PA ZNA SE BANJAC.
http://****/ko-je-pomilovao-ska ... se-banjac/ KLIKNI I PROČITAJ.

DRAGAN BANJAC PREDSJEDNIK KOMISIJE ZA SUDIJE I SUĐENJE N/F SAVEZA BIH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mislim da je tu u pitanju onaj što im je zadnji derbi sudio, Jakupović.Mortus je napisao/la:Koliko me sjećanje služi zar CAPAJEBO nije tražilo da im ovaj sudija ne sudi više nikada
Ma i ovaj jeAerials je napisao/la:Mislim da je tu u pitanju onaj što im je zadnji derbi sudio, Jakupović.Mortus je napisao/la:Koliko me sjećanje služi zar CAPAJEBO nije tražilo da im ovaj sudija ne sudi više nikada
NIJE.SUDIO NAM JE SONJIN SUPRUG ZORAN GRBIĆ (PRIJEDOR). 7 ŽUTIH + PENAL ZA KITARE.wobly92 je napisao/la:Jel nam ono Skakić sudio prvu utakmicu kupa protiv Sarajeva ovdje?
ispravak krivog navoda,podijelio nam je 8 zutih kartona u prvoj tekmi kupa protiv pitara na Tušnjusloboda72 je napisao/la:NIJE.SUDIO NAM JE SONJIN SUPRUG ZORAN GRBIĆ. 7 ŽUTIH + PENAL ZA KITARE.wobly92 je napisao/la:Jel nam ono Skakić sudio prvu utakmicu kupa protiv Sarajeva ovdje?
[img]https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 5447_n.jpg?
oh=e95502fed446fac47a2b19f3b79366de&oe=57A22995[/img]
E ovi su najsmjesniji portal. Svaku vijest potenciraju to da su sudije iz RS trebali ostetiti ekipe iz Federacije da ove iz RS ostanu
Nista bez OgnjenaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Trebas (ja mislim)Suljo20002 je napisao/la:Nista bez OgnjenaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:![]()
Nego da vas pitam...Nisam nikad bio do sada na sjeveru sve utakmice od malena na zapadu bio...Ugl zbog posla necu bit u mogucnosti doc na 1. poluvrijeme pa me interesuje je li ja sad trebam platit kartu za sjever ako cu doc na 2. poluvrijeme.Ako necu da onda ne nosim dzabe novce...
A DAAAAAAAAJwobly92 je napisao/la:![]()
ma i za ovoga su se očitovaliNYKnicks Fan je napisao/la:Ma i ovaj jeAerials je napisao/la:Mislim da je tu u pitanju onaj što im je zadnji derbi sudio, Jakupović.Mortus je napisao/la:Koliko me sjećanje služi zar CAPAJEBO nije tražilo da im ovaj sudija ne sudi više nikada
wobly92 je napisao/la:![]()