Iznenadjen sam, ja sam mislio da je cifra blize nekih 250.000 KM.avenija je napisao/la:
160 000 KM za 2016 godinu
A šta će oni koji imaju godišnju za Sjever, gledati na streamu?esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
Valjda ce horde dobiti citav sjever na sledecem derbiju
da, i iste su veličine kao ona na sjeveru (12 redova), samo su drastično niže postavljenaZenzo je napisao/la:jestamaji je napisao/la:da, interesantno je da slova počinju nisko, već u četvrtom redu (i ići će izgleda u visinu do šesnaestog reda), za razliku od sjevera gdje slova počinju tek u deserom redu.scootzzZzTM87 je napisao/la:Izgleda da ce grbavica pisati ispod ulaza, nece se ici preko u visinu
Izgleda da su slova malo na pocetku izlaza, ovako ovo izgleda nisko.
Lagano zeljo izda saopstenje da recimo za derbi te godisnje vaze za istok i to je to. Ili mislis da nece biti mjesta na istoku za raju sa sjeveraMadrRasa je napisao/la:A šta će oni koji imaju godišnju za Sjever, gledati na streamu?esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
Znači nećete.
Siguran samesprit24 je napisao/la:Lagano zeljo izda saopstenje da recimo za derbi te godisnje vaze za istok i to je to. Ili mislis da nece biti mjesta na istoku za raju sa sjeveraMadrRasa je napisao/la:A šta će oni koji imaju godišnju za Sjever, gledati na streamu?esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
Znači nećete.
Zasto bi trecinu stadiona dali gostima? Vec je receno da ce kavez ostati na istom mjestu, tj. zdenka izmedju istoka i sjevera. Sjever ostaje domacim.esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
Mislim da je zbog ovih ulaza da ne bi bio preveliki razmak medju slovima, pa zbog tog spusteno ispod ulazaLakoste je napisao/la:Zasto nisu malo podigli ovo slovo G da bude na sredini tribine, bilo bi ljepse
Mozda zato sto i Manijaci dobiju citav jug na kosevu i dio zapada. Mozda zato sto bih ja dosao sa zenom na derbi i gledao utakmicu uz sjemenke i sok. Nidje vezeSignore je napisao/la:Zasto bi trecinu stadiona dali gostima? Vec je receno da ce kavez ostati na istom mjestu, tj. zdenka izmedju istoka i sjevera. Sjever ostaje domacim.esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
pa ko ti brani da to uradis, moci ces i na sjever i na istok i na zapad, i nikome nece smetat i ako pitarski dres nosis, prosli derbi pored mene na sjeveru bio covjek sa salom sarajeva nije mu niko nista rekoesprit24 je napisao/la:Mozda zato sto i Manijaci dobiju citav jug na kosevu i dio zapada. Mozda zato sto bih ja dosao sa zenom na derbi i gledao utakmicu uz sjemenke i sok. Nidje vezeSignore je napisao/la:Zasto bi trecinu stadiona dali gostima? Vec je receno da ce kavez ostati na istom mjestu, tj. zdenka izmedju istoka i sjevera. Sjever ostaje domacim.esprit24 je napisao/la:Svaka cast za ovu tribinu![]()
![]()
https://scontent.flju2-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5960365Ebrig je napisao/la:Siroki ponovno radio teren. Izgleda vrhunski
Taman na face objavljeno prije tekme sa Zrinjskim
Kosevo ima duplo veci kapacitet od Grbavice i navijaci dva kluba ga ne napune i mozda je to razlog zasto se Manijacima izadje u susret. Stadion svakako ostane poluprazan. Grbavica ce sad imati kapacitet nekako na knap za sarajevski derbi i iz Zeljeznicara sigurno ne zele toliki broj gostujucih navijaca ako bi ta mjesta mogli zauzeti domaci.esprit24 je napisao/la: Mozda zato sto i Manijaci dobiju citav jug na kosevu i dio zapada. Mozda zato sto bih ja dosao sa zenom na derbi i gledao utakmicu uz sjemenke i sok. Nidje veze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.