PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Kone za plata nemaju. Nedavno klub "bez dugova" a sada sve "na teku" 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Sta sad kad nema ocekivanih para od drugog pretkolaNeandertalac je napisao/la:Kone za plata nemaju. Nedavno klub "bez dugova" a sada sve "na teku"
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne brinite vi za naš novčanik. Platili smo vam jedne stolice, platićemo vam i opet.
- TobeYarabi
- Kontakt:
kad neandertalko napise da mi nemamo za plata, to vam je isto kao da je njihova zvanicna objavila da kamatar igracima nije dao plate vec 3 mjeseca 
Jel ovo i dalje imaju obraza da oni nekog nesto podjeba.vaju
ajmo mars u 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- TobeYarabi
- Kontakt:
pa nismo mi lobotomci da nam neko odredjuje kad i gdje cemo pisati..vidi kako smo vas izvukli iz jazbineOsim13 je napisao/la:Jel ovo i dalje imaju obraza da oni nekog nesto podjeba.vajuajmo mars

- 7aprildomemoj
Trener Zete odmah ponudio ostavku, još ispali od većeg kluba nego što su oni, a Čala ni ne pomišlja da dadne ostavku iako ih je ponizio amaterski klub

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Nije budala7aprildomemoj je napisao/la:Trener Zete odmah ponudio ostavku, još ispali od većeg kluba nego što su oni, a Čala ni ne pomišlja da dadne ostavku iako ih je ponizio amaterski klub![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
On sam sebe neshvata ozbiljnoTobeYarabi je napisao/la:kad neandertalko napise da mi nemamo za plata, to vam je isto kao da je njihova zvanicna objavila da kamatar igracima nije dao plate vec 3 mjeseca
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
U Opštini je na plaćenom odmoru, tako da i tamo prima platu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel vas ikad slago neandertalac, iznio vam bruku insajderskih iz vaseg kluba i vi mu jos ne vjerujete 
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Propala sezona na lavoru vec
povratnik ne zna dati ni iz penala gol....cupo zadnji put dao gol u prvoj polusezoni....mico....novi preckotres hahahahahahaha
niste losi..prvo vas krupa nakanta..pa zaria u Moldaviji...pa ni sa dva penala i crvenim ne mozete da prodjete..nema veze udaje se od Pasojeda kcerkica

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
je li prodiso vise ahmetovic?
- TobeYarabi
- Kontakt:
sve sto se desi u zeljusi on ovdje napise, samo sto pokusa prebaciti na FKS.ElCartel11 je napisao/la:On sam sebe neshvata ozbiljnoTobeYarabi je napisao/la:kad neandertalko napise da mi nemamo za plata, to vam je isto kao da je njihova zvanicna objavila da kamatar igracima nije dao plate vec 3 mjeseca
nikad nije slagao jer je naivan..pisao je o neredovnim platama, o davanju samo pola plate igracima a pola kamatarima, o ukidanju plate, o reketu, o tuci u svlacionici, o psovanju i napadu na trenere itd..i nikad nije slagao, svaki put je bio 100% u pravu..i znam da ni sada ne laze jer igraci zeljuse platu odavno nisu vidjeli..irfo je napisao/la:Jel vas ikad slago neandertalac, iznio vam bruku insajderskih iz naseg kluba i vi mu jos ne vjerujete
navodno selimović i ibraković dobili pozivnice za vjenčanje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma on ti je ko Ronaldo, nece da ga forsiraju prije grupne faze a treba im frisak na kraju sezone.irfo je napisao/la:je li prodiso vise ahmetovic?
Gdje je onaj Krokodil, jel to jadan na aparaturi...valjda je blazi oblik pa je samo na infuziju prikacen.... 
ma samo nek se on spremi za drugo pretkolo....Osim13 je napisao/la:Ma on ti je ko Ronaldo, nece da ga forsiraju prije grupne faze a treba im frisak na kraju sezone.irfo je napisao/la:je li prodiso vise ahmetovic?
- 7aprildomemoj
Drugo pretkolo se igra na novosagrađenoj Bordo areni 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Biće zanimljivo drugo pretkolo, duel između Sarajeva i Slobode, neka pobjedi bolji!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.