RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ne bi ja rekao da nece niko otic jer ako iko vrijedi a ne ponude mu se uslove koje ce zadovoljit neke igrace onda je logicno da ce otic taj igrac a imamo par igraca koje bi trebali zadrzat po svaku cijenu.
Npr.Kazazic-momak je otkrice sezone i sigurno su njegove igre ostale zapazene i kad se sjetim da su neki igrali sa strane a nase domace dijete sjedilo na klupi a onakav igrac onda mi je smijesno i zalosno sta se radilo u Velezu.
I nije samo Kazazic taj nego ima i Demic koji je sjedio isto na klupi a sad igra,Zolj se ukljucuje vrlo cesto u ekipu i pocinje utakmice i ima tu jos par momaka ali mi nije jasno sta je SRETO mislio kad je ono napisao onako?
Je li se ti klubovi zanimaju za te nase igrace i ako jesu odakle mu ta informacija??
Sigurno je da ima par igraca koji vrijede i koji ce sigurno biti trazeni ali opet ponavljam,na nasoj upravi na celu sa Niksicem ima veliki zadatak a to je da sacuva par igraca i da budemo medju 6-7 ekipa.
Koji tim ne bi volio da ima Okica,Ivetica,Kazazica,Demica,Kodru i jos par igraca???
Imamo neku osnovu ekipe samo to treba uprava da poslozi a sto se tice funkcije direktora,ne bi mi bilo mrsko da dodje Tana na to mijesto nego cak i drago jer je covijek iz sporta i citav zivot je u Velezu
Npr.Kazazic-momak je otkrice sezone i sigurno su njegove igre ostale zapazene i kad se sjetim da su neki igrali sa strane a nase domace dijete sjedilo na klupi a onakav igrac onda mi je smijesno i zalosno sta se radilo u Velezu.
I nije samo Kazazic taj nego ima i Demic koji je sjedio isto na klupi a sad igra,Zolj se ukljucuje vrlo cesto u ekipu i pocinje utakmice i ima tu jos par momaka ali mi nije jasno sta je SRETO mislio kad je ono napisao onako?
Je li se ti klubovi zanimaju za te nase igrace i ako jesu odakle mu ta informacija??
Sigurno je da ima par igraca koji vrijede i koji ce sigurno biti trazeni ali opet ponavljam,na nasoj upravi na celu sa Niksicem ima veliki zadatak a to je da sacuva par igraca i da budemo medju 6-7 ekipa.
Koji tim ne bi volio da ima Okica,Ivetica,Kazazica,Demica,Kodru i jos par igraca???
Imamo neku osnovu ekipe samo to treba uprava da poslozi a sto se tice funkcije direktora,ne bi mi bilo mrsko da dodje Tana na to mijesto nego cak i drago jer je covijek iz sporta i citav zivot je u Velezu
Izgleda Kazazic u Zeljucunami je napisao/la:Ne bi ja rekao da nece niko otic jer ako iko vrijedi a ne ponude mu se uslove koje ce zadovoljit neke igrace onda je logicno da ce otic taj igrac a imamo par igraca koje bi trebali zadrzat po svaku cijenu.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
A informacija u nekoliko minuta,hahahah...
Kazazic cas u Zelji,cas u Olimpiku
Samo se nadam da ce uprava radit kako treba a to ko se razumije u fudbal zna sta znaci.
Koliko je provjereno za Kazazica da ide u Zelju???
Samo se nadam da ce uprava radit kako treba a to ko se razumije u fudbal zna sta znaci.
Ma kakve su sad ovo dezinformacije, sta vam je, jao ljudi sto padate na paljevine

jašta, nije sezona ni okončala + mi se ne raspadamo ...
a rasipaju nam igrački kadar hhehe
al dobro je doveli su nam par novih i ostavili par igrača iz trenutnog kadra.
Rođeni Brato!

a rasipaju nam igrački kadar hhehe
al dobro je doveli su nam par novih i ostavili par igrača iz trenutnog kadra.

Rođeni Brato!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Ništa se neće konkretno znati do 29. maja kada se završava tekuća sezona, valjda bi od tada trebalo se nešto znati...
Pardon, mislio sam reći do tada, brzo kucam pa pogriješim...
Evo procitah ove bombice sto je SRETO plasirao
i konto toga par tacaka:
- Ja mislim ni da ovi nabrojani u ovom trenutku pojma nemaju gdje ce igrati a kamoli da to SRETO zna.
- Pise sa nekom postavkom dobro upucenog ili zlonamjernog , citajuci mu predhodne postove ja sam blizi ovoj drugoj alternativi !!
- Trece razgovori sa igracima tek slijede
- Cetvrto ja imam info neki da od sledeceg sezone prednost u timu dobijaju oni koji imaju duzi ugovor.

- Ja mislim ni da ovi nabrojani u ovom trenutku pojma nemaju gdje ce igrati a kamoli da to SRETO zna.
- Pise sa nekom postavkom dobro upucenog ili zlonamjernog , citajuci mu predhodne postove ja sam blizi ovoj drugoj alternativi !!
- Trece razgovori sa igracima tek slijede
- Cetvrto ja imam info neki da od sledeceg sezone prednost u timu dobijaju oni koji imaju duzi ugovor.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Pa znas kako to ide s olimpicom kad Zeljo tipuje nekog igraca ovi odmah potrce i ponude vise taman ga i ne uzeli, mali Mujic iz slobode pa Puric iz celika i tako, kako prodju takvi igraci najbolje pokazuje primjer malog Mujica.cunami je napisao/la:A informacija u nekoliko minuta,hahahah...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
NIKAD se vi opametiti ni uozbiljiti necete..nasjedajte na kojekakve "ubacene elemente"da ih tako nazovem i sve ce biti ok.Plan onih kojima je u cilju da nas u dogledno vrijeme ne bude,polahko se pocinje ostvarivati...
Eto sad vi vjerujte "Sreti"i sretinom sreti;)
Eto sad vi vjerujte "Sreti"i sretinom sreti;)
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Jesmo mi hercegovci cudna sorta
Nikakvog osipanja igrackog kadra nece biti, nismo se tako osuli na na pocetku ove sezone kad nikog nije bilo u klubu, a ne sad kad sve funkcionise kako treba. Samo polako, nista se preko noci nije napravilo!

Nije se čuditi ovome, šta smo sve doživjeli poslije rata. Ne vjerujem više ni samom sebi kad bih došao na čelo kluba. 

Who dares, wins !
Nekog reda i discipline mora biti svugdje pa tako i u Velezu jer je to osnov od kojeg se polazi u neki projekat.Mi moramo biti svijesni da svi igraci koji dobro igraju a ima ih i u Velezu,odmah dobivaju bolje novcane ponude nego u Velezu i zbog toga se odluce na odlazak i mislim da je i na upravi red da se neke barijere skinu i da se pocne davat novac onima koji vrijede.Nadam se da uprava nece dozvolit da se igracki kadar raspadne ali i na upravi je da obezbijedi uslove za potpisivanje ugovora jer logicno je da niko nece igrat dzabe.
Napominjem da je na upravi sve,citav teret i da sto prije rijese ovaj problem,prije cemo svi zajedno biti rahat i sretni i mislim da Niksic sa svojom funkcijom i autoritetom moze da uradi dobar posao sa ljudima iz uprave sto se tice ugovora i sl.Nadat se dobrom a do tad cemo cekat provjerene informacije i konkretne poteze
Napominjem da je na upravi sve,citav teret i da sto prije rijese ovaj problem,prije cemo svi zajedno biti rahat i sretni i mislim da Niksic sa svojom funkcijom i autoritetom moze da uradi dobar posao sa ljudima iz uprave sto se tice ugovora i sl.Nadat se dobrom a do tad cemo cekat provjerene informacije i konkretne poteze
ja nevjerujem u ovo sto je ovaj sreto napisao, iz razloga sto je napokon sve poslo naprijed, sponzori, Niksic, atmosfera, gostujuci bodovi, gradnja na stadionu, raja ponovo prica o Velezu!!!ali treba i ovo znati da nijedan igrac nece potpisati ugovor bez povecanja plate! "cuo" sam sto neznaci da je istina, da su ponudili novi ugovor Zolju al je dao ultimatum da ce ga prihvatiti samo uz 10.000 maraka u kešu kao neki bonus!! nezz mislim da netrazi puno ako se radi o ugovoru na 3 godine!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
Moramo biti svijesni da nikad necemo mi navijaci znati koliko ko ima platu i koliko je ko dobio para u ugovoru i sl.Mislim da je malo neozbiljno da govorimo o ciframa jer to niko ne zna ali svi imaju pravo na svoje misljenje i ima pravo da trazi koliko ko hoce ali je zadnja uprave jer ona odlucuje koliko ce kome dati i na koliko ce ko potpisat.Mislim da je to logicno i realno i da je sve ostalo samo nagadjanje...
Ali ko vrijedi i ko moze pomoc klubu i podignut klub na veci nivo,onda se mora i to postovat ali zadnju rijec vodi uprava i svi imaju uslove ali uprava odlucuje sta i kako ce biti i koliko ce se kome dati
Ali ko vrijedi i ko moze pomoc klubu i podignut klub na veci nivo,onda se mora i to postovat ali zadnju rijec vodi uprava i svi imaju uslove ali uprava odlucuje sta i kako ce biti i koliko ce se kome dati
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Nisam i nema me tamo, koliko se ja sjećam, a što me pitaš?Titova-Juga je napisao/la:Aleme druze, da nisi mozda imao nadimak "ero" na 'rodjeni' forumu ?
Eto tek onako, podsjecaju me tvoji upisi na one koji je doticni pisao po tom forumu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
eo jedna informacija za sve rođene...kako sada stvari stoje za sljedecu sezonu su dogovoreni vladavic i drakul....a sto se tice onog sto je sreto napisao ni jednom od tih igraca ne istice ugovor na kraju ove sezone
Odavno se već ta dva imena spominju, valjda će biti nešto od toga. Bar sa jednim. 
Znam da se Vlada gonja sa Žilinom oko ugovora.

Znam da se Vlada gonja sa Žilinom oko ugovora.
Who dares, wins !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.