Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 02 avg 2014, 22:47

kockar je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:
kockar je napisao/la:Pa logicno da se od 100 prelaza kolko ih je odigrao(ne bas bukvalno)zalomi jedan nekad,cemu iznenađenje?
Da je samo taj par napisao i pogodio eventualno jos jedan ok ovako ko djeca,cuj bravo... :urnebes: :urnebes:
dobro kad si ti tako pametan da vidimo tebe od sutra, pogodi jedan takav dva dana zaredom nije bitno koliko je parova bitan je plus
Nema potrebe cekat sutra to sam vec uradio danas al za razliku od njega su bila samo dva para...
slika
Sto se mene tice samo nastavite ali za mene su to djecije igre,bez ljutnje...
pa mogao si ti postaviti ta dva i super, a ne sad dođeš s odigranim pogođenim šta ima ko od toga, nije svrha foruma hvaljenje pogođenim nego da svi zarade, harry postavi pa svako igra što ga volja ili sve...i svaki puta ću pohvaliti kad ljudi dobiju pa tako i tebi čestitke ali komentar ti je glup bez uvrede

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 02 avg 2014, 22:48

Ja se nisam uopste hvalio sam si trazio da okacim i to sam uradio inace nebih...
Od 18 parova pogodit 1 i da krenu pohvale mislim....

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 02 avg 2014, 22:51

kockar je napisao/la:
gonzales je napisao/la:
kockar je napisao/la:Pa logicno da se od 100 prelaza kolko ih je odigrao(ne bas bukvalno)zalomi jedan nekad,cemu iznenađenje?
Da je samo taj par napisao i pogodio eventualno jos jedan ok ovako ko djeca,cuj bravo... :urnebes: :urnebes:
Nije bitno sta, kako i koliko igras,, bitan je rezultat na kraju -PROFIT!!

Harry ima svoj stil igre,, ganja prijelaze,, tesko je to za pogoditi, neko igra sisteme,, neko obicne tikete,, neko singlove,, nadjes sebe gdje te najbolje ima
Profit od 4-5km nekad a inace si u minusu po 10-15 km dnevno na toj igri?Ma daj molim te nemoj me zezat....
Jbt jesi pametan :clap:
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 02 avg 2014, 22:55

gonzales je napisao/la: Jbt jesi pametan :clap:
Zbroj njegove uloge i prolaze do sada na prelaze pa ces vidjet jesam li pametan ili ne....
Sta ste napravili od ove teme samo vas gledam lupate gluposti ti i jos onaj jedan po 100 parova na dan pa logicno da ces jedan pogodit i poslje kao svaka cast :urnebes: :urnebes:

Djeco klikera se igrajte.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 02 avg 2014, 23:05

evo jedan samo za kockara :D

Sao Paulo-Criciuma 2/1 28

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 avg 2014, 23:52

dva dana 950 km ..postavi i ti isti tako,ja cu ti cestitat..al jbg idemo dalje :zviz:

Momci hvala na cestitkama..

evo nesto za kockara...
harry_90 je napisao/la:Vorskla - Shakhtar 1/2 HT 1:0 FT 1:2 30.00
harry_90 je napisao/la:Za veceras probat cu Lazio - Cesena 2/1 HT 0:2 FT 3:2 30.00na male pare ..
harry_90 je napisao/la:
za veceras na male pare Botafogo SP - Santos 1/2 HT 1:0 FT 1:4 30.00
ima ih jos samo mi ih mrsko traziti..

za veceras

Catolica - Cobreloa 2/1
OHigins - Concepcion 2/1
Milionaris - Chico 2/1

po 15 km

iii ono znas kad za noc postavis dva para i pogodis ih kao ovo Cesena - Lazio i Santos - Botafogo ... ne znam stvarno koji racku mnogima smeta ovdje kako ja igram,moja stvar ha ya..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 avg 2014, 00:01

harry samo naprijed kome se svidja nek igra kome ne ne mora ni citati, poz od mene i hvala
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2014, 00:04

tm8782 je napisao/la:harry samo naprijed kome se svidja nek igra kome ne ne mora ni citati, poz od mene i hvala
Ma nista,uvijek cu ovako postavit..Znao sam popusim sve i ne igram kladu dugo,ovdje bas nisam dugo postavio nista..

Moja stvar kako cu ja igrat ne trosim nicije pare vec svoje,nikog ne diram,ne znam sto mene diraju,nisam se nikad bunio ni na ciju prognoza..sto se mene tice postavio 1000 parova danas,ako prodje cestitat cu..

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 03 avg 2014, 00:46

harry_90 je napisao/la: dva dana 950 km ..postavi i ti isti tako,ja cu ti cestitat..al jbg idemo dalje :zviz:

po 15 km

iii ono znas kad za noc postavis dva para i pogodis ih kao ovo Cesena - Lazio i Santos - Botafogo ... ne znam stvarno koji racku mnogima smeta ovdje kako ja igram,moja stvar ha ya..
Ako si dobar 950 kao sto kazes mada ti ne vjerujem(moje pravo)ako nista isto toliko moras bit u minusu jer lupas te prelaze ko maksim po diviziji....sto se mene tice drago bi mi bilo da uzmas milion na dan ne samo ti nego svi ali ovo sto radite je vise nego smijesno.Fulite 99 parova pogodite jedan i kao svaka cast a onih 99 ste zaboravili da ste fulili....
Odgovorno tvrdim na nema covjeka koji je u plusu od kladionice a da se kladi duze od par mjeseci....

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 03 avg 2014, 01:21

kockar je napisao/la: Odgovorno tvrdim na nema covjeka koji je u plusu od kladionice a da se kladi duze od par mjeseci....
:rol: :rol: :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 03 avg 2014, 10:20

Eto druže npr ja ganjam onako male, skromne dobitke. Kladim se čisto tek da se malo prati. Poslije Bajrama uplatio 2 KM depozita, sad imam 36 KM. Imam se s cim kladit citav mjesec, jos ako i bude dobitaka, naguram na stoju, jedan fesić podignem, jedan oatavim da se igram i et. Pozz

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 03 avg 2014, 10:34

slika

sistem 4/7

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2014, 11:18

kockar je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: dva dana 950 km ..postavi i ti isti tako,ja cu ti cestitat..al jbg idemo dalje :zviz:

po 15 km

Ako si dobar 950 kao sto kazes mada ti ne vjerujem(moje pravo)ako nista isto toliko moras bit u minusu jer lupas te prelaze ko maksim po diviziji....sto se mene tice drago bi mi bilo da uzmas milion na dan ne samo ti nego svi ali ovo sto radite je vise nego smijesno.Fulite 99 parova pogodite jedan i kao svaka cast a onih 99 ste zaboravili da ste fulili....
Odgovorno tvrdim na nema covjeka koji je u plusu od kladionice a da se kladi duze od par mjeseci....
Mozda malo vise,nisam ubrojao jos parova koje sam pogodio..jbg ja lupam ko maksim po diviziji,al zato dobijam,jucer u plusu zavrsio..sto se mene tice postavi i ti parove,pa cu ja prvi prepisat od tebe,pa makar jedan perlaz kvote 30 pogodio..tvoja je stvar hoces vjerovati ili ne..ii mislim da se ti ne trebas oko toga lomiti i da mi niko ne vjeruje,ja dodjem i postavim,ako ko hoce prepisat ce,ako nece njegova stvar.. :salut:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2014, 12:09

evo za danas prelazi na 15 km

Hajduk - Slaven 2/1
Brugge - Lierse 2/1
Gent - Mechelen 2/1
Mechelen - Leuven 1/2
Litex - Beroe 2/1
Plzen - Jablonec 2/1
Liberec - Pribram 2/1
Hobro - Bronby 1/2
Bronshoy -Arhus 1/2
Gyor - Honved 2/1
Nurnbrg -Aue 2/1
Lech - Wisla 2/1
Petrolul - Botasani 2/1
ASTRA - Brasov 2/1
Moskva - Rostov 2/1
Kuban - Ufa 2/1
Aarau - Vaduz 2/1
Zurich - YB 2/1
Schaffhauesn -Biel 2/1
Dontesk -Zorya 1/2
toliko od mene...sretno svima..

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 03 avg 2014, 12:20

Slobodno ti nastavi ali ovo sto radis nije nikakvo umjece od 30 prelaza postavit 20 pa to moze svako.....
Inace mnogi ti ovde nemaju da svaki par isprate na marku a kamo li na vise tako da iz tog ugla ne vidim poentu ovog sto radis al tvoja stvar niko ti ne brani.....
Mislim da je cilj ove teme da vecina isprati nekog kome ide da kazem kako tako ili od vise njih sto su u blizu prepisat i dobit sta...ovo sa kacenjem 100 parova na dan je van svake pameti.....

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 03 avg 2014, 12:37

kockar je napisao/la:
Zbroj njegove uloge i prolaze do sada na prelaze pa ces vidjet jesam li pametan ili ne....
Sta ste napravili od ove teme samo vas gledam lupate gluposti ti i jos onaj jedan po 100 parova na dan pa logicno da ces jedan pogodit i poslje kao svaka cast :urnebes: :urnebes:

Izazivam te,, postavi ti 5 tiketa,,postaviti cu ja 5 tiketa,, pa da te onda vidimo,, najlakse komentarisati tudje,,
Kad ti budes digao love koliko sam ja na kladi javi se,,

Volio bih vidjeti nekoga ko ce postaviti 100 parova pa da ih pogodi isto toliko :shock:
Zapamti igra se da se profitira
Meni je dnevno dovoljno da prodjem 2 od 6 tiketa i u plusu sam
kockar je napisao/la:
ovo me bas :lol: :lol:

kockar
Kontakt:

Post Postao/la kockar » 03 avg 2014, 12:43

gonzales je napisao/la:
kockar je napisao/la:

Izazivam te,, postavi ti 5 tiketa,,postaviti cu ja 5 tiketa,, pa da te onda vidimo,, najlakse komentarisati tudje,,
Kad ti budes digao love koliko sam ja na kladi javi se,,

Volio bih vidjeti nekoga ko ce postaviti 100 parova pa da ih pogodi isto toliko :shock:
Zapamti igra se da se profitira
Meni je dnevno dovoljno da prodjem 2 od 6 tiketa i u plusu sam
kockar je napisao/la:
ovo me bas :lol: :lol:
Samo se ti smij smijeh je dobar za zdravlje....nisam ja ovde da se sa tobom takmicim sine moj nego ako mogu da uzmem pare od njih.....
Odrasti.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 avg 2014, 12:43

kockar je napisao/la:Slobodno ti nastavi ali ovo sto radis nije nikakvo umjece od 30 prelaza postavit 20 pa to moze svako.....
ovo sa kacenjem 100 parova na dan je van svake pameti.....
zato jer je dobra ponuda pa se stavi 20 prelaza,kad je slabija ponuda jedva 5-6 da se nadje

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 avg 2014, 12:46

Covjek jucer dize 900km i ne zna :lol:

(naravno ako je na sva ova 3 para stavio po cenera).
Odigrao je ccc 30 parova po 10km sto je 300KM. 30 je vrati i izgubio je 270KM.

Naravno levat je jer je u plusu 630KM :lol: :lol:

Uradit ce to i danas i ako pogodi jedan par od 300 bit ce opet na 630KM, ako pogodi dva u plusu od danas je 300KM.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 03 avg 2014, 12:47

Kockar mada ti nisi ni k od kockara, malo sam ti evo pregledao postove,, i vidim da si samo 2 ili 3 puta neto predlozio,, a ostalo samo baljezganje,, zato poklopi se

Ti ces meni reci odrasti
Imam kockarskog staza vise nego sto imas godina

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Zeki i 0 gostiju.