Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Stvarno je ovaj gittens teska klocina
- Pensioner26
- Kontakt:
3 crvena kartona u isto toliko mečeva. Pada li kakav rekord protiv Liverpoola?
Ja ne znam sta si ti gledo, da je wow odigrano nije, ali da smo imali kontrolu meca imali smo, da su zasluzili i bod nisu jer nisu nista pokazali.harry_90 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:03Nezasluzena pobjeda,Benfika zasluzila da ode kuci neporazena.
Igra ponovo nikakva,samo me zanima jel on radi nesto na tome ili se nada da ce ga Bog pogledat kao veceras..
O Dzordzu ne treba vise pisati,frajer je nevidljiv,Joao Pedro propao zadnjih par meceva,veceras sve kulminiralo crvenim kartonom..zali Boze Guiua na klupi,da mu Dzordz zauzima mjesto..
Izgleda da Baltazar nema autoritet medju igracima,nikako da ih podigne,u zadnja 4 meca 3 crvena..
I da zadnjih 5 meceva igra nula bodova,sto se vidi po broju osvojenih bodova u utakmicama gdje se bodovi racunaju,od mogucih 15,uzeta 4..
Molit Boga da nas Liverpul ne natrpa,nadat se da su upali u malu krizu![]()
Mene muci bjesomucno vracanje lopte unazad i kontrola meca, muci me sto nismo imali nekih sansi, mada budimo iskreni sa Dzordzom je to nemoguce skoro. Kao Liverpool igra wow ove sezone, daj nemoj mi pricati isti su ko i mi. Jos im se povrijedili Alison i Ekitike vcrs.
Gledao sam i nisam zadovoljan,ne znam sta ti gledas,ali ovako ne ide,sto govore i rezultati..veceras da Rios nije dao sam sebi gol,mi ga ne bi dali do nove godine..IQ200 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:29Ja ne znam sta si ti gledo, da je wow odigrano nije, ali da smo imali kontrolu meca imali smo, da su zasluzili i bod nisu jer nisu nista pokazali.harry_90 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:03Nezasluzena pobjeda,Benfika zasluzila da ode kuci neporazena.
Igra ponovo nikakva,samo me zanima jel on radi nesto na tome ili se nada da ce ga Bog pogledat kao veceras..
O Dzordzu ne treba vise pisati,frajer je nevidljiv,Joao Pedro propao zadnjih par meceva,veceras sve kulminiralo crvenim kartonom..zali Boze Guiua na klupi,da mu Dzordz zauzima mjesto..
Izgleda da Baltazar nema autoritet medju igracima,nikako da ih podigne,u zadnja 4 meca 3 crvena..
I da zadnjih 5 meceva igra nula bodova,sto se vidi po broju osvojenih bodova u utakmicama gdje se bodovi racunaju,od mogucih 15,uzeta 4..
Mene muci bjesomucno vracanje lopte unazad i kontrola meca, muci me sto nismo imali nekih sansi, mada budimo iskreni sa Dzordzom je to nemoguce skoro. Kao Liverpool igra wow ove sezone, daj nemoj mi pricati isti su ko i mi. Jos im se povrijedili Alison i Ekitike vcrs.
Kako isti kao mi, ljudi prvi na tabeli, mi 8?
Zar ti ne bode oci losa igra,nedisciplina ekipe,odbrana koju ne moze da uveze vec dvije sezone,kasne izmjene,pa one izmjene protiv Junajteda kad je ofanzivni dio povadio do 25 minute,da te Linkoln muci,da protiv Brentforda , Brajtona ,Junajteda uzmes bod od mogucih 9,gdje nemas ideje sta raditi nakon crvenog kartona,znog cega Dzordz koji je skoro prodan igra napadaca umjesto Guiua koji je vracen sa posudbe,Joao Pedro ne lici na onog igraca sa CWC,sta igra Estevao,kada misli poraditi sa odbranom itd itd
Mi od svih Gvardiolinih pomocnika,uzeli onog koji je sjedio na usima

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To sto ti nemas drugog misljenja i sto gledas samo u jednom smjeru to je tvoj problem. Ja sam se postom osvrnuo na vecerasnju tekmu i stojim iza svake rijeci. Pa kakve veze ima igra li ti Dzordz ili Giju kad ces u januaru prodati Gijua u Strazbur, dovesti Emegu. A Dzordzu moras cijenu drzati, momak nije gori od Gijua prosle sezone, dao nam je gol protiv Linkolna i kreirao preokret. Ne moze ti Pedro liciti na sebe kad nema pola ekipe al hajd to ti ne razumijes, niti vrijednost Palmera niti vrijednost Colwilla niti svih ostalih.harry_90 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:46Gledao sam i nisam zadovoljan,ne znam sta ti gledas,ali ovako ne ide,sto govore i rezultati..veceras da Rios nije dao sam sebi gol,mi ga ne bi dali do nove godine..IQ200 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:29Ja ne znam sta si ti gledo, da je wow odigrano nije, ali da smo imali kontrolu meca imali smo, da su zasluzili i bod nisu jer nisu nista pokazali.harry_90 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 23:03Nezasluzena pobjeda,Benfika zasluzila da ode kuci neporazena.
Kako isti kao mi, ljudi prvi na tabeli, mi 8?
Zar ti ne bode oci losa igra,nedisciplina ekipe,odbrana koju ne moze da uveze vec dvije sezone,kasne izmjene,pa one izmjene protiv Junajteda kad je ofanzivni dio povadio do 25 minute,da te Linkoln muci,da protiv Brentforda , Brajtona ,Junajteda uzmes bod od mogucih 9,gdje nemas ideje sta raditi nakon crvenog kartona,znog cega Dzordz koji je skoro prodan igra napadaca umjesto Guiua koji je vracen sa posudbe,Joao Pedro ne lici na onog igraca sa CWC,sta igra Estevao,kada misli poraditi sa odbranom itd itd
Mi od svih Gvardiolinih pomocnika,uzeli onog koji je sjedio na usima![]()
Ja ne razumijem s kojom odbranom se moze poraditi. Ti stvarno vidis mogucnost da se radi s ovim igracima, Mareska je za to kriv? Estevao nije jos sazrio i ne treba jos od njega ocekivati da bude glavni igrac ekipe.
Cuj kako isti ko mi, pa sine da pogledas neku tekmu mimo rezultata vidio bi zbog cega. To prvo mjesto im ne znaci nista.
VAZNO JE DA SI TI NASTAVIO PLJUVATI PO MERESKI I DA NE VIDIS OCIGLEDNE STVARI
a ustvari mozda je u pravu frenki ti si troler
- wadethegreat
- Kontakt:
Nedisciplina u ekipi na ovom nivou je do trenera.
Ovo je vec cest sada problem...
Ovo je vec cest sada problem...
- superFrankie
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Lik misli da je duhovit a ovo će mu se sve obiti o glavu.
Mareska je duzan da poboljsa te igrace (odbranu),a koliko vidimo radi sa njima dvije sezone i nista..Pravi trener poboljsava svoje igrace,ako kontas?
Joao Pedro ne moze liciti na sebe jer nema Palmera itd ?
Trener je duzan da prilagodi sistem igre kad mu neko fali,a ne da se traze izgovori..
Ti kazes da Estevao nije sazrio,aniko od njega jos uvijek ne ocekuje da bude motor ekipe,valjda je Mareska duzan da jednog od najvecih talenata razvija u pravog igraca,a on to ne radi.
Ako nisam upravu reci,al sta ja imam raspravljat sa tobom,lik koji ne vidi da nedisciplina vlada u ekipi,da nema rjesenja kada ekipa dobije crveni karton i koji osvoji jedan bod u zadnja tri kola premijer lige
Cuj Frenkie mu upravu,lik koji je sam sebe pobio u svakom drugom postu,za kojeg je Nuno **** trener,al poslije bolje Nuno nego Zidan ili Lev koji imaju uspjeha u trenerskom poslu
Trener je duzan da prilagodi sistem igre kad mu neko fali,a ne da se traze izgovori..
Ti kazes da Estevao nije sazrio,aniko od njega jos uvijek ne ocekuje da bude motor ekipe,valjda je Mareska duzan da jednog od najvecih talenata razvija u pravog igraca,a on to ne radi.
Ako nisam upravu reci,al sta ja imam raspravljat sa tobom,lik koji ne vidi da nedisciplina vlada u ekipi,da nema rjesenja kada ekipa dobije crveni karton i koji osvoji jedan bod u zadnja tri kola premijer lige

Cuj Frenkie mu upravu,lik koji je sam sebe pobio u svakom drugom postu,za kojeg je Nuno **** trener,al poslije bolje Nuno nego Zidan ili Lev koji imaju uspjeha u trenerskom poslu

- superFrankie
- Kontakt:
Meni je presmijesnoPensioner26 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 00:26Lik misli da je duhovit a ovo će mu se sve obiti o glavu.
moja posljednja replika tebiharry_90 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 00:26Mareska je duzan da poboljsa te igrace (odbranu),a koliko vidimo radi sa njima dvije sezone i nista..Pravi trener poboljsava svoje igrace,ako kontas?
Ako nisam upravu reci,al sta ja imam raspravljat sa tobom,lik koji ne vidi da nedisciplina vlada u ekipi,da nema rjesenja kada ekipa dobije crveni karton i koji osvoji jedan bod u zadnja tri kola premijer lige![]()
Cuj Frenkie mu upravu,lik koji je sam sebe pobio u svakom drugom postu,za kojeg je Nuno **** trener,al poslije bolje Nuno nego Zidan ili Lev koji imaju uspjeha u trenerskom poslu![]()
GLUP SI
- superFrankie
- Kontakt:
Vidim opet me prozivas, da se nisi zaljubio u mene u pm.
Nerealno si glup lik, a nisi ni svjestan toga pa je jos interesantnije. Nisam se uopste mislio odazivati na bilo sta, al puno izmisljas i seruckas pa moram. Nisam se pobio ni u jednom postu, samo sto ti ne znas citati, ili jednostavno imas nekih mentalnih problema pa umisljas da sam napisao neke stvari, ali nije moje da sudim.
Za Zidanea sam vise puta rekao da je nerealna opcija u svakom slucaju, da si normalan i znas citati to bi procitao i valjda skontao. Nuno jest nizerazredni trener koji nije dorastao klubu poput Chelseaja, a i takav bi bio bolja opcija od Lowa jer je covjek bez angazmana 4 godine, dok nikakav klub nije vodio od 2004., ali bilo kako bilo Maresca je doktor za obojicu.
Da imas imalo mozga nista od ovog ne bih morao pisati, ali nazalost nemas. Tako da, osim ako meni nemas nista za reci, zamolio bih te da me izostavis iz svojih glupih postova, pogotovo ako je rijec o nekim tvojim izmisljotinama kao u postu iznad
Ovo je isti scenario kao Arsenal prosle sezone, sve neki glupi crveni i par kola, Rice sutne loptu protiv Brajtona, Trosard isto nabije loptu. Sredit ce se to vremenom vjerujem. Samo da se vrate Palmer prije svega pa onda i ostali igraci. Nama fali 8. za zlatnu loptu ljudi to ne razumiju koja kreacija koja opasnost za gol nama fali, presing, Palmer sve ima. Reći da ocekujemo da Bounanote i ostali zamijene Palmera i udju u njegove kopacke mogu samo maloumnici
Iq00
Kada nema argumenata,uvrede jedino preostaju,ali razumijem te nisi kapacitet za raspravu,napravi novi nick sa nulama,dvojka ti ne pristaje
Frenkie
Procitaj ponovo svoje postove,naravno ako si kapacitet da skontas sta si pisao,valjda mozes toliko potrudit se
Mislim da ste jedna osoba ,jer je nemoguce da dvije osobe mogu biti istog kapaciteta
Kada nema argumenata,uvrede jedino preostaju,ali razumijem te nisi kapacitet za raspravu,napravi novi nick sa nulama,dvojka ti ne pristaje

Frenkie
Procitaj ponovo svoje postove,naravno ako si kapacitet da skontas sta si pisao,valjda mozes toliko potrudit se

Mislim da ste jedna osoba ,jer je nemoguce da dvije osobe mogu biti istog kapaciteta

- wadethegreat
- Kontakt:
A da se mozda svi kolektivno strpimo jos 5 kola makar 

Ja kapiram da je zoao pedro trebao da bude zamena za palmera,a ispao je na kraju prvi napadac,sta su tu hteli covek nije 9ka,guiua imamo da unistimo,a zasluzuje sansu posle svega sto se dogadja oko njega i idi,pa vrati se,samo mareska da ne kaze da to nije prava muka haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.