Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2014, 11:54

Bog vam pomogao, ne možemo nikako dovesti u jednom prijelaznom roku Markovića, Lallanu, Lamberta, Šaćirija i Sančeza. :wtf: Bili bi budale ako to uradimo. Već gore imamo Cou, Sturidga, Raheema.
Bibliotekar izgleda uopće ne misli na odbranu. :facepalm: U odbrani imamo Sakhoa.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 03 jul 2014, 12:07

http://talksport.com/football/exclusive ... 4070399724" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovi iz Arsenala ponovo skidaju gaće. :mrgreen: Bit će ponovo crveni guzovi nakon transfer okršaja sa Liverpoolom. :guz:

Iako sam se nadao da će Suarez ostati još jednu sezonu pojavio se je ozbiljan igrač i sada je na upravi da izvuče najviše iz tog deala.
Unikatan igrač, vanserijski talenat ali budala.Bez obzira na sve i dalje bi ga gledao u Liverpoolu ali nemam mu šta ni zamjeriti što želi da ide.Nije želio ostati u Liverpoolu ni prošle sezone ali kad god je bio na terenu dao je svoj maximum i treba ispoštovati njegovu želju za odlaskom pogotovo sada po pravoj cijeni i nakon toga što nam je svojim igrama donio LP (nije sam al od igrača je svakako najzaslužniji)-to su dodatni milioni za kasu kluba i znatno bolja pozicija na transfer tržištu.
Ako bude cash deal u tom slučaju bi volio da nema odstupanja od klauzule ukolioo u deal bude uključen i Alexsis onda bi me minimalna nadoplata od 45 miliona £ zadovoljila s obzirom šta smo sve spremni uraditi sa para.

Luisu nek je sa srećom i nek dođe pameti.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 jul 2014, 12:16

Henderson je napisao/la:Bog vam pomogao, ne možemo nikako dovesti u jednom prijelaznom roku Markovića, Lallanu, Lamberta, Šaćirija i Sančeza. :wtf: Bili bi budale ako to uradimo. Već gore imamo Cou, Sturidga, Raheema.
Bibliotekar izgleda uopće ne misli na odbranu. :facepalm: U odbrani imamo Sakhoa.
nek vlasnici uloze lovu u bekove, ovdje se radi o lovi od suareza :mrgreen:

nije da ne mozemo, nego moramo ;)...cou, dobar dio sezone prespava, sterling dijete, ko zna kakav ce on biti sledece sezone, lallana je tu da se udara sa coutinhom za mjesto startera, lambert je onako klupa, a ova trojica zamjena za suareza, iako jedan mora doci i ako suarez ostane, pa titulu smo izgubili jer nam je na klupi bio moses, ne ponovilo se

naravno i odbrana treba,tj dva beka, da ne gledam vise onog sto glumi desnog beka, a sa stoperima sam vise nego zadovoljan, bolje ne mozemo odvesti, iako bi kreno po rihardsa, kad se mogla lova baciti na neke alberte i sl, vrijedi i na njega, onako uvijek mozes vratiti ulozeno, a mozes dobiti dobrog igraca, tu je Iqbal da to sredi :D
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 03 jul 2014, 12:59

@Henderson, bibliotekar dobi titulu doktora. Mozda je vrijeme da razmotris drugi nadimak :) ;)
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 03 jul 2014, 13:43

@rodgers
Michael ⚽ Gooner ‏@MickTheGooner 29m
"Arsenal want Sanchez & at the moment, that’s the most likely destination. But If Negredo leaves, I wouldn't rule out City." - Graham Hunter
:(

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 jul 2014, 13:53

frankqqqqq je napisao/la:@rodgers
Michael ⚽ Gooner ‏@MickTheGooner 29m
"Arsenal want Sanchez & at the moment, that’s the most likely destination. But If Negredo leaves, I wouldn't rule out City." - Graham Hunter
:(
nema veze, sad ce City istresti neku bezveznu cifru za Sancheza, pa ce Barca platiti Liverpoolu trazenih 75 miliona funti. A sa toliko para se svasta moze zavrsiti. Vjerujem da ce to Brendan znati potrositi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 03 jul 2014, 14:15

Koliko god mi para dobili ja mislim da je nemoguce nadoknaditi njegovu kvalitetu.Ja bi bio zadovoljan sa Sancezom i 50m€.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 03 jul 2014, 14:25

https://uk.eurosport.yahoo.com/news/pre ... --sow.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jadni Southampton i Koeman. A jadni i mi, jer je klub ponudio 20m funti za Lovrena, sto je odbijeno. Sada igrac zeli isforsirati transfer...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 jul 2014, 14:33

Ja mislim da Suarez ima otkupnu klauzulu u ugovoru od 80 miliona eura, tako da ko ponudi ovu cifru ona mora biti prihvacena. Procitao sam ovo negdje, 90% da je tacno.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 jul 2014, 14:56

Bertrand je napisao/la:https://uk.eurosport.yahoo.com/news/pre ... --sow.html

Jadni Southampton i Koeman. A jadni i mi, jer je klub ponudio 20m funti za Lovrena, sto je odbijeno. Sada igrac zeli isforsirati transfer...
Nadam se da ovo nije istina, čuj 20 miliona za Lovrena, mislim da bi to bio bukvalno najgori transfer do sada, a znamo svi kako je gusta konkurencija.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 jul 2014, 15:10

Bojim se da jeste. Nekoliko ljudi koji su dosta upoznati s klubom prenose da Rodgers izuzetno cijeni Lovrena. Misli da je dobar vodja.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 jul 2014, 15:47

Znači Lovren. Znači 20 miliona. Znači bibliotekar se nastavlja glupirati. :facepalm:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 03 jul 2014, 16:04

slika

Welcome Emre. Ovaj momak ima izuzetan potencijal. Veoma sam zadovoljan ovim transferom, za par godina, sa Hendom u paru :)
At the end of the storm there's a golden sky..

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 jul 2014, 16:23

slika

slika
Pedro Chirivella @pedro5chiri · 1h

Happy to sign my first professional contract with Liverpool Football Club. #LFC ⚽️
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 03 jul 2014, 16:51

Barcelona have apparently agreed a fee of £75m

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 03 jul 2014, 17:59

Vracha se Reina? :shock:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jul 2014, 18:11

da hocemo dovesti alexisa,ali cisto sumnjam ovaj novac ce otici na 6 igraca po cijeni od 10-15 miliona

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 03 jul 2014, 18:27

neznam tko bi normalan ponudio 20 mil funti za kiksaru od lovrena :rol: ali pošto imate povijest s raznim carolima i ostalim balvanima,ništa čudno

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 jul 2014, 18:41

Seaman je napisao/la:neznam tko bi normalan ponudio 20 mil funti za kiksaru od lovrena :rol: ali pošto imate povijest s raznim carolima i ostalim balvanima,ništa čudno
:mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 03 jul 2014, 19:16

Sky Sports News - #LFC still holding out for their 80m pound price tag for #Suarez

Nadam se da nas neće Barcelona navući s kojekakvim bonusima.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.