Ja mislim da nece,bilo bi logicno da se ne koristi dok se u potpunosti ne izgradi.harry_90 je napisao/la:Bem ti ovaj savez,upravu je Vojvoda sve..Sutra treba strahovati za bodove,ako kiksamo kuci,i izgubimo 3 boda odmah na startu,mozemo se pozdravit sa borbom za euro nastupe,usput rizikujemo i povrede igraca.Hoce li se moci koristit nova tribina za proljetni dio takmicenja ?
[img]http://www.****.ba/userfiles/file/tusanj-snijeg2.jpg[/img]
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema sanse da se igra po ovakvom vremenu. Snijeg je preveliki, ali savez ne posustaje.
Ja sam jednom gledao utakmicu protiv Zelje po ovakvom ne(vremenu), istu smo dobili 2:0 ako se ne varam i ako bih opet morao da gledam ali sada protiv Slavije, neka se ponovi rezultat.

Ja sam jednom gledao utakmicu protiv Zelje po ovakvom ne(vremenu), istu smo dobili 2:0 ako se ne varam i ako bih opet morao da gledam ali sada protiv Slavije, neka se ponovi rezultat.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ma sumnjam i ja da će se igrati džaba što su oni planirali i što ne odustaju ali sutra kad dođe delegat na stadion (ako ostanu ovakvi uslovi i ako snijeg bude i dalje padao) jedino što mu preostaje je da odgodi tekmu a druga mogućnost što je opet nerealno, je da se svi klubovi solidarišu i bojkotuju ovo kolo;) Što se mene tiče volio bih da se ipak odgodi jer ako se bude igralo imaće posljedica i na igru i na posjetu ne samo u Tuzli nego u cijeloj BiH.Omerbavarac je napisao/la:Nema sanse da se igra po ovakvom vremenu. Snijeg je preveliki, ali savez ne posustaje.![]()
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
brazzo je napisao/la:ma sumnjam i ja da će se igrati džaba što su oni planirali i što ne odustaju ali sutra kad dođe delegat na stadion (ako ostanu ovakvi uslovi i ako snijeg bude i dalje padao) jedino što mu preostaje je da odgodi tekmu a druga mogućnost što je opet nerealno, je da se svi klubovi solidarišu i bojkotuju ovo kolo;) Što se mene tiče volio bih da se ipak odgodi jer ako se bude igralo imaće posljedica i na igru i na posjetu ne samo u Tuzli nego u cijeloj BiH.Omerbavarac je napisao/la:Nema sanse da se igra po ovakvom vremenu. Snijeg je preveliki, ali savez ne posustaje.![]()
sutra poraniti da bude cisto do pocetka tekme i to je to

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Katastrofa , maloprije prolazio kraj stadiona snijeg je jedno 15-20 cm .... nista se necisti ,a konstantno pada tribine se jedva vide ..... Sjever ko fol pokriven a i na njega napadalo snijega jer pada nenormalno ....

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
ma džaba i da očiste teren,a nemoguće je jer nenormalno pada (ja sam od jutros pa do sad 3x dvorište čistio) opet će biti skroz uništen travnjak i blata do koljena tako da je tu suđeno da završi 0-0padobranac1978 je napisao/la:
sutra poraniti da bude cisto do pocetka tekme i to je to

Jeste tada je Krupinac zabio prvi a Senad Mujic drugi golOmerbavarac je napisao/la:Nema sanse da se igra po ovakvom vremenu. Snijeg je preveliki, ali savez ne posustaje.![]()

I tada je ta tekma odigrana posto je prvobitna bila otkazana,znam skupilo se nas i otisli na stadion a znali smo da nece biti odigrana kad dolazi bus sa igracima zelje,i mi ih onako malo podj ebavali zapalili par baklji ispred stadiona a oni blenuli u nas

-
- Kontakt:
Shvatam je tebe,ali mislis li ti da ce tren za 3-4 dana biti bolji ako se odgodi ? Ja mislim da nece,samo ce biti oranica i ako su to bolji uslovi ok.
P.S.Da nisi cistio dvoriste danas,nego sutra ujutro cistio bi ga samo jednom i to bi bilo to
a ovako si cistio tri puta danas,pa opet moras sutra 
P.S.Da nisi cistio dvoriste danas,nego sutra ujutro cistio bi ga samo jednom i to bi bilo to

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Sadiković: Odluka da se igra utakmica je protiv fudbala, ali idemo na pobjedu
Iako još nisu bili sigurni u odigravanje sutrašnje utakmice, u Slobodi je danas održana redovna press konferencija pred sutrašnji početak Premijer lige BiH i utakmicu sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva.
Sloboda je jedan od timova koji je doveo nekoliko provjerenih pojačanja pred proljetni dio sezone u Premijer ligi, pa su u tuzlanskom klubu nadaju dobrim rezultatima u drugom dijelu koji će vratiti publiku na tribine.
Novinarima su se danas pred utakmicu sa Slavijom, obratili šef stručnog štaba, Denis Sadiković, kapiten ekipe, Denis Mujkić te Samir Jogunčić.
Sama najava sutrašjeg susreta, otvorila je temu o eventualnom (ne)odigravanju zbog snijega koji neprestano pada. Odluka o neodgađanju sutrašnjeg kola donešena je nakon press konferencije, a Sadiković u naknadnom razgovoru nije krio razočarenje zbog toga.
Mogu samo reći da je takva odluka protiv fudbala, i zaista ne znam kome je u cilju da se igra. Evo, mi smo prije sat vremena očistili snijeg sa terena ali je vrlo brzo napadalo novih 15 cm. Zaista me čudi ta odluka, kakva će igra biti vidjet ćemo, ali to nije dobro nikako, s obzirom da je veliki rizik da se povrijedi neko od igrača, kazao je Sadiković.
Ipak, šef stručnog štaba Slobode, vjeruje da će njegovi igrači i pored svih neprilika, pružiti dobru igru i ostvariti pobjedu.
Već 50 dana smo u trenažnom procesu, mislim da je iza nas jedan dobar period, odradili smo pripreme na Kupresu i u Medulinu. Mislim da su se pojačanja odlično uklopila. Drago mi je zbog toga što su certifikate dobili Bošnjak i Nikolić, igrači koji za nas predstavljaju velika pojačanja. Imam velik broj igrača u kadru, veliku konkurenciju, i uopšte ne sumnjam u našu pobjedu protiv Slavije, govori Sadiković te dodaje:
Slavija je dobra ekipa, ali mi igramo na domaćem terenu i ne mislimo ni na šta drugo osim na pobjedu. Zbog kartona neću moći da računam na Gavarića i Malkića, ali mislim da za to nema problema jer sam već odlučio ko će ih zamjeniti.
Sadiković kako kaže nema dilema oko sastava pa je novinarima izdiktirao početnih a to su: Mujkić, Nikolić, Jogunčić, Raca, Ćehajić, Bošnjak, Zoletić, Halilović, Efendić, Mujić i Bekić.
Na novinarsko pitanje da li će u sutrašnjoj utakmici debi pred domaćom publikom imati Alen Mešanović, Sadiković je odgovorio:
Alen ima temperaturu, tako da on neće početi utakmicu od prve minute, jer ne znam koliko se oporavio, to ćemo vidjeti sutra, i bilo bi to opterećenje za njegov organizam, ali nije isključeno da dobije pola sata u igri.
Sloboda je prvi dio sezone završiča na 7. poziciji, eventualnom pobjedom protiv Slavije, Tuzlacima se otvara put ka gornjem dijelu tabele. Međutim, prema Sadikovićevim riječima, posebnog imeprativa osim igre za publiku i dobar rezultat, nema.
Naš prvenstveni cilj je povratak publike, a to možemo ostvariti igrom i zalaganjem na terenu. Želimo igrati dobro u svakoj utakmici, za gol više, a nekog posebnog imperativa za sada nemamo, kazao je Sadiković.
Prisutnima se obratio i kapiten ekipe, Denis Mujkić, koji je kao i njegov šef, optimističan pred sutrašnju utakmicu.
Uslovi su takvi kakvi jesu, ako je odluka saveza da igramo, moramo igrati, i dati sve od sebe za prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Poželjeli smo igrati utakmice, jedva čekamo da počne prvenstvo. Maksimalno smo spremni i siguran sam da imamo mnogo bolju ekipu nego u prvom dijelu sezone. Naravno da želimo pobjedu, jer pobjeda nam daje vjetar u leđa za plasman na 5. ili 6. poziciju na tabeli Premijer lige, kazao je Mujkić.
Inače, treba istaći da je Mujkić proteklih dana bio u Španiji na pripremama ukrajinske ekipe Metalurga iz Zaporožja, koja je zainteresovana za njegove usluge, ali se ponio kapitenski prema svom klubu, i odlučio se vratiti u Tuzlu kako bi bio na raspolaganju Denisu Sadikoviću.
Istina je da interes Ukrajinaca postoji. Bio sam u Španiji, oni zaista imaju mnogo informacija o meni, to nije bila klasična proba, nego eto, trenirao sam nekoliko dana sa njima, vjerujem da bi se tamo vrlo lako mogao dokazati. Međutim, u četvrtak sam se odlučio vratiti jer počinje sezona u Premijer ligi. Ja sam igrač Slobode do ljeta, i ako dođe neka ponuda, nije na meni, klub će o tome da odlučuje, ja sam samo imao obavezu da se vratim u Tuzlu, i to sam i učinio, šta će dalje biti, vidjet ćemo.
Ponajbolji igrač Slobode iz prvog dijela sezone, po mnogima je bio stoper, Samir Jogunčić koji je čvrsto uvjeren u sutrašnju pobjedu.
Mi smo zaista željni igre kao što kaže kapiten, pauza je bila duga i normalno da jedva čekamo početak utakmice. Cilj je protiv Slavije nastaviti niz osvajanja bodova, s kraja prvog dijela prvenstva. Imamo dobru ekipu, i vjerujem da na proljeće možemo ostvarivati dobre rezultate, kazao je Samir Jogunčić.
Utakmica između Slobode i Slavije igra se sutra sa početkom u 14:30 sati, a glavni sudija ovog meča bit će Vladimir Dominković iz Orašja sa pomoćnicima, Drago Čule (Kruševo), Siniša Janjić (Bijeljina) i Robert Zrilić (Banja Luka).
Iako još nisu bili sigurni u odigravanje sutrašnje utakmice, u Slobodi je danas održana redovna press konferencija pred sutrašnji početak Premijer lige BiH i utakmicu sa Slavijom iz Istočnog Sarajeva.
Sloboda je jedan od timova koji je doveo nekoliko provjerenih pojačanja pred proljetni dio sezone u Premijer ligi, pa su u tuzlanskom klubu nadaju dobrim rezultatima u drugom dijelu koji će vratiti publiku na tribine.
Novinarima su se danas pred utakmicu sa Slavijom, obratili šef stručnog štaba, Denis Sadiković, kapiten ekipe, Denis Mujkić te Samir Jogunčić.
Sama najava sutrašjeg susreta, otvorila je temu o eventualnom (ne)odigravanju zbog snijega koji neprestano pada. Odluka o neodgađanju sutrašnjeg kola donešena je nakon press konferencije, a Sadiković u naknadnom razgovoru nije krio razočarenje zbog toga.
Mogu samo reći da je takva odluka protiv fudbala, i zaista ne znam kome je u cilju da se igra. Evo, mi smo prije sat vremena očistili snijeg sa terena ali je vrlo brzo napadalo novih 15 cm. Zaista me čudi ta odluka, kakva će igra biti vidjet ćemo, ali to nije dobro nikako, s obzirom da je veliki rizik da se povrijedi neko od igrača, kazao je Sadiković.
Ipak, šef stručnog štaba Slobode, vjeruje da će njegovi igrači i pored svih neprilika, pružiti dobru igru i ostvariti pobjedu.
Već 50 dana smo u trenažnom procesu, mislim da je iza nas jedan dobar period, odradili smo pripreme na Kupresu i u Medulinu. Mislim da su se pojačanja odlično uklopila. Drago mi je zbog toga što su certifikate dobili Bošnjak i Nikolić, igrači koji za nas predstavljaju velika pojačanja. Imam velik broj igrača u kadru, veliku konkurenciju, i uopšte ne sumnjam u našu pobjedu protiv Slavije, govori Sadiković te dodaje:
Slavija je dobra ekipa, ali mi igramo na domaćem terenu i ne mislimo ni na šta drugo osim na pobjedu. Zbog kartona neću moći da računam na Gavarića i Malkića, ali mislim da za to nema problema jer sam već odlučio ko će ih zamjeniti.
Sadiković kako kaže nema dilema oko sastava pa je novinarima izdiktirao početnih a to su: Mujkić, Nikolić, Jogunčić, Raca, Ćehajić, Bošnjak, Zoletić, Halilović, Efendić, Mujić i Bekić.
Na novinarsko pitanje da li će u sutrašnjoj utakmici debi pred domaćom publikom imati Alen Mešanović, Sadiković je odgovorio:
Alen ima temperaturu, tako da on neće početi utakmicu od prve minute, jer ne znam koliko se oporavio, to ćemo vidjeti sutra, i bilo bi to opterećenje za njegov organizam, ali nije isključeno da dobije pola sata u igri.
Sloboda je prvi dio sezone završiča na 7. poziciji, eventualnom pobjedom protiv Slavije, Tuzlacima se otvara put ka gornjem dijelu tabele. Međutim, prema Sadikovićevim riječima, posebnog imeprativa osim igre za publiku i dobar rezultat, nema.
Naš prvenstveni cilj je povratak publike, a to možemo ostvariti igrom i zalaganjem na terenu. Želimo igrati dobro u svakoj utakmici, za gol više, a nekog posebnog imperativa za sada nemamo, kazao je Sadiković.
Prisutnima se obratio i kapiten ekipe, Denis Mujkić, koji je kao i njegov šef, optimističan pred sutrašnju utakmicu.
Uslovi su takvi kakvi jesu, ako je odluka saveza da igramo, moramo igrati, i dati sve od sebe za prvu pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Poželjeli smo igrati utakmice, jedva čekamo da počne prvenstvo. Maksimalno smo spremni i siguran sam da imamo mnogo bolju ekipu nego u prvom dijelu sezone. Naravno da želimo pobjedu, jer pobjeda nam daje vjetar u leđa za plasman na 5. ili 6. poziciju na tabeli Premijer lige, kazao je Mujkić.
Inače, treba istaći da je Mujkić proteklih dana bio u Španiji na pripremama ukrajinske ekipe Metalurga iz Zaporožja, koja je zainteresovana za njegove usluge, ali se ponio kapitenski prema svom klubu, i odlučio se vratiti u Tuzlu kako bi bio na raspolaganju Denisu Sadikoviću.
Istina je da interes Ukrajinaca postoji. Bio sam u Španiji, oni zaista imaju mnogo informacija o meni, to nije bila klasična proba, nego eto, trenirao sam nekoliko dana sa njima, vjerujem da bi se tamo vrlo lako mogao dokazati. Međutim, u četvrtak sam se odlučio vratiti jer počinje sezona u Premijer ligi. Ja sam igrač Slobode do ljeta, i ako dođe neka ponuda, nije na meni, klub će o tome da odlučuje, ja sam samo imao obavezu da se vratim u Tuzlu, i to sam i učinio, šta će dalje biti, vidjet ćemo.
Ponajbolji igrač Slobode iz prvog dijela sezone, po mnogima je bio stoper, Samir Jogunčić koji je čvrsto uvjeren u sutrašnju pobjedu.
Mi smo zaista željni igre kao što kaže kapiten, pauza je bila duga i normalno da jedva čekamo početak utakmice. Cilj je protiv Slavije nastaviti niz osvajanja bodova, s kraja prvog dijela prvenstva. Imamo dobru ekipu, i vjerujem da na proljeće možemo ostvarivati dobre rezultate, kazao je Samir Jogunčić.
Utakmica između Slobode i Slavije igra se sutra sa početkom u 14:30 sati, a glavni sudija ovog meča bit će Vladimir Dominković iz Orašja sa pomoćnicima, Drago Čule (Kruševo), Siniša Janjić (Bijeljina) i Robert Zrilić (Banja Luka).
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo sad čitam snijeg na Tušnju premašio 30 cm,a meteorolozi za večeras najavljuju obilnijee padavine.
Ja ne mogu da vjerujem da ce se odigrati sutra utakmica ama bas nikako , pa ono ne moze ni 10 bagera
pocistit jer snijeg pada nenormalno i ako ovako nastavi bit ce preko metar snijega...
Sutra nece bit ni 50 navijaca

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
da se cistilo svaki dan pomalo nebi bio problemfukara87 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce se odigrati sutra utakmica ama bas nikako , pa ono ne moze ni 10 bagerapocistit jer snijeg pada nenormalno i ako ovako nastavi bit ce preko metar snijega...

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
old school je napisao/la:da se cistilo svaki dan pomalo nebi bio problemfukara87 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce se odigrati sutra utakmica ama bas nikako , pa ono ne moze ni 10 bagerapocistit jer snijeg pada nenormalno i ako ovako nastavi bit ce preko metar snijega...
Sutra nece bit ni 50 navijacanego vidim ova tribina cini mi se dobro napreduje,ocekuje li se sta u narednom periodu ?
Sta ti je bolan u Tuzli je vec napadao preko 50 cm snijega i danas citav dan pada tako da je skoro pa i nemoguce ga ocistit a evo i trenutno pada snijeg i ko zna do kad ce padat ....a tribina napreduje dobro i ceka se proljece da se nastavi sa radom ulozeno je 1,7 mil KM za zavrsetak tribine

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
a Osim nešto pre.erava ne padaju ćuskije pa jbt zašto se igra fudbal nego radi navijača
Na onakvom terenu se neće moći potrčati tako da će biti jedna 90-minutna partija ševe.

Sutra što prije dati gol,i zatvorit se,jer će igra po ovom (ne)vremenu biti nemoguća misija..mada me ne bi čudilo da se odgodi u zadnji tren.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Hocemo da se igra,ne mogu vise cekat utakmice.......Goli do pasa
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Moze li neko da mi napise sastav ekipa,znaci golmane,odbrane,vezni red i napad.Unaprijed hvala. 

mojNe mi OSIMA.fukara87 je napisao/la:old school je napisao/la:da se cistilo svaki dan pomalo nebi bio problemfukara87 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da ce se odigrati sutra utakmica ama bas nikako , pa ono ne moze ni 10 bagerapocistit jer snijeg pada nenormalno i ako ovako nastavi bit ce preko metar snijega...
Sutra nece bit ni 50 navijacanego vidim ova tribina cini mi se dobro napreduje,ocekuje li se sta u narednom periodu ?
Sta ti je bolan u Tuzli je vec napadao preko 50 cm snijega i danas citav dan pada tako da je skoro pa i nemoguce ga ocistit a evo i trenutno pada snijeg i ko zna do kad ce padat ....a tribina napreduje dobro i ceka se proljece da se nastavi sa radom ulozeno je 1,7 mil KM za zavrsetak tribine
Inace ,morate cistit, inace 3-0 za Slaviju.

Mujkić, Nikolić, Jogunčić, Raca, Ćehajić, Bošnjak, Zoletić, Halilović, Efendić, Mujić i Bekić.
Ovo je sastav koji će sutra nastupit protiv Slavije..Nadam se uspješnom startu proljetne polusezone.
Ovo je sastav koji će sutra nastupit protiv Slavije..Nadam se uspješnom startu proljetne polusezone.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Mujkić, Nikolić, Jogunčić, Raca, Ćehajić, Bošnjak, Zoletić, Halilović, Efendić, Mujić i Bekić.
Znas li mozda sve igrace po pozicijama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.