ispravio sam ti postNeutral je napisao/la:6 slika haters gonna hate.
Federer najveći placko svih vremena

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
ispravio sam ti postNeutral je napisao/la:6 slika haters gonna hate.
Federer najveći placko svih vremena
I je li to sad neko zlo što je plakao poslije meča. Čovjek je emotivac, izražava svoje emocije tako i ako njega nije sram, što bi nas bilo. Uostalom, izraziti svoja osjećanja je nešto najnormalnije, samo što se to na balkanskom podneblju gleda na drugačiji način. Ljudima na zapadu takve pojave nisu strane, što je i normalno.Consigliere je napisao/la:Kad Nadal zaplace zbog izbubljenog meca, pricacemo... do tada....
Mogao bi @retroMaGiCa je napisao/la:Ajde @formance, napisi preview sutrasnjih halb finala.
Ili ces ti to da uradis domacinski ili da ja nesto sklepam.
Za @retra je turnir bio gotov prekjuce, a umalo i forumski zivot.Nail for Real je napisao/la: Mogao bi @retro.
Inace, sutra Djovak u 5 i Ferrer u 4.
MaGi druže, prepuštam ti kormilo.MaGiCa je napisao/la:Ajde @formance, napisi preview sutrasnjih halb finala.Ili ces ti to da uradis domacinski ili da ja nesto sklepam.
Ispada da vremenske prilike stvaraju razliku od neka 3-4 seta izmedju 2 tenisera.DANTES je napisao/la:kakve mečeve ćemo gledati sutra najvećim dijelom ce zavisiti od vremena.
nadal i nole će ipak biti meč za pamćenje. ako ne bude sunca ako padne kiša nole će pomesti rafu sa terena. ako bude sunčano očekuje nas spektakl u kojem veće šanse dajem Rafi, ali tek zeru više.
Istina ali su bila dva prekida, jedan je pomogao Noletu, jedan RafiNail for Real je napisao/la:Prosle godine je prekinuta igra kod kise, i Novak je imao tendenciju dobijanja poena. Tek sutradan ga je Rafa pomeo.
Jednostavno, ovo nije isti proslogodisnji Rafa, ipak je povreda ostavila uticaja. One kratke loptice i slab servis Novak nece oprostit siguran sam.
darker10 je napisao/la:Ma u ned. slusamo Marseillaiseu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.