Jokara tako udje i u NBA sezonu,a onda se steše kako sezona odmice
BiH na Eurobasketu 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: BiH na Eurobasketu 2025
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
To je tako . Castaneda isto , pa Bogdanovic kapiten Srbije Pesic tražio da ostane kao kapiten bar uz ekipu , klub mu zabranio . Reprezentacije u košarci su zadnje takmicenje za igrace , pa kvalifikacije prozori ne igra 80% igraca , euroleague i nba ne puštaju igrace.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
- Quartararo
- Kontakt:
Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
U jbt otkri me .svaka čast.Quartararo je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:42Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07
Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
![]()
jedino ako se džanan sa 11 godina priključio forumuQuartararo je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:42Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07
Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gledam Sanli plače što su u finalu a nije maltene bio bitan igrač na EB i nema ljutnje. A onda vidiš Sulejmanovića koji se ljuti a 10x gori igrac od Sanlija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pouka ti je dobra, ali nije baš gori igrač, Šanli je krampa.Unofficialpage je napisao/la: ↑12 sep 2025, 21:47Gledam Sanli plače što su u finalu a nije maltene bio bitan igrač na EB i nema ljutnje. A onda vidiš Sulejmanovića koji se ljuti a 10x gori igrac od Sanlija.
Bit ce poguranac za švabiju večeras
Napredovali smo 8 mjesta na FIBA svjetskoj rang listi. Sad smo 33 reprezentacija svijeta.
https://www.fiba.basketball/en/ranking/ ... xWEMQlxA0w
https://www.fiba.basketball/en/ranking/ ... xWEMQlxA0w
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo I jeste sad negdje realna pozicija, manje-više. Napokon smo jači od svih ekipa od kojih zaista i jesmo jači. Od Hrvatske jedino dugoročno vjerovatno nismo, ali po posljednjih par godina jesmo.
Ovo iznad je realno preći Čehe, koji su u padu, eventualno Crna Gora i Gruzija, ali obje imaju SP. I s Izraelom smo manje vise vazda tu negdje. Realno je da smo taman na toj granici za top 16 u Evropi.
Ovo iznad je realno preći Čehe, koji su u padu, eventualno Crna Gora i Gruzija, ali obje imaju SP. I s Izraelom smo manje vise vazda tu negdje. Realno je da smo taman na toj granici za top 16 u Evropi.
- Hrammm1921
- Kontakt:
zaostrog je napisao/la: ↑18 sep 2025, 17:03Ovo I jeste sad negdje realna pozicija, manje-više. Napokon smo jači od svih ekipa od kojih zaista i jesmo jači. Od Hrvatske jedino dugoročno vjerovatno nismo, ali po posljednjih par godina jesmo.
Ja smatram da smo kompletni kako bi trebalo biti , top 10 u evropi !
Ma to je već neka hipotetika i računica kakvu možda imaju i drugiHrammm1921 je napisao/la: ↑18 sep 2025, 17:42zaostrog je napisao/la: ↑18 sep 2025, 17:03Ovo I jeste sad negdje realna pozicija, manje-više. Napokon smo jači od svih ekipa od kojih zaista i jesmo jači. Od Hrvatske jedino dugoročno vjerovatno nismo, ali po posljednjih par godina jesmo.
Ja smatram da smo kompletni kako bi trebalo biti , top 10 u evropi !
Vozdra raja, konačno sam našao vremena da objavim tekmu protiv Gruzije na yt.
Uživajte!
Uživajte!
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Ehh
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Fala
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Pogledah zadnjih 5 minuta ponovo i bogami su nas vile pronosale samo tako. Gruzini su uspjeli zasrat ama bas sve sto su mogli. Jedan se oklizno, drugi tehnicku, trecem od nogu lopta u aut, cetvrtom pobjegla u aut. Podsjetilo me na nas i sve zavrsnice sto smo znali gubit na slican nacin. Gruzini pljunuti mi iliti mi oni.
Ovaj grad i ovaj klub su poginuli u ratu.Ubijeni su onog dana kad je na opstini Novi Grad osvanulo upozorenje napisano markerom na listu iz sveske: "Ovdje se pozdravlja sa selam alejkum." by HBP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.