Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

LenBias
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la LenBias » 20 apr 2013, 15:50

mirzaaaaa je napisao/la:Teletubovic /je nas najbolji igrac i on ce doc iz NBA nabeijan da se dokaze.
Djedovanovic /ako je istina da nece da dodje na okupljanje zbog Mirze ja ga nabijem na onu stvar.
Kicanovic/ je nas prvi centar.
Masicinovic /je solidan igrac ,dobre odbrane sto je jako bitno za nas.
Wrightinovic/ masina.
Sutalinavinovic/ dobro ce nam doc sa njim cemo imati tu sirinu.
Sinanov/ je oscilantan cojk nekad odigra dobro nekad lose.
Kuzmanovic/ mislim da nece ni ove god igrat za nas, jer ce ic igrat ljetnu ligu.
Mitrinovic/ mislim da se imao vremena privici na europski stil igranja,mogo bi nam dobro doc.
Savovinovic / nika ga nebih zvao da sam ja trener.
slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 20 apr 2013, 17:04

Bavčić 33 poena i 6 skokova. :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 apr 2013, 17:24

Bavke je poludioooo. 8-)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 apr 2013, 17:32

mirzaaaaa je napisao/la:Teletubovic /je nas najbolji igrac i on ce doc iz NBA nabeijan da se dokaze.
Djedovanovic /ako je istina da nece da dodje na okupljanje zbog Mirze ja ga nabijem na onu stvar.
Kicanovic/ je nas prvi centar.
Masicinovic /je solidan igrac ,dobre odbrane sto je jako bitno za nas.
Wrightinovic/ masina.
Sutalinavinovic/ dobro ce nam doc sa njim cemo imati tu sirinu.
Sinanov/ je oscilantan cojk nekad odigra dobro nekad lose.
Kuzmanovic/ mislim da nece ni ove god igrat za nas, jer ce ic igrat ljetnu ligu.
Mitrinovic/ mislim da se imao vremena privici na europski stil igranja,mogo bi nam dobro doc.
Savovinovic / nika ga nebih zvao da sam ja trener.
svaka cast za imena :D
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2013, 17:33

Ma ja,nema on Pojma :!: :!: Nema tih kriticara moj Bavke,povukli se.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2013, 17:43

ako se nekom gleda Djedovic.

http://www.beko-bbl.de/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 20 apr 2013, 17:59

ima i nekodirano na astri 19,2 na **** (bivsi dsf)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 apr 2013, 18:09

lumani je napisao/la:Ma ja,nema on Pojma :!: :!: Nema tih kriticara moj Bavke,povukli se.
Realnost je da ako se odazove Savovic Bavcic nema mjesta.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 20 apr 2013, 18:12

nadam se da ce odbiti poziv :!: dugo razmislja.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 20 apr 2013, 19:42

neno#4 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ma ja,nema on Pojma :!: :!: Nema tih kriticara moj Bavke,povukli se.
Realnost je da ako se odazove Savovic Bavcic nema mjesta.
Ja bih Bavketa poveo na EP da nijednu utakmicu ne dobijemo, iz, svima nama dobro poznatih razloga. Ne trebaju nam oni koje ce na silu igrati.
Izdržati, to je temelj vrline!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 apr 2013, 19:56

armin je napisao/la:Bavčić 33 poena i 6 skokova. :mrgreen:
nemogu da opisem koliko mi je drago
da napokon zacepi usta onima koji su njegovu FANTASTICNU utakmicu protiv heliosa proglasavali kao slucajnost koja se nikada vise nece ponoviti

18. studenog 2006
Bosna je večeras predvođena nadahnutim Bavčićem stigla do pobjede 99:93 nad Heliosom koji je opravdao status neugodnog i kvalitetnog suparnika.

Težak posao u Skenderiji obavili su večeras košarkaši Bosne i u samom finišu utakmice stigli do zaslužene pobjede 99:93. Iako je čak pet studenata upisalo dvoznamenkast broj poena, prvo ime susreta svakako je bio NBA Bavčić. koji je taj epitet stekao upisavši 35 poena u večerašnjem susretu.

E PA VAMA U FACU

EDO KRALJU MI TE VOLIMO :!: :!: :!:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 20 apr 2013, 23:59

Samo naprijed Edo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 21 apr 2013, 00:36

E hajd da vidim što će Savović igrati za nas... :geek:

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 21 apr 2013, 09:10

Sve ober-patriote... Ja ga ne bi poveo ni da igra svaku do kraja sezone tako...
SI AMO CONte!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 apr 2013, 11:17

Mitar je napisao/la:Sve ober-patriote... Ja ga ne bi poveo ni da igra svaku do kraja sezone tako...
da se razumijemo edin bavcic nije neka igracina, ali jeste dobar timski igrac i kada se pravilno koristi moze biti veoma koristan, a i svake sezone poludi i odigra barem jednu utakmicu da bude MVP kola lige u kojoj igra

ali nije to ono radi cega ja njega cjenim, ja znam da su u svim reprezentativnim timovima skoro svi igraci volili edu jer je miran, povucen i posten momak, a uvjek, bas uvjek se stavljao na raspolaganje reprezentaciji bez obzira kakvu je sezonu imao i da li je vukao povrijedu ili ne (npr i mirza je jednom preskocio jedan ciklus) i onda je u svim utakmicama koje je igrao ostavljao srce na terenu, npr. svi slave nasu pobjedu na hrvatskom 2011 a skoro svi zaboravljaju da kada je BiH bila u zutoj minuti i kada je hrvatska topila prednost, da jed edin bio taj koji je dao 7 koseva i odigrao izvrsnu odbranu i u tom momentu prelomio utakmicu

i pored svega toga ja licno mislim da bi nam savovic vise trebao jer je kostatniji igrac, ali opet MRZIM kada vidi da razno razni likovi pljuju po edinu i nazivaju ga klocem, a on je svoje znanje dokazao jer je svoj hljeb vec zaradio na parketima sirom europe

i ne zaboravi sutra ako savovic odbije opet ce edin biti tu bez obzira na minutazu i ulogu u timu

a sto se tice zadnjeg djela recenice, pa da edin do kraja sezone sve utakmice odigra ovako zvao bi ga i selektror spanije, a ne samo aco

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 21 apr 2013, 12:19

nerminh74 je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Sve ober-patriote... Ja ga ne bi poveo ni da igra svaku do kraja sezone tako...
da se razumijemo edin bavcic nije neka igracina, ali jeste dobar timski igrac i kada se pravilno koristi moze biti veoma koristan, a i svake sezone poludi i odigra barem jednu utakmicu da bude MVP kola lige u kojoj igra

ali nije to ono radi cega ja njega cjenim, ja znam da su u svim reprezentativnim timovima skoro svi igraci volili edu jer je miran, povucen i posten momak, a uvjek, bas uvjek se stavljao na raspolaganje reprezentaciji bez obzira kakvu je sezonu imao i da li je vukao povrijedu ili ne (npr i mirza je jednom preskocio jedan ciklus) i onda je u svim utakmicama koje je igrao ostavljao srce na terenu, npr. svi slave nasu pobjedu na hrvatskom 2011 a skoro svi zaboravljaju da kada je BiH bila u zutoj minuti i kada je hrvatska topila prednost, da jed edin bio taj koji je dao 7 koseva i odigrao izvrsnu odbranu i u tom momentu prelomio utakmicu

i pored svega toga ja licno mislim da bi nam savovic vise trebao jer je kostatniji igrac, ali opet MRZIM kada vidi da razno razni likovi pljuju po edinu i nazivaju ga klocem, a on je svoje znanje dokazao jer je svoj hljeb vec zaradio na parketima sirom europe

i ne zaboravi sutra ako savovic odbije opet ce edin biti tu bez obzira na minutazu i ulogu u timu

a sto se tice zadnjeg djela recenice, pa da edin do kraja sezone sve utakmice odigra ovako zvao bi ga i selektror spanije, a ne samo aco
Lijepo objasnjeno... ;)
Pravda za Papeta!

Roditelj
Kontakt:

Post Postao/la Roditelj » 21 apr 2013, 19:46

Mix Dzenis Sogolj

" onclick="window.open(this.href);return false;

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 21 apr 2013, 20:05

ovog vikenda u hr:

miralem halilovic 10 poena(4/9 za 2, 2/4 slobodna), 11 skokova, 2 ukradene, valorizacija 18 za 18 minuta

jusuf nurkic 8 poena(3/10 za 2, 2/2 slobodna), 5 skokova, valorizacija 7 za 23 minute

ante masic bez ucinka za 7 minuta(0/2 za 3)

njemacka:

nihad djedovic 11 poena(1/4 za 2, 3/4 za 3, 0/2 slobodna) i 3 skoka, valorizacija 10 za 25 minuta

spanija:

ognjen kuzmic 4 poena(2/5 za 2, 0/1 slobodna) i 3 skoka, valorizacija -1 za 22 minute. ali isto tako je imao najveci +/- u svojoj ekipi(+11)

nedzad sinanovic 8 poena(4/6 za 2) i 5 skokova, valorizacija 7 za 17 minuta.

rusija:

zack wright 2 poena(1/5 za 2) 4 skoka, 4 asistencije i 5 izgubljenih lopti za 21 munutu.

srbija:

nemanja gordic 10 poena(1/2 za 2, 2/2 za 3, 2/2 slobodna), 3 skoka i 3 asistencije, valorizacija 13 za 19 minuta

boris savovic 10 poena(1/2 za 2, 2/5 za 3, 2/2 slobodna) 7 skokova i 1 blokada za 30 minuta. valorizacija 16.

grcka:

bavcic 33 poena(8/10 za 2, 2/4 za 3, 11/14 slobodna) i 6 skokova, valorizacija 36 za 36 minuta

nemanja mitrovic 6 poena(0/1 za 2, 2/9 za 3), 2 asistencije i 3 izgubljene za 28 minuta, valorizacija -2

diego kapelan 4 poena(1/2 za 2, 0/3 za 3, 2/2 slobodna) za 8 minuta.

muhamed pasalic 6 poena(2/7 za 3), 5 skokova i 4 asistencije, bez izgubljenih za 25 minuta. valorizacija 9.

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 22 apr 2013, 23:04

nerminh74 je napisao/la:

U ovoj rečenici je sve objašnjeno.Ja sam to i prije tvrdio al takvi su nasi ljudi.Ismijavaju čovjeka koji pošteno zaradjuje svoj kruh i koji je reprezentaciji uvijek na raspolaganju.To se treba da cijeni.Ja mislim da bi Edo trebao da bude također 3 krilni centar (ako Savovic uskoci) iz razloga sto može da pomogne i na poziciji centra.A ta utakmica protiv Hrvatske možda je Edo bio match-winner jer je uz 5 kljucnih poena odigrao i sjajno odbranu nad Tomićem.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.