GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Ne nego Zoki Zemunac.
Ovih 4-5 godina borbe su izrodile više mitova nego grčka mitologija.
I redom su svi padali kao kruške:
- GNK uspješan;
- GNK financijski stabilan;
- GNK radi po zakonu;
- Četnik spoboban;
- Zagreb nema publiku, BBB pred gašenjem;
- Publike nema zbog huligana, itd., itd.
Na sve se popišalo, s tim da ih je Futsal srušio njih barem 10, ali ipak jedan mit prednjači: BBB-e i zzd-vce proglašavati crvenima i SDP-ovim plaćenicima bez iti jednog argumenta.
A koliko je to zapravo bilo maloumno i degenerirano tvrditi (uostalom, kao i sve ostalo afirmativno u vezi Četnika i njegove Prćije), najbolje svjedoče ovakve presude koje se tim istim crvenim Boysima i zzd-ovcima izriču po nalogu jednog od 3 glavna čovjeka te četničke stranke.
I ovdje ne govorim o pravomoćnosti presude i tom neustavnom Zakonu koji će pasti, nego o tim retardiranim optužbama da je neko SDP-ov plaćenik
Kakogod,

Ježim se kad shvatim kakav potencijal imaju Dinamo i njegovi navijači i kakav će to ustvari biti klub kada dobijemo ovaj rat, najčišćeg obraza u povijesti ratovanja
d
I redom su svi padali kao kruške:
- GNK uspješan;
- GNK financijski stabilan;
- GNK radi po zakonu;
- Četnik spoboban;
- Zagreb nema publiku, BBB pred gašenjem;
- Publike nema zbog huligana, itd., itd.
Na sve se popišalo, s tim da ih je Futsal srušio njih barem 10, ali ipak jedan mit prednjači: BBB-e i zzd-vce proglašavati crvenima i SDP-ovim plaćenicima bez iti jednog argumenta.
A koliko je to zapravo bilo maloumno i degenerirano tvrditi (uostalom, kao i sve ostalo afirmativno u vezi Četnika i njegove Prćije), najbolje svjedoče ovakve presude koje se tim istim crvenim Boysima i zzd-ovcima izriču po nalogu jednog od 3 glavna čovjeka te četničke stranke.
I ovdje ne govorim o pravomoćnosti presude i tom neustavnom Zakonu koji će pasti, nego o tim retardiranim optužbama da je neko SDP-ov plaćenik

Kakogod,

Ježim se kad shvatim kakav potencijal imaju Dinamo i njegovi navijači i kakav će to ustvari biti klub kada dobijemo ovaj rat, najčišćeg obraza u povijesti ratovanja

d
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Siamo Noi i bazero, ja vas lijepo upozoravam da prestanete vrijeđati. valjda znate normalno komunicirati. Ili ignorirajte nekoga tko se ne slaže s vašim mišljenjem ili mu/im odgovorite bez vrijeđanja ili ne pišite.
I kakve veze ima što je Zoran mamić igrao u Zemunu? zar je to neki grijeh?
I kakve veze ima što je Zoran mamić igrao u Zemunu? zar je to neki grijeh?

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Kakve veze ima?Govorimo o Mamićima najvećim domoljubima ikad.
I ne vidim da sam igdje ikoga vrijeđao.Ako je uvreda kad napišem da netko nije sav svoj ako podržava kriminal onda ja ne znam.I meni je uvreda za inteligenciju kad ovi trolovi konstantno dolaze prosipat pamet,i sta god im argumentirano napises i staviš "dokaz" oni zanemarivši sve iznova po svome lupaju,pa se opet ne žalim stalno da me vrijeđa.
I ne vidim da sam igdje ikoga vrijeđao.Ako je uvreda kad napišem da netko nije sav svoj ako podržava kriminal onda ja ne znam.I meni je uvreda za inteligenciju kad ovi trolovi konstantno dolaze prosipat pamet,i sta god im argumentirano napises i staviš "dokaz" oni zanemarivši sve iznova po svome lupaju,pa se opet ne žalim stalno da me vrijeđa.
Nije grijeh, nego je samo jos jedan dokaz kolika su djubrad Mamici. Igrat za Zemun dok bombardiraju glavni grad tvoje drzave je odvratno, blago receno.dubrava je napisao/la:I kakve veze ima što je Zoran mamić igrao u Zemunu? zar je to neki grijeh?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne bi ni to bio problem da se stalno ne ističe kako su oni veliki domoljubi i u GNK-u se bore za hrv.državu protiv "crvenih ZZDovaca i Boysa rušitelja katoličke crkve i domovine".A narod to puši.U tome je stvar.
Ignorirajte trolove...nego pitam se kada će neki igrač iz maksimira dat ovakav ili slican intervju
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... inama.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.futsal-dinamo.hr/vijesti/prv ... inama.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Dokazano je da Zoran Mamić nikad nije igrao za FK Zemun, imate riječi Alena Peternaca
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Igrao ili ne biti će Zoki Zemunac.Kae Tata njegov GNK kaem ja Zoki Zemunac.
Čini mi se da nitko ne objavljuje situacije oko transfera igrača, pa reko odoh ja staviti neke glasine oko možebitnih prelazaka za sve ljubitelje modrog.
Najizgledniji odlasci ove zime čine se oni Brozovića i Čopa. Dolaskom Henriqueza na mjesto špice, oporavkom Hodžića i razvojem Radonjića u dresu Istre (10 golova u 16 utakmica) Čop je postao zamjenjiv pa i ne čudi Maminjov otvoren stav prema prodaji (naravno ako dođe dovoljno teška ponuda).
Brozovića će biti teže zamijeniti, mada su Milan, Arsenal i Everton ozbiljno zagrizli za modrog reprezentativca i Dinamo će se teško moći oduprijeti ukoliko dođe ponuda velikana od nekih 8-9 milijuna eura.
Još se nešto govorka o odlasku Soudanija, Pinta i Sigalija, ali od tih poslova vjerojatno neće biti ništa. Addy i Husejinović bi proljetni dio sezone nakon dugog izbivanja mogli odigrati u Osijeku, gdje će možda ići i Hodžić ukoliko Čop i na proljeće bude u modrom.
Joe Šimunić je s Dinamom raskrstio, a prema vlastitim navodima ima ponude iz Kine, Saudijske Arabije i BIH (Široki Brijeg, najvjerojatnije) za nastavak karijere. Boras nije zadovoljio struku, te će vjerojatno i on na posudbu, dok je Luis Ibanez navodno sve dogovorio s varšavskom Legijom. Wilson se definitivno vraća u Sporting.
Što se dolazaka tiče, desni bek rumunjske reprezentacije Alexandru Matel je navodno pred vratima Maksimira, samo je upitno hoće li doći sada ili na ljeto. Obrani koja je ove godine primila golove u svakoj od zadnjih 9 europskih utakmica (njih 19) je potrebno još pojačanja, pa se tako traže još po jedan stoper i lijevi bek.
Stoper San Lorenza Walter Kannemann je navodno odbio Dinamo i za manju plaću otišao u Meksiko, dok se kao najizglednija opcija za lijevog beka čini Hrvoje Milić. Pa ipak, za očekivati je da će (neka) dvojica braniča uskoro
zasjati pod Božićnim borom u Maksimiru.
Kao mogući povratnici s posudbe spominjali su se Pamić i Radonjić iz Istre, ali za takvo što su čini se male šanse.
Tako bi otprilike Dinamo trebao izgledati na proljeće, a ostalim igračima iz modre svlačionice bi se mogli eventualno još pridružiti Dinamovi mladići Olmo, Cekici, Mamić, Brekalo, Lovren i Kalaica.

Najizgledniji odlasci ove zime čine se oni Brozovića i Čopa. Dolaskom Henriqueza na mjesto špice, oporavkom Hodžića i razvojem Radonjića u dresu Istre (10 golova u 16 utakmica) Čop je postao zamjenjiv pa i ne čudi Maminjov otvoren stav prema prodaji (naravno ako dođe dovoljno teška ponuda).
Brozovića će biti teže zamijeniti, mada su Milan, Arsenal i Everton ozbiljno zagrizli za modrog reprezentativca i Dinamo će se teško moći oduprijeti ukoliko dođe ponuda velikana od nekih 8-9 milijuna eura.
Još se nešto govorka o odlasku Soudanija, Pinta i Sigalija, ali od tih poslova vjerojatno neće biti ništa. Addy i Husejinović bi proljetni dio sezone nakon dugog izbivanja mogli odigrati u Osijeku, gdje će možda ići i Hodžić ukoliko Čop i na proljeće bude u modrom.
Joe Šimunić je s Dinamom raskrstio, a prema vlastitim navodima ima ponude iz Kine, Saudijske Arabije i BIH (Široki Brijeg, najvjerojatnije) za nastavak karijere. Boras nije zadovoljio struku, te će vjerojatno i on na posudbu, dok je Luis Ibanez navodno sve dogovorio s varšavskom Legijom. Wilson se definitivno vraća u Sporting.
Što se dolazaka tiče, desni bek rumunjske reprezentacije Alexandru Matel je navodno pred vratima Maksimira, samo je upitno hoće li doći sada ili na ljeto. Obrani koja je ove godine primila golove u svakoj od zadnjih 9 europskih utakmica (njih 19) je potrebno još pojačanja, pa se tako traže još po jedan stoper i lijevi bek.
Stoper San Lorenza Walter Kannemann je navodno odbio Dinamo i za manju plaću otišao u Meksiko, dok se kao najizglednija opcija za lijevog beka čini Hrvoje Milić. Pa ipak, za očekivati je da će (neka) dvojica braniča uskoro
zasjati pod Božićnim borom u Maksimiru.
Kao mogući povratnici s posudbe spominjali su se Pamić i Radonjić iz Istre, ali za takvo što su čini se male šanse.
Tako bi otprilike Dinamo trebao izgledati na proljeće, a ostalim igračima iz modre svlačionice bi se mogli eventualno još pridružiti Dinamovi mladići Olmo, Cekici, Mamić, Brekalo, Lovren i Kalaica.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Brozović u Milanu bi bilo nešto predivno.Na samu pomisao mi trnci tijelom prolaze.Brozović-Muntari-Essien/De Jong,vezni red iz snova 

Mislim da će Arsenal ipak dati nešto više love, Milan ima samo 20 milijuna € za pojačanja ove zime.
Chamberlain,Ozil,Rosicky,Wilshere,Ramsey,Cazorla
ipak je u Milana nešto lošiji vezni red

...to je više od ljubavi...
Poznavajuc Wengera nikad dovoljno plemenitih veznih. 

http://www.****.net/**** ... .VJRDwcDCU
Dinamova "crna lista" funkcionera
http://www.****.net/**** ... ijedi.aspx
Privatizacija: Dinamo nikaj ne vrijedi!
Dinamova "crna lista" funkcionera
http://www.****.net/**** ... ijedi.aspx
Privatizacija: Dinamo nikaj ne vrijedi!
Naj-sjeverno-korejskiji klub svijeta, odnosno njegovi trenutni uzurpatori, smatraju da klub treba privatizirati i da su sposobni izvući veliku lovu od nekog investitora. Istovremeno, oni otvoreno izjavljuju da nisu sposobni provesti najobičnije izbore za 10.000 ljudi. Mi (navijači Dinama) bi to trebali popušiti? Fala, ali nebi fala…
I još jedno pitanje…kako prodati nešto što nije tvoje? Aha, da…sve po zakonu, sve transparentno! Tak veli Mirko B.! Ma ko ste vi da mu ne vjerujete?
Prilog o klubu sa HRTa:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Danas su mediji objavili kako je jedno od imena koja se vezuju s Dinamom španjolski lijevi bek Verone Antonio Luna. Ima 23 godine i na posudbi je iz Aston Ville u koju je došao 2013. iz Seville za 2 milijuna eura, na koliko ga se i sada procjenjuje.
U igru za Brozovića navodno se uključila i Fiorentina, dok će se Dinamovoj momčadi na proljeće po svemu sudeći priključiti i 18-godišnji Amer Gojak, trenutačno na posudbi u Olimpicu.
U igru za Brozovića navodno se uključila i Fiorentina, dok će se Dinamovoj momčadi na proljeće po svemu sudeći priključiti i 18-godišnji Amer Gojak, trenutačno na posudbi u Olimpicu.
Sorry, na koje vrijeđanje s moje strane konkretno misliš? Predlažem da odgovoriš na PM, da ne spamamo ovdje.dubrava je napisao/la:Siamo Noi i bazero, ja vas lijepo upozoravam da prestanete vrijeđati.
Grijeh je što danas na tim četničkim prsima nosi grb sa šahovnicom i prosipa demagogiju o hrvatstvu i katoličanstvu, a zarađivao je od Srba i Četnika i družio se s njima 10 dana nakon pada Vukovara.dubrava je napisao/la:I kakve veze ima što je Zoran mamić igrao u Zemunu? zar je to neki grijeh?
Mislim, jesi li fakat ozbiljan u vezi ovog pitanja?
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Karta je u džepu,dajte nam tu Cibonu još jednom da sve gori
1588

1588

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.