za sad
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Kontakt:
Gledam čitavu utakmicu , zadnje 3 minute su takve jer gube 20 razlike , a njih dvojica su igrači kada sve stane moraju forsirati ... I Buboa isto , igralo se timski bilo odličnih akcija ali otvoreni šutevi se nisu pogađali , zato se moralo forsirati zadnje 3 minute ...BIHfan je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:50Jesi pogledao sad zadnje 3 minute, lopta je 90 % kod Micica ili Larkina, i ide se na to sta ce oni napraviti, ostali su tu da masu rukama kad su otvoreni ili da idu na skok.bombaysaphire je napisao/la: ↑21 jan 2021, 18:47Vidi se da je drugi sport za tebe čim pišeš da Efes može sanjati o timskoj igri , ljudi jesu promašili bruku šuteva ali preko 70% tih šuteva je bilo otvoreno...
Ovo coskarenje Muse je meni nesto najgore, lik nije nikad bio taj coskaros, on treba loptu u rukama.
Vrlo lako se može desiti preokret u drugom poluvremenu, jer je Zenit sve pogodio a ovi nisu ništa..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Bitno je da dobije minute
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Vidi se svjetlo na kraju tunela
zar je moguce da ovako lose pricaju engleski jezik
usi mi krvare
usi mi krvare
Vuce ih Vasa maximalno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
dobit ce efes ovo
- OldFashioned
- Kontakt:
Sejm hiir

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Izgleda za poluvrijeme naucili igrati timski 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dva skoka Muse vratiše Efes u igru, bravo majstore 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Biti ce story, sa larkinom ako dobiju
E jbg Micicu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
cijepa li dzanko mrezice?