Malo je teži gif, ima dosta materijala ali vrijedi svaki sekundRaonffa je napisao/la:"I da ima dvjesta kila zabio bi ga Said njima"![]()
Pravda za Urinatora!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Malo je teži gif, ima dosta materijala ali vrijedi svaki sekundRaonffa je napisao/la:"I da ima dvjesta kila zabio bi ga Said njima"![]()
Pravda za Urinatora!

Virtu4l je napisao/la:Malo je teži gif, ima dosta materijala ali vrijedi svaki sekundRaonffa je napisao/la:"I da ima dvjesta kila zabio bi ga Said njima"![]()
Pravda za Urinatora!![]()
Težak gif je ovo, psihološki triler i dramaVirtu4l je napisao/la:Malo je teži gif, ima dosta materijala ali vrijedi svaki sekundRaonffa je napisao/la:"I da ima dvjesta kila zabio bi ga Said njima"![]()
Alejkumu selam kono.Evolution87 je napisao/la:Selam konama
ThrillerHz je napisao/la:Mogli bi opet mi branit cast BH nogometa. Zrinja ni islandjane ne moze proc, selju ce Zeta hladno izbacit, a siroki nema sta trazit u Evropi.
Nego ima li sanse da naredne godine budemo nosioci u zrijebu za Ligu Prvaka ?
Virtu4l je napisao/la:Ovo mi je jedan od omiljenih nakon žrijeba,
ThrillerHz je napisao/la:Mogli bi opet mi branit cast BH nogometa. Zrinja ni islandjane ne moze proc, selju ce Zeta hladno izbacit, a siroki nema sta trazit u Evropi.
Nego ima li sanse da naredne godine budemo nosioci u zrijebu za Ligu Prvaka ?
elamalakia je napisao/la:
Sto je najgore ovo nije ni 30% ima tu jos materijala koliko hoces .Virtu4l je napisao/la:Malo je teži gif, ima dosta materijala ali vrijedi svaki sekundRaonffa je napisao/la:"I da ima dvjesta kila zabio bi ga Said njima"![]()
Ma izravno u skupine Lige PrvakaOsim13 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ovo mi je jedan od omiljenih nakon žrijeba,
Nego ima li sanse da naredne godine budemo nosioci u zrijebu za Ligu Prvaka ?![]()
imas li naramak trave na veresiju?MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovoga sto trazi muske striperenije bitna cijena. **** te focaci ba stipse ko varenika ukisla.
Ti si bio dobar prije nego sto su te pokvarili neki forumasi.TobeYarabi je napisao/la:imas li naramak trave na veresiju?MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovoga sto trazi muske striperenije bitna cijena. **** te focaci ba stipse ko varenika ukisla.
platicu kad nasim igracima legne plata
ma nije zbog zarije..ne navijam ja za njihMocMahale444 je napisao/la:Ti si bio dobar prije nego sto su te pokvarili neki forumasi.TobeYarabi je napisao/la:imas li naramak trave na veresiju?MocMahale444 je napisao/la:Vidi ovoga sto trazi muske striperenije bitna cijena. **** te focaci ba stipse ko varenika ukisla.
platicu kad nasim igracima legne plata
Ima za tebe s halalom 32 grama. Cigla cijela ako treba![]()
Samo sto ti treba zelenilo nije valjda zbog zarije.
Vidim neko me citira reko da nije ona stuha ZerinaTobeYarabi je napisao/la:ma nije zbog zarije..ne navijam ja za njih
Da ste i titulu kontali isprosit.irfo je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Kažem ti, u neobranom su grožđu.irfo je napisao/la:Sta je ovaj gledo pa mu je utakmica protiv amatera bila svemirski brod za nasu, pa sadrzajnija i zanimljivija u podgorici bila tekma i vise golova
Ovo je najjači dio,
U kontekstu navijača: «Ispali ste od Zarije jer nas niste pustili da osvojimo titulu, pa vas stigla kazna» rekao bi navijač Željezničara svome rivalu sa suprotne strane. Zašto bi Sarajevo trebalo pustiti Željezničar? Ako nisi u stanju odigrati nerješeno u utakmici koja ti znači titulu, nisi je ni zaslužio.![]()
sta je autor zelio reci ovim dijelom
Pripazi na jezicinu.MocMahale444 je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.