Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Bale je precijenjen igrac, dobar je ali debelo precijenjen on ni da zivi jos 3 zivota nece biti kvalitet Luisa Suareza realn a cijena ce im ispade biti ista.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Smijesno. Momak je kidao u Totenhemu, dokazao da je sila od igraca. Imao je kontinuitet dobrih igara.BigBigBang je napisao/la:Bale je precijenjen igrac, dobar je ali debelo precijenjen on ni da zivi jos 3 zivota nece biti kvalitet Luisa Suareza realn a cijena ce im ispade biti ista.
Donio je Realu dvi titule i tako opravdao ulozeni novac.
Veoma je vazno ponoviti. Nije lako igrati sa Ronaldom. Ovaj uzima previse lopti i tesko se istaci pored njega.
Ako je neko precjenjen, to je Nejmar. Bejl je svemirski brod za njega.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Bale je godinu dana ranije proglasen za igraca EPL.
U prvoj sezoni sa Madridom (gdje su ga mucile povrede,i nije prosao pripreme sa ekipom) covjek da pobjednicki gol u finalu kupa protiv barcelone:
[youtube][/youtube]
i postize gol u produzecima finala LP za vodstvo od 2:1
[youtube][/youtube]
Takodje je u Primeri zabio 15 golova i mislim imao vise od 10 asistencija.
Bezze
U prvoj sezoni sa Madridom (gdje su ga mucile povrede,i nije prosao pripreme sa ekipom) covjek da pobjednicki gol u finalu kupa protiv barcelone:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bezze
''Bezze'' se ovdje nadgovarati da je Bale igračina i postavljati klipove kad nema veze sa Liverpool-om.Dzoni je napisao/la: Bezze
lfckop je napisao/la:''Bezze'' se ovdje nadgovarati da je Bale igračina i postavljati klipove kad nema veze sa Liverpool-om.Dzoni je napisao/la: Bezze
S vremena na vrijeme redsi znaju posjetit pdf Real Madrid,i tada se malo prica o Realu al eto...
Ovdje se poredio vas Suarez sa Bejlom,tako da ima barem nekakve veze.
A da budem iskren mislio sam da pisem na temi Engleska premier liga,i tek kad sam objavio komentar sam izvalio da se radi o temi Liverpool fc.
Halalolsum.
messi,ronaldo,suarez svi su barem klasu iznad bejla itd cjuss klempo 3x protrcao igrace i opravdao 100 milki ? hahahaDzoni je napisao/la:lfckop je napisao/la:''Bezze'' se ovdje nadgovarati da je Bale igračina i postavljati klipove kad nema veze sa Liverpool-om.Dzoni je napisao/la: Bezze
S vremena na vrijeme redsi znaju posjetit pdf Real Madrid,i tada se malo prica o Realu al eto...
Ovdje se poredio vas Suarez sa Bejlom,tako da ima barem nekakve veze.
A da budem iskren mislio sam da pisem na temi Engleska premier liga,i tek kad sam objavio komentar sam izvalio da se radi o temi Liverpool fc.
Halalolsum.
15 golova i 10 asistencija plaćene 100 milionaDzoni je napisao/la:Bale je godinu dana ranije proglasen za igraca EPL.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bezze

suarez je za klasu bolji ili ti ga talentovaniji igrac od bale-a, medjutim vrlo bitna cinjenica u svemu tome je da je bale normalan, a suarez nenormalan tip, tako da po meni je njihova cijena tu negdje
ne znam zasto ste se uhvatili bale-ove cijene koju je platio real, kao da su realove astronomske isplate mjerodavne
bice zanimljivo pratiti koliko ce na kraju kostati suarez, uprava barce ako ga plati vise od 60 miliona eura, ne znam koliko to dodje funti, ako ga plati barca vise onda je nasa uprava definitivno katastrofalna
svi ovdje zaboravljaju jednu vrlo vaznu karakteristiku suareza, to da lik nije nije normalan, ljudi pa on ujeda, za takvog lika davati vise od 60 miliona je zesca glupost
a i navijaci liverpooola bi trebali biti realni, igrac koji je jedna vrsta psihopate i koji vec ima visemjesecnu suspenziju, halo, kakvih 70 miliona funti, jestel normalni,suarez je ubica, da je normalan vrijedio bi toliko sigurno, al posto je nenormalan, a jos i u kazni, nema teorije, budite normalni
ne znam zasto ste se uhvatili bale-ove cijene koju je platio real, kao da su realove astronomske isplate mjerodavne
bice zanimljivo pratiti koliko ce na kraju kostati suarez, uprava barce ako ga plati vise od 60 miliona eura, ne znam koliko to dodje funti, ako ga plati barca vise onda je nasa uprava definitivno katastrofalna
svi ovdje zaboravljaju jednu vrlo vaznu karakteristiku suareza, to da lik nije nije normalan, ljudi pa on ujeda, za takvog lika davati vise od 60 miliona je zesca glupost
a i navijaci liverpooola bi trebali biti realni, igrac koji je jedna vrsta psihopate i koji vec ima visemjesecnu suspenziju, halo, kakvih 70 miliona funti, jestel normalni,suarez je ubica, da je normalan vrijedio bi toliko sigurno, al posto je nenormalan, a jos i u kazni, nema teorije, budite normalni
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja ne znam šta si ti navalio s tom pričom, ko da su tvoje pare. Ti nisi normalan, šta tersaš, ne pregovaraju navijači.Romariooo je napisao/la:suarez je za klasu bolji ili ti ga talentovaniji igrac od bale-a, medjutim vrlo bitna cinjenica u svemu tome je da je bale normalan, a suarez nenormalan tip, tako da po meni je njihova cijena tu negdje
Evo ti sa jednog od najpouzdanijih izvora što se tiče Liverpoola:
Čitav članak:Barcelona's initial offer of around £60million fell well short of the Reds' demands of around £75million but it looks increasingly likely that an agreement will be reached.
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/fo ... ks-7362550
Pricas kad da Liverpool, a i navijaci zele da se Suarez proda... Nisu oni ludi sto traze 70 miliona za jednog od najboljih igraca na svijetu, kojeg zele zadrzati. I to je malo.Romariooo je napisao/la:a i navijaci liverpooola bi trebali biti realni, igrac koji je jedna vrsta psihopate i koji vec ima visemjesecnu suspenziju, halo, kakvih 70 miliona funti, jestel normalni,suarez je ubica, da je normalan vrijedio bi toliko sigurno, al posto je nenormalan, a jos i u kazni, nema teorije, budite normalni
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
zasto barsa onda zeli takvog igracaRomariooo je napisao/la:suarez je za klasu bolji ili ti ga talentovaniji igrac od bale-a, medjutim vrlo bitna cinjenica u svemu tome je da je bale normalan, a suarez nenormalan tip, tako da po meni je njihova cijena tu negdje

ujeda, nije normalan, simulira itd i kao takav on Liverpoolu vrijedi vise od 100 miliona, i zasto bi Liverpool pristao na 50 miliona funti

Liverpool je stabilan klub, jedan od najbogatijih na svijetu, znaci sto se tice financijske situacije Liverpool nema nikakve potrebe da prodaje najboljeg igraca....ali zadnje sranje koje je napravio je kap koja je prelila casu, i zbog toga se uslo u pregovore sa Barsom, ali to ne znaci da ce pristati na neku ponudu od 50 miliona, jer kao sto sam vec napisao, i sa svim sranjima koje pravi on Liverpoolu vrijedi vise od 100 miliona...
a sto se tice kazne ona se ukida vjerovatno, a ako pređe u Barsu ukida se sigurno,u to nema sumnje

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Da je normaan vrijedio bi 120mil.nummaLFCŽ je napisao/la:Pricas kad da Liverpool, a i navijaci zele da se Suarez proda... Nisu oni ludi sto traze 70 miliona za jednog od najboljih igraca na svijetu, kojeg zele zadrzati. I to je malo.Romariooo je napisao/la:a i navijaci liverpooola bi trebali biti realni, igrac koji je jedna vrsta psihopate i koji vec ima visemjesecnu suspenziju, halo, kakvih 70 miliona funti, jestel normalni,suarez je ubica, da je normalan vrijedio bi toliko sigurno, al posto je nenormalan, a jos i u kazni, nema teorije, budite normalni
Kad flopcina Bale vrijedi 100mil onda Sule vrijedi minimalno petinu vise.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nemojmo se lagat da ga zato prodajemo, zna se odavno koliko želi da ide u Španiju i to je glavni, ako ne i jedini razlog. Ne treba nam opet prepucavanje čitavo ljeto oko njega i njegovor prelaska, treba se prisjetiti i scena sa prošlosezonskih priprema. Sada su naši samo možda iskoristili ova dešavanja jer se navijači neće protiviti pa žele s tim završiti što prije. Usput ako uspiju dovesti Sancheza i neke fine pare onda se može reći da nismo mogli bolje proći, s obzirom da on želi ići.YNWA je napisao/la:
Liverpool je stabilan klub, jedan od najbogatijih na svijetu, znaci sto se tice financijske situacije Liverpool nema nikakve potrebe da prodaje najboljeg igraca....ali zadnje sranje koje je napravio je kap koja je prelila casu, i zbog toga se uslo u pregovore sa Barsom, ali to ne znaci da ce pristati na neku ponudu od 50 miliona, jer kao sto sam vec napisao, i sa svim sranjima koje pravi on Liverpoolu vrijedi vise od 100 miliona...
Ostalo se sve slažem

- tyler durden
- Kontakt:
Care jel ti pratis kriket ili nogomet?Otelo je napisao/la:Da je normaan vrijedio bi 120mil.nummaLFCŽ je napisao/la:Pricas kad da Liverpool, a i navijaci zele da se Suarez proda... Nisu oni ludi sto traze 70 miliona za jednog od najboljih igraca na svijetu, kojeg zele zadrzati. I to je malo.Romariooo je napisao/la:a i navijaci liverpooola bi trebali biti realni, igrac koji je jedna vrsta psihopate i koji vec ima visemjesecnu suspenziju, halo, kakvih 70 miliona funti, jestel normalni,suarez je ubica, da je normalan vrijedio bi toliko sigurno, al posto je nenormalan, a jos i u kazni, nema teorije, budite normalni
Kad flopcina Bale vrijedi 100mil onda Sule vrijedi minimalno petinu vise.

Pratim nogomet a za mene je Bale uvijek bio flop i stojim iza toga
Igrac koji ima samo brzinu i sut

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
vjerujem da navijaci liverpoola zele da suarez ne ide nigdje, medjutim ne moze se to reci i za upravu, jer vidimo cim su usli fino i kulturno u pregovore sa barcom, da nema tu nekog izricitog stava da ga ne zele prodavati, mozda i uprava liverpoola zeli da se rijesi tog belajdzije i da sad pokusavaju izvuci sto vise novca
ne znam ljudi, vidjecemo, moze biti da ce barca i platiti neku astronomsku cifru, vama je tu dobro jer je nasa upravo dokazano nesposobna u zadnje vrijeme i nije iskljuceno da celnici liverpoola momacki otresti nasu smijuriju zubizaretu, al realno gledajuci, da se ne radi o nasim klubovima, da gledamo onako sa strane, previse novca se spominje za previse neozbiljnog igraca koji hronicno pravi gluposti i svoje ekipe ostavlja na cjedilu
razumijem ja tu upravu liverpoola ako ga se zele rijesiti, dajes ogromnu platu, trener zasnivu igru na njemu, i onda radi jedne gluposti tog igraca odose sve koncepcije na nekoliko mjeseci, kad se vrati opet ne nauci lekciju nego sve vece belaje pravi. jos ako suarez kako se prica zeli da ide u juznije krajeve, onda uprava liverpoola vrlo vjerovatno nema vise zivaca natezati se s njim i ne vjerujem da ce mnogo insistirati na nekim astronomskim ciframa
ne znam ljudi, vidjecemo, moze biti da ce barca i platiti neku astronomsku cifru, vama je tu dobro jer je nasa upravo dokazano nesposobna u zadnje vrijeme i nije iskljuceno da celnici liverpoola momacki otresti nasu smijuriju zubizaretu, al realno gledajuci, da se ne radi o nasim klubovima, da gledamo onako sa strane, previse novca se spominje za previse neozbiljnog igraca koji hronicno pravi gluposti i svoje ekipe ostavlja na cjedilu
razumijem ja tu upravu liverpoola ako ga se zele rijesiti, dajes ogromnu platu, trener zasnivu igru na njemu, i onda radi jedne gluposti tog igraca odose sve koncepcije na nekoliko mjeseci, kad se vrati opet ne nauci lekciju nego sve vece belaje pravi. jos ako suarez kako se prica zeli da ide u juznije krajeve, onda uprava liverpoola vrlo vjerovatno nema vise zivaca natezati se s njim i ne vjerujem da ce mnogo insistirati na nekim astronomskim ciframa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- tyler durden
- Kontakt:
Ocigledno ga pratis samo povrsno.Otelo je napisao/la:Pratim nogomet a za mene je Bale uvijek bio flop i stojim iza toga![]()
Dobro je da ti stojis iza toga, jer iza Bale-a stoji statistika i rezultati i trofeji , a ti jos ni licne nisi izvadio

Pa Real Madrid sam samo gledao u LPtyler durden je napisao/la:Ocigledno ga pratis samo povrsno.Otelo je napisao/la:Pratim nogomet a za mene je Bale uvijek bio flop i stojim iza toga![]()
Dobro je da ti stojis iza toga, jer iza Bale-a stoji statistika i rezultati i trofeji , a ti jos ni licne nisi izvadio

I iza Balea stoji najvrijedniji tim na svijetu a ja licnu dobivam drugi dan Kurban-Bajrama

nisam ni napisao da njegova zelja nije jedan od razloga, ali zelio je on i prosle godine otici, i nema sta nije radio, cak odbio ici i na prijateljsku utakmicu, i sta gore moze uraditi sadaheski je napisao/la:Nemojmo se lagat da ga zato prodajemo, zna se odavno koliko želi da ide u Španiju i to je glavni, ako ne i jedini razlog. Ne treba nam opet prepucavanje čitavo ljeto oko njega i njegovor prelaska, treba se prisjetiti i scena sa prošlosezonskih priprema. Sada su naši samo možda iskoristili ova dešavanja jer se navijači neće protiviti pa žele s tim završiti što prije. Usput ako uspiju dovesti Sancheza i neke fine pare onda se može reći da nismo mogli bolje proći, s obzirom da on želi ići.YNWA je napisao/la:
Ostalo se sve slažem

Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.