U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
nisam upoznat sa kvalitetom igraca koji su pozvani, ali recimo Ismar Hairlahovic je junior Hajduka, standardan, vec se prikljucuje prvoj ekipi, i na treninzima, i na pojedinim utakmicama, vjerujem da je za njega bilo mjesta. Omladinci Hajduka su nedavno igrali turnir na kojem su bez problema pobjedjivali ekipe Porta, Valencie, Zenita, Galatasaraya, osvajaci kupa RH ... Daj Boze da su svi pozvani bolji od njega, i da on jednostavno nema mjesta zato sto je losiji od pozvanih..
Volim te Bosno!!!
ovaj Ćorluka je jak igrač, samo da ga ozljede zaobiđu, Marića svi znamo...Petrović je ok igrač..inače nije iz Širokog nego iz Rame, malo glavu srediti i mogao bi biti dobar ali je brz i prodoran..ovo je za ove iz Širokog što ja znam i to je to što ima kvalitetno u ovom trenutku..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- legenda reala
- Kontakt:
inače sin Nudžeina GeceBatko je napisao/la: Mirza Geca (Sarajevo)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo i mi Gecea, Svijet nam sigurno zavidi.
Nek smo pridobili ovog malca iz Milana, ako se prica da ce biti odlican igrac to onda ima da bude.
Meni je drago za Omerbasica, zna se da Schalke ima sjajan omladinski tim, tako da bi ovaj momak u buducnosti trebao biti pojacanje za A reprezentaciju.

Nek smo pridobili ovog malca iz Milana, ako se prica da ce biti odlican igrac to onda ima da bude.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Evo citam na avazu izvjesni Stefan Simic prvotimac juniorskog tima Milana hoce da malom Hajrudinu plati kartu do Pariza da upozna Ibru.Svaka ti cast momak! Inace na slici prikazan da je kapiten juniorske reprezentacije Češke i nosi broj 3 sto vjerojatno znaci da je bocni igrac. Vuce BiH korijene i mozda bi se na njega isto trebala obratiti pozornost...
- samo_lijevo
- Kontakt:
tesko se namaBatko je napisao/la:Samo dva igraca iz dijaspore.![]()

SAda jos cekamo izvjesce o nacionalnom kljucu,stelama itd.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trebalo bi zaganjati ovoga Stefana Šimića, moglo bi biti nešto od njega u budućnosti.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hoce li doci Andrej ??
- Omerbavarac
- Kontakt:
Naravno, zasto bi odbio poziv?zgembo89 je napisao/la:Hoce li doci Andrej ??
Ima na portalu intervju sa njim, kad procitas bice ti jasno da ce se odazvati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo sad sam vidio,a pitam zato sto je bilo govora u srpskim medijima o vracanju mladih orlova i spominjali su se obojic MOdića pa zato pitam
Ovo se haman pravi ekipa za vece domete vidim dosta djecaka po 17 godina na ovom spisku Karacica prilicno podmladjena u 19. Modic i Kuzmanovic najjaci igraci definitivno.
Koliko ja vidim, ne igra ni mladji Modic za u17 Srbije kako su tvrdili, tako da su to bile uobicajne gluposti njihovih novinara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hoces realno?Siroki Brijeg ne zasluzuje rezultatima da ima tri juniorska reprezentativca.Rudar Prijedor je prvi na tabeli,a ovaj momak je sigurno jedva dobio poziv za reprezentaciju.Kevin je napisao/la:ajmo sad neka svaki forumas jos po jedno 2-3 imena iz mega klubova, drzava, liga pa da opletemo po spisku![]()
![]()
-
- Kontakt:
A Podgrmeč iz Sanskog Mosta bi trebao imati 2 reprezentativca ja mislim ...
Pa ovaj ne igra standardno ni u juniorima Sarajeva!!!!!!!svasta, onaj menadzer hase tiric ga utrpo i njega i hidica iz zelje!!!!legenda reala je napisao/la:inače sin Nudžeina GeceBatko je napisao/la: Mirza Geca (Sarajevo)
Slusaj dalje, Jahic iz nekakve Gradine i Satara Kozara, !!!!Zato ce ti Toni ovo biti zadnje kvalifikacije!!!!!Pare se uzele!!!
Maa dodze babo gurne koju stoju I sin zaigra tako je to... Zato I jesmo tu gdje jesmo , jer talentovana djeca nemogu doci do izrazaja ...recimo kaad vidim koliko handzica ima haris,kenan,faris pa plakala(emir,alem,muhamed) bude ti jasno da danas fuidbal vecinom igraju djeca iz Financijskih jacih familija I da se probijajau bez obzira posjeduju li kvlitet ili ne...recimo emrah hasanhodzic I eldar hasanovic iz zelje nebi ni u travniku bili standardni ali preko veze se nalaze u kadru najjaceg kluba u drzavi...pa onaj adilovic kojeg sam znao iz vidzenja, koji je ono fudbalski antitalenat bio ,da smo normalna drzava on bi igrao u kantonalnoj ligi ali babo je ucinio svoje pa mu je sin uspio zaigrat profesionalno...pa ovaj geca , pa sin od konjica pa sin od ministra zlatka miletica igra u omladincima sarajeva... Kad vidis sta se radi u nasim klubovima nije ni cudo sto nam je dijaspora glavni oslonac I bice I u buduce...
Solidni spiskovi u sivm mladim repkama. Al nije mi jasno zasto Jagodic ne pozove Runica iz Borca jer momak je najstandardniji stoper u nasoj ligi a Borac je trenutno najbolja ekipa u drzavi, malog Mujezinovica iz Olimpika jer osim Barisica nemamo pravog desnog beka a nemoze mi niko dokazati da je Zagreb bolja ekipa od Olimpika.
ehoraje je napisao/la:Slusaj dalje, Jahic iz nekakve Gradine i Satara Kozara, !!!!Zato ce ti Toni ovo biti zadnje kvalifikacije!!!!!Pare se uzele!!!
Ovo je ključni dio rečenice,i na žalost nas ljubitelja fudbala,to nam rade svi već dugi niz godina. Nije g-din Osim svemogući da kontroliše to "leglo" koje je ostalo od ekonoma do vrha. Koga briga,što godinama niti jedna naša mlada selekcija nije napravila ništa,nije napravila bar mali iskorak. Njima ne smeta što nam komšije sad sa U17 idu na svijetsko prvenstvo, što nam srbi u pazovi trpaju po 4 komada, što nam slovenci dođu sa U17 i pobjede nas u sarajevu i slične stvari. kako bi im i smetalo, kad znaju da je osnovni cilj za vrijeme mandata jednog selektora mlađih selekcija, kako se što bolje uhljebiti i naplatiti. Pa nađite i jedno ime od silnih selektora, koji su prodefilovali do sada, a da je poslije napravio neku karijeru u svom poslu, da ga je angažirao barem neki Njemački drugoligaš,a da ne govorim da smo mi angažovali i dobro platili nekog našeg etabliranog stručnjaka,bivšeg fudbalera čije ime nešto znači u svijetu fudbala ( primjer Hrvatske, Gudelj,braća Kovač i slično) tipa Pašića, Baždarevića, Hadžibegića, Barbareza. Sticajem okolnosti,zbog prirode posla, nekad sam se znao naći na mjestu gdje se razgovaralo na koji način se dolazi do jedne od selekcija., i odmah bi padalo na um,onaj makedonac što je "štelio" onaj ogromni rezultat, i rekoh, pa ljudi moji ni ovi naši nisu ništa bolji, izuzev što to "rade u rukavicama". Ali,naravno kao ozbiljan čovjek u godinama,meni ne pada na pamet da na javnom mjestu iznosim detalje. Krivu drinu još niko nikad nije ispravio. Živi bili za prvi put,a dok malo "izguglam" ove neke momke što nisu pozvani i ove pozvane naše zvijezde(po babu i stricu) možda još nešto i napišem. A inače čitam portal i forum,kad mi vrijeme dozvoljava već "pešes" i više godina. BHF.
Sretno U19..... 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Homelander, sirBobbyMoore i 27 gostiju.