ima l' neki za kojeg nisu?Mortus je napisao/la:ma i za ovoga su se očitovaliNYKnicks Fan je napisao/la:Ma i ovaj jeAerials je napisao/la: Mislim da je tu u pitanju onaj što im je zadnji derbi sudio, Jakupović.![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ima l' neki za kojeg nisu?Mortus je napisao/la:ma i za ovoga su se očitovaliNYKnicks Fan je napisao/la:Ma i ovaj jeAerials je napisao/la: Mislim da je tu u pitanju onaj što im je zadnji derbi sudio, Jakupović.![]()
Pa oni gori od nas po ovom pitanjuAerials je napisao/la:ima l' neki za kojeg nisu?Mortus je napisao/la:ma i za ovoga su se očitovaliNYKnicks Fan je napisao/la: Ma i ovaj je![]()
wobly92 je napisao/la:![]()
sa nejaci i treba ovakowobly92 je napisao/la:![]()
vjerovatno što u nastavku bude potopAerials je napisao/la:![]()
![]()
što nisi i ostatak gifa ostavio
Da ne bude taj drugi dio naš...Mortus je napisao/la:vjerovatno što u nastavku bude potopAerials je napisao/la:![]()
![]()
Slažem seEdin075 je napisao/la:Nama niko nista ne moze.
. .ne plaća se 2 poluvrijeme. Imaš masu ljudi koji tako ulaze . .Suljo20002 je napisao/la:Nista bez OgnjenaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
Nego da vas pitam...Nisam nikad bio do sada na sjeveru sve utakmice od malena na zapadu bio...Ugl zbog posla necu bit u mogucnosti doc na 1. poluvrijeme pa me interesuje je li ja sad trebam platit kartu za sjever ako cu doc na 2. poluvrijeme.Ako necu da onda ne nosim dzabe novce...
Eto ti kulture Sarajevske gospode... MRS SA TEME!GangEvil je napisao/la:Premirali ti staru da te abortira.Mortus je napisao/la:šta ovo kažu CAPAJEBO premiralo Čelika da pobijedi selju.
znači tu je otišlo naših 20 milki
Aerials je napisao/la:![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.