Olimpik Sarajevo

miki651
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la miki651 » 26 okt 2013, 22:20

Ma ja mislim da ste vi jedne male poštenjačine ito je to. Zato ćete vječno biti osuđeni na davanje kupovanje, vraćanje, preprodaju i slično i nikad ama baš nikad nećete izaći u evropu jer zbog plasmana u euro takmičenja i ne postojite , vas to ne zanima. Vi ste tu od danas do sutra, kad im više ne budete bili potrebni prestaćete da postojite i gotova priča.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 okt 2013, 22:21

Valjda će se brzo vratiti S.Smajić i pojačati konkurenciju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 okt 2013, 22:23

miki651 je napisao/la:Ma ja mislim da ste vi jedne male poštenjačine ito je to. Zato ćete vječno biti osuđeni na davanje kupovanje, vraćanje, preprodaju i slično i nikad ama baš nikad nećete izaći u evropu jer zbog plasmana u euro takmičenja i ne postojite , vas to ne zanima. Vi ste tu od danas do sutra, kad im više ne budete bili potrebni prestaćete da postojite i gotova priča.
Jesi li ti normalan?Zašto lupaš? :oops:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 okt 2013, 22:28

Zao mi te momak,jasno ti je kao i meni da ste nocas bili slabi i nedorasli malom sarajevskom klubu.Mi postojimo jer uzivamo u ovom sportu bez nacionalnih i drugih nepotrebnih stvari kojima se ti opterecujes.Sarajevo je ipak grad koji ima svoje premijerligase i koji nemaju bas taj filing koji vi posjedujete i uvijek cemo za vas biti daleko u svakom pogledu i uzivacemo da tzv.nacionalisticke klubove uzimamo.Mislim da nam je to svrha.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 okt 2013, 23:00

miki651 je napisao/la:Ma ja mislim da ste vi jedne male poštenjačine ito je to. Zato ćete vječno biti osuđeni na davanje kupovanje, vraćanje, preprodaju i slično i nikad ama baš nikad nećete izaći u evropu jer zbog plasmana u euro takmičenja i ne postojite , vas to ne zanima. Vi ste tu od danas do sutra, kad im više ne budete bili potrebni prestaćete da postojite i gotova priča.
Hajvane pa ti si u zabludi,,,,,,da nisi to misleo na neki drugi klub a slučajno napisao na temi POŠTENOG KLUBA OLIMPIC,,,,,,,,hajde priznaj pa da ti oprostimo.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 okt 2013, 23:10

Mancini je napisao/la:Bravooooo momci!Ne mogu da vjerujem,gol u 93 minuti iz penala!
Prosto ne mogu da povjerujem da se neko usudio svirnut penal za OLIMPIC,,,,,a vala bilo ih je I ranije u nekim prošlim tekmama ,,,,,,,,,,no penal je postojao kako čitam I to je to kako je I VJELIKE ČESTITKE g.Faiku I momcima u najljepšim dresovima.pozdrav iz Australije

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 26 okt 2013, 23:20

Olimpic im posteno uzme bod i odma se javi 5-6 ptica kukavica koje podju lajat na svakoga. Sta imaju Olimpic vrijedjat ako ih je po njihovom misljenju sudija zakinuo???????? Mali klubic koji je dobio par utakmica i ponadao se da moze do titule :lol: :lol: ali tek na trinestom kolu je skontao da vise nema gruda,posusja,orasja,zepca,capljine i ljubuskog da im mogu poklanjati bodove za titulu. Smijesno da smijesnije ne moze da bude :lol: :lol: :lol: jos im krivo Sarajevo . Nemojte ih ljudi vise majorizovat molim vas. P.s. cestitke i koliko je para onaj Rahmanovic
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 okt 2013, 23:25

Pogriješi i Feliks Brih pa može i Vanjić
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 okt 2013, 01:50

Mancini je napisao/la:Valjda će se brzo vratiti S.Smajić i pojačati konkurenciju.
Jos ce trajati sedmicu ili dvije da se vrati.
slika
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 okt 2013, 02:10

Mokroguz je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Valjda će se brzo vratiti S.Smajić i pojačati konkurenciju.
Jos ce trajati sedmicu ili dvije da se vrati.
slika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 okt 2013, 16:31

Rudar ima dobrih juniora ove godine. Mozda bi se isplatilo pregledati njihovu statistiku i mozda koju utakmicu pogledati i dovesti jednog u nasim redovima poslije januara?

EDIT:
Vidim Dinamo i Partizan su ih skautirali i prate ih.
http://www.prijedor24h.com/newsite/inde ... niore.html

Ako Dulja i jos dvoje idu u inostranstvu, dobre su prilike za Jusufovica, Hadzikadunica i Rahmanovica da pocnu igrati vise i vise.
Mogu zamisliti dvoje igraca kojih bi trebali napustiti, a dati priliku Duricu i jos kojem igracu medju mladima.
Da nebismo imali ili Regoje ili Torlaka, Stubican trebao bi biti regularan stoper, taj momak je strasan igrac.
Zamislite taj odbrambeni lanac: Rizvanovic - Torlak - Regoje - Stubican - Merajic. Ni tenk nebi mog'o proci te stopere.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 okt 2013, 18:55

:lol:
Crni Torlak:

slika

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 27 okt 2013, 19:35

Sad prikazase izvjestaj iz Mostara.Cist penal.
1946

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 27 okt 2013, 19:57

Mislim da ce nam zadnja linija biti Rizvanovic-Regoje-Stubican-Sesar,za Torlaka je veoma izvjesno da ce nas napustiti krajem jesenjeg dijela.Ovaj Torlak je nestvarno dobar lik i zao ce mi biti ako ode.Kao treci stoper ce se probati sa nasim juniorom Ferizovicem.Nudi nam se jedan provjereni stoper koji je sada u Izraelu i valjda dolazi za manje od mjesec u Bosnu.Ali mislim da ce boss ici prema nasoj djeci.Na lijevom bocnom se dobro snalazi i Bibic sto je i sinoc pokazao.Desni bocni i dobra konkurencija Rizvanovicu je Marko Karamarko,mlad igrac iz Njemacke,nazalost nema pravo igranja prije proljeca a jos prije mjesec dana je u pogonu i trenira sa prvim timom.Dobili smo i veoma vrsnog mladog golmana iz juniora mislim Husica nekako mu je takvo prezime,oko 17 godina,treci golman prvog tima.Nedavno je na nekom turniru u Belgiji proglasen jednim od najperspektivnijih golmana u Evropi.Belgijanci ga htjeli klepiti bez para.Napisao sam da neke mlade strance ocekujemo i blizu nam je dolazak jednog poznatog imena koji ihra spica.
Remont ce biti u veznom redu i vrhu napada ali ne znam sve detalje.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 okt 2013, 20:04

Gdje se nalazi potencijalna lokacija kampa prvog tima?Za lokaciju škole fudbala moglo se već pročitati na internetu.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 okt 2013, 21:25

svejedno je napisao/la:Mislim da ce nam zadnja linija biti Rizvanovic-Regoje-Stubican-Sesar,za Torlaka je veoma izvjesno da ce nas napustiti krajem jesenjeg dijela.Ovaj Torlak je nestvarno dobar lik i zao ce mi biti ako ode.
I meni ce biti jako zao ako na napusti Torlak. Ne samo sto je dobar igrac, vec i prijatne duse. :cry:
Kao treci stoper ce se probati sa nasim juniorom Ferizovicem.
Ne'as pojma koliko sam zaljubljen u ovom klubu, pogotovo kad ovako ulazu u nasu djecu :D sve ispravne korake cine, tako i treba, i takodjer mi je drago da i komsije ulazu u svoje juniore, ali normalno im vise drago kad nas klub dovede juniora i mladica. :D :D :D :D
Nudi nam se jedan provjereni stoper koji je sada u Izraelu i valjda dolazi za manje od mjesec u Bosnu.
Da nije Cocalic haha :mrgreen: odakle je taj ponudjeni stoper?
Ali mislim da ce boss ici prema nasoj djeci.Na lijevom bocnom se dobro snalazi i Bibic sto je i sinoc pokazao.Desni bocni i dobra konkurencija Rizvanovicu je Marko Karamarko,mlad igrac iz Njemacke,nazalost nema pravo igranja prije proljeca a jos prije mjesec dana je u pogonu i trenira sa prvim timom.
Ma Rizo ce dobro svoj posao raditi do tada :D
Meni sijece srce jednostavno direktno reci jednom nasem igracu da treba iz kluba ici kao navijac, i ako sam samo to; navijaci, pogotovo ja sam, necu toliko uticati na to. Ali svakako me boli reci da bih da neko drugi igra na njihovoj poziciji. Rado bih da nam ostanu veterani do kraja karijere, a isto tako naravno volim da nasa omladina ulazi i navikava se. Nadam se samo da nam idu u vece klubove u boljim ligama, jer bi mi bilo grozno/zao da idu u losijim klubovima. Samo neka je nasim vukovima veselje i lijepa karijera.
Dobili smo i veoma vrsnog mladog golmana iz juniora mislim Husica nekako mu je takvo prezime,oko 17 godina,treci golman prvog tima.Nedavno je na nekom turniru u Belgiji proglasen jednim od najperspektivnijih golmana u Evropi.Belgijanci ga htjeli klepiti bez para.
Daaa, Adin Husic :D To je ovaj plavom kosom u sredini, je l' de?

slika

Vala Hamzica Susic treba da pozove k'o rezervistu. Sta je on sve spasio, 2-3 penala vec, jedan-na-jedan toliko puta, legenda ziva. :o
Napisao sam da neke mlade strance ocekujemo i blizu nam je dolazak jednog poznatog imena koji ihra spica.
Remont ce biti u veznom redu i vrhu napada ali ne znam sve detalje.
Bas nam i trebao spic, ovo je odlicno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

FORZA OLIMPIC!!!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 okt 2013, 19:51

Mislim da nam trenutno fali 5 bodova. Da smo pobijedili protiv Travnika i Zvijezde, dosli bi do mojih ocekivanja, i bili bi sad na drugom mjestu. Ali ipak 4 nerijesenih utakmica od 5 protiv najjacih ekipa je odlican rezultat.
Sad samo da domlatimo Slaviju, i moramo pobijediti protiv Sirokog, i onda su moja ocekivanja dostignuta. Da smo pobijedili protiv Travnika onda bi remi sa Sirokim bio u red, a jos bolje pobijeda.

Sreca pa sad i Slavija k'o i Zrinjski oslabljeni za dosta igraca. Dobili jos jedan crveni protiv Celika pa im sve gore i gore bude, a i ovo ce biti gradski derbi pa je malo vaznije nego ostale utakmice. :)

I ako Bog da, kad savladamo Slaviju, nadam se da ce nam komsije zavrsiti nerijeseno pa da im se mozemo pribiliziti pred kraj polovine utakmica.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 28 okt 2013, 19:58

Mi cemo takodjer biti oslabljeni zbog kartona nece igrati Duljevic i Kokot,povrijedjenog Smajica.Nadati se najboljem.

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 28 okt 2013, 23:44

svejedno je napisao/la:Mi cemo takodjer biti oslabljeni zbog kartona nece igrati Duljevic i Kokot,povrijedjenog Smajica.Nadati se najboljem.
Sigurno ce se osjetit ne igranje Duljevica ..jednostavno momak je za respect ..

a za Kokota .. prije bih rekao da ste pojacani nego oslabljeni .. momak koji provede 90 minuta na terenu od toga 30 minuta komentarise neke gluposti .. i sto je najgore pljuje po svojim igracima ..
Meni iskreno to smeta .. svaka ti cast momak igrao si vani .. majstor si BIO .. a sada si isti kao svi momci u timu ..

sretno protiv slavije :)
Toto Riina

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 okt 2013, 23:57

Ma uzima se ovo :D imam povjerenje u nase momke, na kraju krajeva je samo 11 igraca protiv 11 igraca, sigurno su nasi sposobni ih nadmudriti i da nam fali koji igrac.
A Slavija cini mi se da je u vecim problemima sa odsutnim igracima. Da bi nam nedostao jos i Muharemovic, onda bi mi mozda bio sumnjiv napad da nisu i protivnici u problemima ali moze se kako tako ugurati loptu i sa drugim igracima, ali odbrana nam je cvrsta u svaki slucaj ukoliko se nesto ne desi i Stubicanu i Torlaku i Regoju i Rizvanovicu u toku sedmice.
Dobra prilika Rahmanovicu da odigra ako je u formi, nesta ga nije bilo u zadnjim utakmicama. :?:
Ne sjecam se kako je Merajic igrao na lijevom veznom ali ako je Bibic bolji na lijevom bocnom, Merajic valjda moze na lijevom krilu, znam da dobro trci uz tu liniju inace kad igra bocnog.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.