BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 03 dec 2012, 11:51

ovaj sa slikom robena je prekršio obečanje,izgubio je opkladu koja je glasila da se ne može javljat na naš profil ako bude neriješeno il pobjeda borussije,e sumnjiv je on meni,mislim ja da je on naš,samo se tamo nešto fura da je fan bavaraca
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 dec 2012, 14:58

Hare_BvB je napisao/la: Kao sto znate, nesretno zijanih opkladu, te me ceka nagrada u vidu dvomjesecne baustele, koju cu odraditi kao svaki posten i iskren insan. No ne brinite za mene, vraticu se jaci no ikada.
zar mislis stvarno da cu te ja kao komandant svih obrambenih linija svete crvene teme pustiti da spartas i saras po istoj :twisted: ne, niposto. pogotovo ne kao jednog od nas. a posebno zbog toga sto navijaci nizerazrednih klubova kakav si i sam nose neku yebenu suhvu i luzerski mentalitet. vjerujem da ti je poznato da minhenski dzin ove sezone jurisa na sve titule :? e, samo bi mi trebalo da ih ubaksuzi tamo neki navijac dortmunda :twisted: dakle, opkladica se ponistava. ;)
nego, tribo bi loma bolje pazit kad se pogadjas. :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 dec 2012, 14:59

Man United agree £12m deal for Dortmund striker Robert Lewandowski (Sky Sports Germany)
Zna li neko šta više o ovome? Ima li kakve istine?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 dec 2012, 15:01

Narin je napisao/la:
Man United agree £12m deal for Dortmund striker Robert Lewandowski (Sky Sports Germany)
Zna li neko šta više o ovome? Ima li kakve istine?

Znam ja:

slika
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 03 dec 2012, 15:14

12 milki funti je premalena cijena :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: šteta ako pristanemo na ovakvo nepoštivanje kluba kakav je borussia dortmund
a sada bi se osvrnuo na ove alpene,čast im izuzetcima,koji borussia-u iz Dortmunda prozivaju kao nižerazredni klub a 6 utakmica bez pobjede bayerna i dvije uzastopno i ubjedljivo ispred bayerna osvojene titule mislim da zaslužuje totalni al totalni ban i vjećnu zabranu pristupa ovom forumu . . .ne šalim se mislim da je krajnje nehumano pisati ovakve stvari a proći nekažnjeno,mislim da bi ljudi zaduženi za ovaj forum trebali biti malo dosljedniji što se tiće pravilnika o pisanju i vrijeđanju,jer ako j a počnem da vrijeđam alpene neće se dobro završiti

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 dec 2012, 15:39

secer je napisao/la:dakle, opkladica se ponistava. ;)
Yok sladunjavi, ja cu ispostovati dogovoreno, a isto ocekujem od tebe (dogovor je dogovor). Milost jednog yayernovca ne dolazi u obzir. :twisted: Naravno ocekujem revans, u kojem ces ti postaviti slicne uvjete. :twisted:

Nego, salji te nove prnje, 'ta glumis dusebriznika ne pase ti. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2012, 15:45

schwarcgelbfantom je napisao/la:12 milki funti je premalena cijena :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: šteta ako pristanemo na ovakvo nepoštivanje kluba kakav je borussia dortmund
Covjece pa nepunih 15miliona € za tebe premala cijena za Levata??? Sta bi ti za njega uzeo 30???
Stern des Südens

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 dec 2012, 15:48

schwarcgelbfantom je napisao/la:12 milki funti je premalena cijena :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: šteta ako pristanemo na ovakvo nepoštivanje kluba kakav je borussia dortmund
a sada bi se osvrnuo na ove alpene,čast im izuzetcima,koji borussia-u iz Dortmunda prozivaju kao nižerazredni klub a 6 utakmica bez pobjede bayerna i dvije uzastopno i ubjedljivo ispred bayerna osvojene titule mislim da zaslužuje totalni al totalni ban i vjećnu zabranu pristupa ovom forumu . . .ne šalim se mislim da je krajnje nehumano pisati ovakve stvari a proći nekažnjeno,mislim da bi ljudi zaduženi za ovaj forum trebali biti malo dosljedniji što se tiće pravilnika o pisanju i vrijeđanju,jer ako j a počnem da vrijeđam alpene neće se dobro završiti
Kolko god to tebi bilo neprihvatljivo i odvratno i kolko god to tebi nepasalo i ti to smatraš nekakvom uvredom, BvB opčenito spada u niži razred klubova nego onaj kojem pripada Bayern.

Svaka čast na novijim uspjesima i trenutačnoj jačini momčadi i svemu tome lijepom, no činjenice su činjenice.

Gledaj se na to ovako. Kada je Bayern osvajao dvije titule zaredom i do dvostruke krune pod vodstvom magatha, bio je **** od ofce nasprem giganat u Europi. To je bila poredba tek tolko da shvatiš o ćem je riječ i nadam se da se nisi sad uvrijedio niti da je BvB sa mojim postom uvrijeđen.
proFCB je napisao/la:
Covjece pa nepunih 15miliona € za tebe premala cijena za Levata??? Sta bi ti za njega uzeo 30???
DA! Treba malo PUMPAT! 8-)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 03 dec 2012, 15:51

proFCB je napisao/la:

Ako je Bilbao naguzio jajerna za martineza, sto i mi ne bi mancestera? Necemo valjda dopustiti da i mi budemo naguzeni i pustiti prvotimca da ide za kikiriki...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 03 dec 2012, 15:58

tako je kralj,moramo ih jednoostavno natjerati da nas više cijene pogotovo scum united 8-) 8-) 8-) 8-)

dijalog
Kontakt:

Post Postao/la dijalog » 03 dec 2012, 16:01

15 je previše za lewata.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 03 dec 2012, 16:03

dijalog je napisao/la:15 je previše za lewata.
Zbog debljine ili?

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 03 dec 2012, 16:14

Teško da će naši ostaviti Lewata do isteka ugovora. Inače pročitah kako smo mi, Bayern i Schalke zainteresirani za Mkhitaryana. Lajkam. 8-)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 dec 2012, 16:52

KSIVLE je napisao/la:Teško da će naši ostaviti Lewata do isteka ugovora. Inače pročitah kako smo mi, Bayern i Schalke zainteresirani za Mkhitaryana. Lajkam. 8-)
Preskup!

Mi ćemo dovest' Milika 100 %. Budući da je on veoma mlad, bilo bi neozbiljno da se oslonimo samo na njega i Schiebera u sljedećoj sezoni. Morat' ćemo otvorit' novčanik za nekog malo iskusnijeg ili barem nekog već provjerenog napadača veće klase od Schiebera i Milika.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 03 dec 2012, 17:24

Dovodjenje nekog provjerenog napadaca je pod moranjem pogotovo ako nas Lewa napusti!Ako vec treba i hoce da ide,treba sto vecu cifru maznuti da bi taj kesh proslijedili za jednako ili vise kvalitetno pojacanje jer na "mladica sa mogucim napredovanjem"(a takvih se spominje) se ne mozemo osloniti nikako!Mislim da to sebi nebi smjeli dozvoliti ali vjerujem upravi i Doktoru tako da se nadam da ce to odraditi kako je najbolje za klub!
Koga bi vi uvazene kolege voljele u najljepsem zutom dresu?Ali bez onog tipa Falcao... 8-) Neko koga bi realno mogli dovesti i ko bi bio dobar izbor :?:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 dec 2012, 17:32

Hare_BvB je napisao/la: Nego, salji te nove prnje, 'ta glumis dusebriznika ne pase ti. :twisted:
lajkam ove ponosne :)
ev ti zamjena za seronku stonku :)

slika

ps.
nego, jesi l loma ljubomoran :?
ono, za razliku od bay-teme na kojoj pisu sasvim ok momci, na vasoj temi ima... ima... ima puuuuno insana koji nijesu u vinklo :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 03 dec 2012, 17:41

@secer
Na yay-temi ok momci :lol:
Ma falite nas usta kad nece ostali,a secko?

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 03 dec 2012, 18:28

kraljttbvb je napisao/la: Ako je Bilbao naguzio jajerna za martineza, sto i mi ne bi mancestera? Necemo valjda dopustiti da i mi budemo naguzeni i pustiti prvotimca da ide za kikiriki...
Zato sto niste u poziciji da to ucinite. Kockali ste se sa Kagawom uspjelo vam je. Ne mora znaciti da ce svaki put uspjeti, da sad Watzke dodje i kaze 25miliona € nemoze manje...

Realna je ovo ponuda od 15miliona€, dok bi recimo idealno bilo nekih 18-19!
Stern des Südens

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 03 dec 2012, 18:34

secer je napisao/la:nego, jesi l loma ljubomoran :?
ono, za razliku od bay-teme na kojoj pisu sasvim ok momci, na vasoj temi ima... ima... ima puuuuno insana koji nijesu u vinklo :)
Pu, pu,pu! :evil: Da ne bi ove svete teme i junacke borbe naseg usamljenog jahaca @"dvaescetvorke", ne bih ti ga ja nikad zaforum'o. ;) Uostalom, na proljece ces se i sam uvjeriti u kvalitet zute teme. :twisted:

PS: PoDpis? :?

PPS: I Zuckani moji, ne provocirajte mnogo, bice previse posla za mene. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 03 dec 2012, 18:59

smopiBVB je napisao/la: Koga bi vi uvazene kolege voljele u najljepsem zutom dresu?Ali bez onog tipa Falcao... 8-) Neko koga bi realno mogli dovesti i ko bi bio dobar izbor :?:
Realne želje: Wolfswinkel, Lukaku, Barrios, Sow, Hugo Almeida, Samaras, Guidetti, Pappis Cisse, Abdellaoue, Mame Diouf, Gignac...

...i malo manje realne: Doumbia, Damiao, Džeko...

8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.