Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la admin » 18 sep 2016, 22:32

Ok, nastavimo onda kao i do sad sto se mene tice. Ako bude sukoba i prepucavanja koje ce kvariti temu onda cu reagovati

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 18 sep 2016, 22:42

admin je napisao/la:Ok, nastavimo onda kao i do sad sto se mene tice. Ako bude sukoba i prepucavanja koje ce kvariti temu onda cu reagovati
Nista se no sikirli admin mene ce dokrajciti,vidis da me ne mogu gledat,a ja im ovde realno samo pisem

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 18 sep 2016, 22:44

UnitedWA je napisao/la:Feldmarschall se izjasnio kao navijač Uniteda čim se registrovao na forum, sjećam se tog posta i sjećam se da ga je neko uporedio sa Dukeom.
Hoćemo li sad tražiti od izvjesnog člana - tužibabe da ode u forumsko izgnanstvo u dvogodišnjem periodu kako je i obećao ili ćemo se ipak smilovati? Mislim da bi se trebao odjaviti obzirom da je i admina dovukao na temu pa je forumski puk morao stati u odbranu pravih vrijednosti.

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 18 sep 2016, 23:01

Feldmarschall je napisao/la:
UnitedWA je napisao/la:Feldmarschall se izjasnio kao navijač Uniteda čim se registrovao na forum, sjećam se tog posta i sjećam se da ga je neko uporedio sa Dukeom.
Hoćemo li sad tražiti od izvjesnog člana - tužibabe da ode u forumsko izgnanstvo u dvogodišnjem periodu kako je i obećao ili ćemo se ipak smilovati? Mislim da bi se trebao odjaviti obzirom da je i admina dovukao na temu pa je forumski puk morao stati u odbranu pravih vrijednosti.
Ma nema potrebe, svi griješimo, a naročito nakon ovako loše serije kad su svima pokidani živci. Belmin je dobar forumaš, premda je u zadnje vrijeme rijetka pojava na ovom pdf-u. Idemo dalje jbg :mrgreen:

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 18 sep 2016, 23:06

Septerra je napisao/la: @Belmin6 - bespotrebno si prijavio i otjerao korisnika @Feldmarschall s glavne teme čiji je kvalitet digao. Nije da se možemo pohvaliti analizama, komentarima i općenito postovima vrijednim čitanja na našem pdf. Pad je počeo taman kad sam se ja reggao nekad i taman se u zadnje vrijeme krenula dizati i ti uhakaš. Ako nam pdf bude kao onda kad ste ti, Cartman i Policeman bili glavni autori postova onda bolje da ni nemamo svoj pdf, no offense.
slika
TI OVO OZBILJNO
slika

ovaj @Feld mozda i jeste navijac ManUniteda ali bez obzira na to jel moguce da ste svi stali na njegovu stranu pored naseg dugogodisnjeg clana :puke: :puke:
Feld nije pisao nista provokatorski samo se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme a Belma nije bio bas raspolozen :rol:

sto se tice ovog nagomilavanja tema znate da sam uvijek bio protiv toga jedna ili 2 su sasvim dovoljne kao i prije i da svi pisu na njima(iako me ovaj sistem tada kostao 5 ili 6 trajnih iskljucenja :mrgreen: ali zbog toga i jeste forum tada po meni bio bolji :lol: )
slika
:crazy:
Policeman je napisao/la:Carrick u pocetnoj :pray:
ponavljam ovo dok ne starta
slika
zasto je zapostavljen
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Feldmarschall
Kontakt:

Post Postao/la Feldmarschall » 19 sep 2016, 08:26

Scholes said: "The quality on the ball was as poor as you've seen from a Man United team, and that's just the way it is at the minute. You're not sure what you're going to get.

"Rashford is probably the only shining light really and he didn't have his best game today, but he looked a threat. I just think in possession Man United were really, really poor. Individually it wasn't good enough. In possession it wasn't good enough. So sloppy, giving the ball away all the time."

"I thought Fellaini was alright, he does a job which stops the other team. But I think if you're Manchester United you need more than that, I think you need someone who can stop the play -- but he needs to be capable of controlling the game of football as well, playing forward, passing forward.

"As well as he [Fellaini] has done in the first three or four games, I just can't understand why Michael Carrick's here. It looked last year like he was leaving, he's not been involved a minute of the season, so what he's done I don't know.

"Obviously [Bastian] Schweinsteiger -- he [Mourinho] is not keen on him. They need to get a playmaker in there. You're coming to Watford, you're not going to Arsenal."

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 sep 2016, 09:54

Ja imam rijesenje koje bi sigurno dovelo do boljih rezultata Uniteda te vise zelje kod igraca. Skinuti sve i jednom igracu 20-30% MJESECNE PLATE. Pa da vidimo hoce li se i nakon toga kur.citi po terenu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 19 sep 2016, 10:02

Vidim da se ovdje vecina našla zbog moje ophodnje prema novom "simpatizeru" našeg kluba.

Kvalitet diskusije s njim i tajgerom ce biti vanserijski, slažem se.

Tako da, pošto je malo gospode ostalo na ovom pdfu, a nekad nas je bilo u dosta velikom broju, ja se povlacim s ovog pdfa.

Jer ipak, nisam ja nivo niti sam dorastao da ulazim u diskusiju s ekipom poput Felda, Sepptare, Asteriksa i tajgera.

:salut:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 19 sep 2016, 10:27

@Belmin6 - nema potrebe za daljom dramom, neka nas na okupu pod uslovom da gajimo kulturu neslaganja. Kratka opaska na onaj moj zajedljivi komentar o tebi a tiče se i @Policemana. Referirao sam na period ljeto 2014 kad je Policeman bio @OfficialAgent :mrgreen: a Duke i MoR su pisali sve manje. Tad je ova tema bila ispod svog prosjeka. Ništa protiv tebe niti bilo koga drugog ko navija za/simpatiše/respektuje najveći klub na otoku.

Nađoh citat Kuyta o Pogbi vezan za meč od četvrtka:
“Tokom prvog poluvremena sam čuo jedino Pogbu koji se derao i galamio na svoje suigrače. A na poluvremenu je bio još i glasniji. Vrištao je na njih, prigovarao za stvari koje nisu bile dobre u igri,” rekao je Dirk Kuyt, a potom otkrio kako su Nizozemci uspjeli slaviti protiv Uniteda.
“Kod Uniteda se radi o tome da oni znaju igrati samo na jedan način. Čekali smo da nas napadnu, ostali smo kompaktni na terenu jer smo znali da neće biti dobro ako ih od prve minute krenemo napadati.” “Oni obožavaju kontre, ali ako ih zaustaviš u tome, uvijek ćeš imati priliku protiv njih,” zaključio je holandski napadač.
U pravu je, to smo konstatovali. Ne sviđa mi se ni Mourinhovo ophođenje u post-match izjavama. Krivac mu je Shaw ali je Shawova greška bila simptom a ne uzrok naše loše igre. Jednostavno, s igračima kojima je do sada davao šansu, Mourinho ne može izvesti svoj plan. Fino to krene u defanzivi. U prvom poluvremenu je Fella tu dobro odigrao. Ali onda na vidjelo izađu greške u napadu koje su kolege forumaši detaljno opisali. U drugom se pokušava nešto više prema naprijed pa se slomi i ta defanzivna igra. Ekipa jednostavno ne funkcioniše u ovom sastavu, rasporedu i planu igre za čitavih 90 minuta.

Mi od bekova imamo samo Valenciu i Shawa. Dvojica njihovih zamjena su odron a Fosu još nije dobio priliku. Krila, po Joseovom ukusu, uopšte nemamo. Martial van forme i povrijeđen kao i Miki. Memphis odron, Lingard na magarećoj klupi i Young koji ne igra na najprimjerenijoj poziciji. Znači plan igre s krilima u formaciji 4-2-3-1 ili čak 4-1-4-1 što je Lujo pokušavao je jako upitna i neisplativa, kako vidimo iz priloženog.

Smallingu treba vremena da se uhoda s Baillyom a Pogbi dva ispomoćna veznjaka. Rooneyu treba klupa a Ibri malo pomoći gore i bolja distribucija lopti u 16 m. Bolje da se troši u hravnju sa stoperima nego da se troši vraćajući se nazad na 30-40 metara od protivničkog gola.

Jedva čekam da vidim Carricka kako igra. Ne samo iz taktičkih razloga već što mi je jedan od najdražih igrača.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 sep 2016, 10:58

Feld treba pisati ovdje, restrikcije su uvedene zbog trolova a ne zbog konstruktivnih forumasa.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 sep 2016, 11:06

Sad smo ko uvrijedjene mlade pa malo cu pisati ovdje, malo necu. Treba uzimat bukete, vina,... da nekog smirimo.

Realno, da sam u sl situaciji pisao bi iz vlastitog cejfa a ne sto je vecina protiv mene. Upravo se zbog toga i ne treba lizati ni sa jednim forumasem a kad je neko u krivu oma pucaj u oci, bez kolanja. :lol:

I da, Carrick je jedan od najpotcjenjenijih igraca svijeta, prof. dr. dm pozicije sa mizernih 80k sedmicno i nikada nije ni pokusao podici platu.

Covjek nema neku top snagu pa da kazemo tuce protivnike, nema brzinu ali je uvijek na mjestu dogadjaja, tacno zna kada poslati kirurski precizan pas u zavrsnu trecinu a opet kada ici kratkim pasovima te oboriti tempo. Vrhunski prati kretanje bekova, koji su sigurni u prisustvu pomenutog, a svaki moguci izlet iz zacrtanih pozicija odmah pokrije il signalizira da se to odradi. :salut:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 19 sep 2016, 11:20

Ja neznam zasto svi treneri zadnjih godina forisraju ovu 4-5-1 ili 4-3-3 formaciju kad mi uopste nemamo top krilnog igraca kao sto su Neymar,Messi, Alexis,Bale i mnogi drugi. Za ove igrace sto imamo,najidealnija formacija je 4-3-1-2. Ovako i onako koristiti cemo Shawa i Valenciu po boku u napadu,a jedan defanzivni veznjak ce uvjek biti osigurac i pomagac stoperima.

Pogba ---Sneiderlin----Herrera

-----------Mikhtariyan----------

-------Ibro-------Rooney(Rashford)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 sep 2016, 11:50

majestic24 je napisao/la:Ja imam rijesenje koje bi sigurno dovelo do boljih rezultata Uniteda te vise zelje kod igraca. Skinuti sve i jednom igracu 20-30% MJESECNE PLATE. Pa da vidimo hoce li se i nakon toga kur.citi po terenu.

drug to jeste mozda i najvceci problem u utd.Visoke plate klinaca koji misle da su na osnouv togtih velikih ugovora nekada figo ,zidani,rolnaldo,maldini itdd... po kvlaiteti a slika na tereneu je skroz druga prica.

Po meni pare i jesu glavni razlog zasto je kvaliteta i zanimljivost nogometa pala u zadnjih deceniju i kusur godina a tome su kumovale nista drug no pare.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 19 sep 2016, 12:01

Nadam se imu sobotu vezi Blind i herrera ispred Pogba ,Rooney napokon na klupu da ide.

Koliko samo Blind znaci u kreiranju napada sa stoperake pozicije,sjajan bi bio u vezi siguran sam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 sep 2016, 12:37

Bespotrebno forsiranje skok igre nam nije donijelo ništa. Imam 6 igrača koji mogu dati glavom dati gol, a bezopasni smo. Blind-Herrera i ispred njih Pogba je dobitna kombinacija. Gore Martial, Rashford i Ibra, mada je to nemoguće jer debeli Wayne mora igrati.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 sep 2016, 12:39

Ma kakve plate ku.rci palci, pa nema sanse da bi doveli Pogbu da istom prilozeno primanje manje od 290k sedmicno.

Platna lista:

-Wazza 300k, Ibra 220, David 200, Miki 140, Mata 140, Young 110, Morgan 100, Depay 90, Fella 80, Carrick 80, Small 80, Bailly 75, Ander 75, itd.

Ovdje sem kapitena ne vidim nikakvu abnormalnost, pa prestanite sa supljom.

Sta treba ponuditi igracima da igraju za kikiriki. Problem nije ni kurcobolja neg takticke prirode, sto je detaljno objasnjeno na ovoj temi.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 19 sep 2016, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 19 sep 2016, 12:41

Asteriks je napisao/la:Ma kakve plate ku.rci palci, pa nema sanse da bi doveli Pogbu da istom prilozeno primanje od 290k sedmicno.

Platna lista:

-Wazza 300k, Ibra 220, David 200, Miki 140, Mata 140, Young 110, Morgan 100, Depay 90, Fella 80, Carrick 80, Small 80, Bailly 75, Ander 75, itd.

Ovdje sem kapitena ne vidim nikakvu abnormalnost, tako prestanite sa supljom.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 19 sep 2016, 12:44

Jedan od boljih igraca za sezonu 2014/15., a pored toga imao je vise neg solidnu prvu u dresu Uniteda.

Treba uzeti u obzir da je dosao kao najbolji pojedinac Ville, pa mu je Fergi morao dati nesto masniju cifru.

Momcina je krpio vise pozicija, ali stvar je kontinuiteta a ne da odigras par tekmi pa onda te nema nekoliko kola. Msm sta ocekivati u takvoj situaciji.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 19 sep 2016, 13:24

Pozivam Belmina da nas ne napušta, nego da na EPL generalnoj temi zajedno udarimo još jače i zacementiramo dominatorasku poziciju koju svakako držimo od pamtivijeka! Virtualni kompleksi se neće sami nabijati!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 19 sep 2016, 13:41

Belmin6 je napisao/la:Vidim da se ovdje vecina našla zbog moje ophodnje prema novom "simpatizeru" našeg kluba.

Kvalitet diskusije s njim i tajgerom ce biti vanserijski, slažem se.

Tako da, pošto je malo gospode ostalo na ovom pdfu, a nekad nas je bilo u dosta velikom broju, ja se povlacim s ovog pdfa.

Jer ipak, nisam ja nivo niti sam dorastao da ulazim u diskusiju s ekipom poput Felda, Sepptare, Asteriksa i tajgera.

:salut:
Nista od ovoga se ne bi desilo da je umjesto Nanija otisao Young. :nene: :kafa:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.