RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
I to govori kakav je covijek i takvi nam ljudi ne trebaju u klubu.Ne bi mi smetao da ne znam sto znam sto su mi pojedini igraci sa kojim sa prijatelj rekli i sto sam cuo od pojedinih navijaca.Taj covijek ocigledno nije za Veleza i sad kad zelimo da napravimo korak vise,jedan iskorak,trebamo imat takvog covijeka koji moze dovesti do nereda u ekipi u u klubu???Mislim da nam to ne treba ako ce biti kao sto je Niksic i kompanija najavili...Treba mu jasno porucit na utakmicama neka ide i treba upravi stavit do znanja a siguran sam da ce to Niksic prihvatit,da se vise ne zajebaju sa Velezom i da napokon nesto urade za ovaj klub i za sve navijace Veleza jer smo to svi zasluzili.Nije da dizem Niksica u nebesa ali ga smatram do sad najozbiljnijim covijekom koji je bio u vodstvu kluba od rata pa sve do sad
Slažem se niko ga ne diže, nego ljudi koji se smatraju kao potencijalan prijetnja po Velež, pod hitno raus aus dem klub, znam dobro njemački, znači poruka njemu, šta bi od galeba, on ga je čini mi se vodio. sad ga nema nigdje, ako ne lažem...cunami je napisao/la:I to govori kakav je covijek i takvi nam ljudi ne trebaju u klubu.Ne bi mi smetao da ne znam sto znam sto su mi pojedini igraci sa kojim sa prijatelj rekli i sto sam cuo od pojedinih navijaca.Taj covijek ocigledno nije za Veleza i sad kad zelimo da napravimo korak vise,jedan iskorak,trebamo imat takvog covijeka koji moze dovesti do nereda u ekipi u u klubu???Mislim da nam to ne treba ako ce biti kao sto je Niksic i kompanija najavili...Treba mu jasno porucit na utakmicama neka ide i treba upravi stavit do znanja a siguran sam da ce to Niksic prihvatit,da se vise ne zajebaju sa Velezom i da napokon nesto urade za ovaj klub i za sve navijace Veleza jer smo to svi zasluzili.Nije da dizem Niksica u nebesa ali ga smatram do sad najozbiljnijim covijekom koji je bio u vodstvu kluba od rata pa sve do sad
-
- Kontakt:
Posto je ovo tema RSD Velez , moze li mi neko napisat koliko klubova broji ovo SD ?
Evo ja ću pokušati: FK VELEŽ, RK VELEŽ, PK VELEŽ, AK VELEŽ, KK VELEŽ...ima još al sam zaboravio
On je vodio Galeb pa je taj isti klub sad ugasen,ne postoji vise i takav covijek nije dobrodosao u Velez.Istina je da Niksic nije svemoguci ali covijek hoce da pomogne Velezu jer ga voli i sigurno je jedan od najboljih ljudi koji su vodili politiku Veleza od rata pa do sad a po mom misljenju,Đonko nema mjesta u Velezu i takve ljude kao on treba otjerat iz kluba jer nama najvise sada treba nedisciplina a po onom sto znam,taj covijek je uzrok negodovanja igraca i pada discipline...
Znaci,Odovoc ostaje,treba nam novi direktor i sto prije rijesavanje pitanja pojedinih igraca i imena potencijalnih pojacanja
Znaci,Odovoc ostaje,treba nam novi direktor i sto prije rijesavanje pitanja pojedinih igraca i imena potencijalnih pojacanja
Čuj cunami, pošto ste 9 mjeseci bojkotovali utakmice zbog neriješenih stvari u klubu, dokazuje da su navijači veleža postali integrirajući i pitani faktor, zašto ovo kažem, jer sada navijači svojim pritiskom mogu i hoće da rade za dobrobit kluba. Pošto se bliži kraj prvenstva, vi navijači koji živite u mostaru potencirajte pitanje smjene đonka, siguran sam da imate utjecaja na to...cunami je napisao/la:On je vodio Galeb pa je taj isti klub sad ugasen,ne postoji vise i takav covijek nije dobrodosao u Velez.Istina je da Niksic nije svemoguci ali covijek hoce da pomogne Velezu jer ga voli i sigurno je jedan od najboljih ljudi koji su vodili politiku Veleza od rata pa do sad a po mom misljenju,Đonko nema mjesta u Velezu i takve ljude kao on treba otjerat iz kluba jer nama najvise sada treba nedisciplina a po onom sto znam,taj covijek je uzrok negodovanja igraca i pada discipline...
KK Velež je prestao s radom. Ne znam na šta ti se odnosi AK Velež ako misliš na aeroklub, takav, barem u Mostaru, ne postoji.AlemC85 je napisao/la:Evo ja ću pokušati: FK VELEŽ, RK VELEŽ, PK VELEŽ, AK VELEŽ, KK VELEŽ...ima još al sam zaboravio
Znači sada postoje fudbalski, rukometni i plivački klub.
Who dares, wins !
AK VELEŽ ILI Atletski klub VELEŽ, znam da je postojao,da li je sada ne znam...NeToBoLa je napisao/la:KK Velež je prestao s radom. Ne znam na šta ti se odnosi AK Velež ako misliš na aeroklub, takav, barem u Mostaru, ne postoji.AlemC85 je napisao/la:Evo ja ću pokušati: FK VELEŽ, RK VELEŽ, PK VELEŽ, AK VELEŽ, KK VELEŽ...ima još al sam zaboravio
Znači sada postoje fudbalski, rukometni i plivački klub.
Aha, mislim da više ne postoji. Zainteresovanost je jednaka nuli.
Who dares, wins !
Šteta, ali eto nema se para, znam.NeToBoLa je napisao/la:Aha, mislim da više ne postoji. Zainteresovanost je jednaka nuli.
Nego hoću sebi da čestitam 300 post, aferim, dabogda ih još ovoliko bilo, odigrao sam više tekmi nego dada matijević ha, ha.....šala mala..
Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!
Potencijalni transferi?SRETO je napisao/la:Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
- Titova-Juga
- Kontakt:
Aleme druze, da nisi mozda imao nadimak "ero" na 'rodjeni' forumu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Nisam i nema me tamo, koliko se ja sjećam, a što me pitaš?Titova-Juga je napisao/la:Aleme druze, da nisi mozda imao nadimak "ero" na 'rodjeni' forumu ?
Šta hoćeš da kažeš ?SRETO je napisao/la:Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
Who dares, wins !
I ja ne kontam sta zelis da kazes sa ovim sto si napisao i ako moze da nam pojasnis.
Ono sto je sigurno a to je da uprava Veleza treba da sto prije pocne pircat sa igracima koje trener Odovic odabere da mu trebaju u iducoj polusezoni ali isto tako bi trebalo da se javno kazu imena tih igraca
Ono sto je sigurno a to je da uprava Veleza treba da sto prije pocne pircat sa igracima koje trener Odovic odabere da mu trebaju u iducoj polusezoni ali isto tako bi trebalo da se javno kazu imena tih igraca
Ja mislim da hoće ovo da kaže: Okić i Demić od naredne sezone u čelik (jer valjda tako traži ibraković), Zolj i Duraković odoše u Želju (Rusmir Cviko to sređuje), Kazazić ode negdje vani, Tanović najvjerovatnije direktor kluba, Rovčanin i gančev ostaju u mostaru, Jazvin navodno u srbiju, Neki habibović dolazi u klub, a Adis Jahović se vraća u Velež? Sreto, je li ovako ili?NeToBoLa je napisao/la:Šta hoćeš da kažeš ?SRETO je napisao/la:Okic i Demic Celik (Ibrakovic)Zolj i Durakovic Zeljo(Cviko),Kazazic Olimpik(Feja), Tanovic direktor(Niksic) Rovcanin i Gancev Velez(Tanovic) Jazvin Srbija? (Jazvin) Habibovic Velez(Niksic) Jahovic Velez (D Stojnic)
mislim da želi reći da uz okića, ibraković če nam oteti i rikija
a da če duraković sa naše klupe direkt u željinu prvu ekipu.
a naravno i ostali nas napuštaju.
pa ni u doba največeg brodoloma kluba,
nismo se tek tako olako rasipali sa igračima.
ne treba sretu uzimati zaozbiljno, sve ostalo je oke.
a da če duraković sa naše klupe direkt u željinu prvu ekipu.

a naravno i ostali nas napuštaju.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Da budem iskren ne vjerujem da će ijedan igrač napustiti klub, a ko je ovaj habibović?nem73 je napisao/la:mislim da želi reći da uz okića, ibraković če nam oteti i rikija
a da če duraković sa naše klupe direkt u željinu prvu ekipu.![]()
a naravno i ostali nas napuštaju.![]()
-
- Kontakt:
Nikada se nije znalo u Aprilu u Maju ko ce doci/otic iz Veleza u Avgustu - pa se tako nezna ni sad.
Molim vas prestanite s rekla kazala kad nemate informacija ocigledno ama bas nikakvih.
Molim vas prestanite s rekla kazala kad nemate informacija ocigledno ama bas nikakvih.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.