Jokara tako udje i u NBA sezonu,a onda se steše kako sezona odmice

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Jokara tako udje i u NBA sezonu,a onda se steše kako sezona odmice
Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.
To je tako . Castaneda isto , pa Bogdanovic kapiten Srbije Pesic tražio da ostane kao kapiten bar uz ekipu , klub mu zabranio . Reprezentacije u košarci su zadnje takmicenje za igrace , pa kvalifikacije prozori ne igra 80% igraca , euroleague i nba ne puštaju igrace.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
U jbt otkri me .svaka čast.Quartararo je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:42Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07
Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
![]()
jedino ako se džanan sa 11 godina priključio forumuQuartararo je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:42Kakve su šanse da Džanan piše pod nickom @bordobijeli? Svakako je pitar koliko znam, a ovdje je moguće da sam sebe brani od ostalih forumaša. U najmanju ruku sumnjivo.Masqareda je napisao/la: ↑11 sep 2025, 22:04Znaci izabrao kesovinu ispred drzave.bordobijeli je napisao/la: ↑11 sep 2025, 21:07
Zato sto je Dubai htio da ne rizikuje poslje operacije i sugerisali su Musi da ne igra . A mogao je Musa sigurno igrati protiv Poljaka al njegova i Dubaija je odluka da ne igra .Da Halilovic igra u nekom drugim klubu da nije u Bosni nebi ti ni on bio na eurobasketu.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.