Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
zar mislis stvarno da cu te ja kao komandant svih obrambenih linija svete crvene teme pustiti da spartas i saras po istojHare_BvB je napisao/la: Kao sto znate, nesretno zijanih opkladu, te me ceka nagrada u vidu dvomjesecne baustele, koju cu odraditi kao svaki posten i iskren insan. No ne brinite za mene, vraticu se jaci no ikada.
Zna li neko šta više o ovome? Ima li kakve istine?Man United agree £12m deal for Dortmund striker Robert Lewandowski (Sky Sports Germany)
Narin je napisao/la:Zna li neko šta više o ovome? Ima li kakve istine?Man United agree £12m deal for Dortmund striker Robert Lewandowski (Sky Sports Germany)
Yok sladunjavi, ja cu ispostovati dogovoreno, a isto ocekujem od tebe (dogovor je dogovor). Milost jednog yayernovca ne dolazi u obzir.secer je napisao/la:dakle, opkladica se ponistava.
Covjece pa nepunih 15miliona € za tebe premala cijena za Levata??? Sta bi ti za njega uzeo 30???schwarcgelbfantom je napisao/la:12 milki funti je premalena cijena![]()
![]()
![]()
![]()
šteta ako pristanemo na ovakvo nepoštivanje kluba kakav je borussia dortmund
Kolko god to tebi bilo neprihvatljivo i odvratno i kolko god to tebi nepasalo i ti to smatraš nekakvom uvredom, BvB opčenito spada u niži razred klubova nego onaj kojem pripada Bayern.schwarcgelbfantom je napisao/la:12 milki funti je premalena cijena![]()
![]()
![]()
![]()
a sada bi se osvrnuo na ove alpene,čast im izuzetcima,koji borussia-u iz Dortmunda prozivaju kao nižerazredni klub a 6 utakmica bez pobjede bayerna i dvije uzastopno i ubjedljivo ispred bayerna osvojene titule mislim da zaslužuje totalni al totalni ban i vjećnu zabranu pristupa ovom forumu . . .ne šalim se mislim da je krajnje nehumano pisati ovakve stvari a proći nekažnjeno,mislim da bi ljudi zaduženi za ovaj forum trebali biti malo dosljedniji što se tiće pravilnika o pisanju i vrijeđanju,jer ako j a počnem da vrijeđam alpene neće se dobro završiti
DA! Treba malo PUMPAT!proFCB je napisao/la:
Covjece pa nepunih 15miliona € za tebe premala cijena za Levata??? Sta bi ti za njega uzeo 30???
proFCB je napisao/la:Covjece pa nepunih 15miliona € za tebe premala cijena za Levata??? Sta bi ti za njega uzeo 30???schwarcgelbfantom je napisao/la:12 milki funti je premalena cijena![]()
![]()
![]()
![]()
Zbog debljine ili?dijalog je napisao/la:15 je previše za lewata.
Preskup!KSIVLE je napisao/la:Teško da će naši ostaviti Lewata do isteka ugovora. Inače pročitah kako smo mi, Bayern i Schalke zainteresirani za Mkhitaryana. Lajkam.
lajkam ove ponosneHare_BvB je napisao/la: Nego, salji te nove prnje, 'ta glumis dusebriznika ne pase ti.
Zato sto niste u poziciji da to ucinite. Kockali ste se sa Kagawom uspjelo vam je. Ne mora znaciti da ce svaki put uspjeti, da sad Watzke dodje i kaze 25miliona € nemoze manje...kraljttbvb je napisao/la: Ako je Bilbao naguzio jajerna za martineza, sto i mi ne bi mancestera? Necemo valjda dopustiti da i mi budemo naguzeni i pustiti prvotimca da ide za kikiriki...
Pu, pu,pu!secer je napisao/la:nego, jesi l loma ljubomoran![]()
ono, za razliku od bay-teme na kojoj pisu sasvim ok momci, na vasoj temi ima... ima... ima puuuuno insana koji nijesu u vinklo![]()
Realne želje: Wolfswinkel, Lukaku, Barrios, Sow, Hugo Almeida, Samaras, Guidetti, Pappis Cisse, Abdellaoue, Mame Diouf, Gignac...smopiBVB je napisao/la: Koga bi vi uvazene kolege voljele u najljepsem zutom dresu?Ali bez onog tipa Falcao...Neko koga bi realno mogli dovesti i ko bi bio dobar izbor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.