FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Do kraja ce biti itetako zanimljivo jer sve je otvoreno jos uvijek. Krenimo redom...
8 mjesto na tabeli je GOSK sa 36 bodova i utakmicom manje protiv Gorazda koju igra danas. Pobjedom bi usao u mirnu fazu, a kiksom bi se nasao u nezavidnoj situaciji jer naredno 27 kolo ide u goste Novom Travniku kojem su bodovi potrebni, zatim kuci docekuje Metalleghe koje vodi borbu za PL, onda u 29 kolu gostuju Zvijezdi koja bodove treba za vrh i zadnje kolo igraju kuci protiv Bosne. Jako teski mecevi za ekipu Goska koja i ako pobijedi Gorazde nije toiko sigurna u opstanak...
9 mjesto na tabeli je GORAZDE koje upravo igra sa Goskom tu jos jedinu preostalu utakmicu ovog kola i koje ima isto kao i Gosk 36 bodova. U 27 kolu docekuju Capljinu gdje na domacem terenu ne bi trebali imati problema, a gosti su rastereceni, zatim gostuju kod Branitelja gdje vjerujem da ce uzeti bodove, a onda gostuju Novom Travniku gdje je bitna utakmica za obje ekipe i sezonu zavrsavaju kuci protiv Metalleghea...
10 mjesto na tabeli je Novi Travnik koji ima 35 bodova i naredno kolo docekuje Gosk gdje moraju doci do pobjede. U 28 kolu idu u Capljinu gdje domacin sa pobjedom je i matematicki osigurao opstanak tako da tesko gostovanje, a onda docekuju Gorazde gdje je bitna utakmica za obje ekipe i zadnje kolo gostuju Branitelju...
11 mjesto na tabeli je Rudar sa 35 bodova i naredno kolo docekuju Podgrmec gdje nece biti problema a onda gostuju kod Sloge gdje bi isto trebali to da rijese u svoju korist, onda kuci igraju sa Orasjem i zadnje kolo gostuju kod Bratstva...
12 mjesto na tabeli Jedinstvo sa 34 boda i naredno kolo igraju kuci sa Bratstvom gdje sigurno uzimaju bodove a onda gostuju kod Podgrmeca gdje dobijau 3 boda, onda kuci sa Slogom i zadnje kolo gostuju u Orasju...
13 mjesto na tabeli Radnicki sa 33 boda i naredno kolo igra protiv Sloge gdje mu je utakmica ta i svaka naredna kao finale, onda gostovanje u Orasju kojem bodovi ne trebaju, ali sad, ni danas nisu trebali pa su pobijedili Zvijezdu, onda kuci sa Bratstvom i zadnje kolo u Banovicima. Ove zadnje dvije utakmice ne bi nista komentarisao sve ce samo da se vidi kad dodje red na njih...
Na kraju mislim ovako:
8. Rudar 44 ili 45 bodova
9. N. Travnik 44 boda
10. Jedinstvo 43 ili 44 boda
11. Gosk 42 ili 43 boda
12. Gorazde 42 ili 43 boda
13. Radnicki 42 ili 43 boda
Kao sto sam rekao nista jos nije gotovo i bice ovdje svega jos u zadnja 4 kola. Utakmica sezone, godine, pitanja ostanka u ligi bit ce nam u Orasju, tu ako slavimo 99 % ostajemo u ligi, a sacekajmo sutra i rasplet Premier lige gdje cemo onda znati mnogo vise...
8 mjesto na tabeli je GOSK sa 36 bodova i utakmicom manje protiv Gorazda koju igra danas. Pobjedom bi usao u mirnu fazu, a kiksom bi se nasao u nezavidnoj situaciji jer naredno 27 kolo ide u goste Novom Travniku kojem su bodovi potrebni, zatim kuci docekuje Metalleghe koje vodi borbu za PL, onda u 29 kolu gostuju Zvijezdi koja bodove treba za vrh i zadnje kolo igraju kuci protiv Bosne. Jako teski mecevi za ekipu Goska koja i ako pobijedi Gorazde nije toiko sigurna u opstanak...
9 mjesto na tabeli je GORAZDE koje upravo igra sa Goskom tu jos jedinu preostalu utakmicu ovog kola i koje ima isto kao i Gosk 36 bodova. U 27 kolu docekuju Capljinu gdje na domacem terenu ne bi trebali imati problema, a gosti su rastereceni, zatim gostuju kod Branitelja gdje vjerujem da ce uzeti bodove, a onda gostuju Novom Travniku gdje je bitna utakmica za obje ekipe i sezonu zavrsavaju kuci protiv Metalleghea...
10 mjesto na tabeli je Novi Travnik koji ima 35 bodova i naredno kolo docekuje Gosk gdje moraju doci do pobjede. U 28 kolu idu u Capljinu gdje domacin sa pobjedom je i matematicki osigurao opstanak tako da tesko gostovanje, a onda docekuju Gorazde gdje je bitna utakmica za obje ekipe i zadnje kolo gostuju Branitelju...
11 mjesto na tabeli je Rudar sa 35 bodova i naredno kolo docekuju Podgrmec gdje nece biti problema a onda gostuju kod Sloge gdje bi isto trebali to da rijese u svoju korist, onda kuci igraju sa Orasjem i zadnje kolo gostuju kod Bratstva...
12 mjesto na tabeli Jedinstvo sa 34 boda i naredno kolo igraju kuci sa Bratstvom gdje sigurno uzimaju bodove a onda gostuju kod Podgrmeca gdje dobijau 3 boda, onda kuci sa Slogom i zadnje kolo gostuju u Orasju...
13 mjesto na tabeli Radnicki sa 33 boda i naredno kolo igra protiv Sloge gdje mu je utakmica ta i svaka naredna kao finale, onda gostovanje u Orasju kojem bodovi ne trebaju, ali sad, ni danas nisu trebali pa su pobijedili Zvijezdu, onda kuci sa Bratstvom i zadnje kolo u Banovicima. Ove zadnje dvije utakmice ne bi nista komentarisao sve ce samo da se vidi kad dodje red na njih...
Na kraju mislim ovako:
8. Rudar 44 ili 45 bodova
9. N. Travnik 44 boda
10. Jedinstvo 43 ili 44 boda
11. Gosk 42 ili 43 boda
12. Gorazde 42 ili 43 boda
13. Radnicki 42 ili 43 boda
Kao sto sam rekao nista jos nije gotovo i bice ovdje svega jos u zadnja 4 kola. Utakmica sezone, godine, pitanja ostanka u ligi bit ce nam u Orasju, tu ako slavimo 99 % ostajemo u ligi, a sacekajmo sutra i rasplet Premier lige gdje cemo onda znati mnogo vise...
Jedinstvo igra kuci Braniteljom a ne Bratstvom
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Oke, moja greska, svejedno s kim da igraju 3 boda imaju u dzepu...LloriS je napisao/la:Jedinstvo igra kuci Braniteljom a ne Bratstvom
Pogledajte video na fb, pobjeda jedine svijetle tačke u ovoj sezoni (naših mladih) od 4:0 čini mi se i ovaj sjajan gol ali mi je više teren zapao za oko, Bože sačuvaj

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Mozda je za nas i bolje da ispadnemo i igramo koju sezonu u Drugoj ligi, jer nece nas puno kostati, igramo po nasem kantonu, ali zato pare ulagati u infrastrukturu, teren rijesiti prvo, drugu ligu mozemo igrati i u Bokavicu dok se radi nas teren, plastika na pomocni bi idealna bila, sto se betonskih tribina tice i to bi trebalo rijesiti, ali korak po korak ici, ako cemo za par godina imati uslove bar kakve takve ja sam za da igramo nizi rang
Ma bolje ispasti i ne trositi pare i dogovarati utakmice , i onako se vracate iduce sezone ...Kad smo bili ispod crte reko hajd valjda cemo ostati iduca sezona jaca ovo ono , mislim da ove utakmice sve sto smo dobili ili su masne pare ili iduce sezone , kad budemo gostovali rudaru,bosni sve ce pustiti , i ako nas krene dobro , ostaju dugovi i tako iz godine u godinu , i ako ispadnete necete nista izgubiti ... mozete samo dobiti ili ostati na istom , a to sto necete godinu dana gledati veca sela zajebi to 

SN96
Sve se slazem s tobom,al moras razumjeti i ti a i ostali clanovi na forumu da mi ako ispadnemo iz ove lige vise u nju nikad necemo uci,eh jedino ako koji arap dodje u klub...Mramic je napisao/la:Ma bolje ispasti i ne trositi pare i dogovarati utakmice , i onako se vracate iduce sezone ...Kad smo bili ispod crte reko hajd valjda cemo ostati iduca sezona jaca ovo ono , mislim da ove utakmice sve sto smo dobili ili su masne pare ili iduce sezone , kad budemo gostovali rudaru,bosni sve ce pustiti , i ako nas krene dobro , ostaju dugovi i tako iz godine u godinu , i ako ispadnete necete nista izgubiti ... mozete samo dobiti ili ostati na istom , a to sto necete godinu dana gledati veca sela zajebi to
staragarda je napisao/la:Brigada89 je napisao/la:Pa realno da niste kupili u Lukavcu od tog istog Radničkog i Radnički da vam nije odradio još par utakmica kod kuće ugasio konkurente vi ne bi još vidjeli premier lige,malo se opusti kad pišeš o Radničkom.. al dobro vraćate nam što koristimo sve usluge na tušnju besplatno,ali nemoj ulazit u tu temu ko gdje treba biti,kada vi niste ni sekunde PL zaslužili a pogotov nešto da osvojite..šššš ne namješta Sloboda šššstaragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje![]()
![]()
![]()
.. Opusten sam maksimalno samo me malo biju kompleksi... Hajd živio I hvala na spašavanju
Spasise nas ljudi moj brate

Nedostaje nam "veliki" "derbi" . . .

Kazem da ti ne kenjas ovde jer si vise puta potvrdio da si mrzitelj Lukavca , Radnickog , Siouxa itd...Ok, svako ima pravo na svoje misljenje ali svaka tvoja rijec napisana ovde je shvacena kao provokacija, sto realno , ova tvoja konstatacija i jeste, imala namjeru pod.ebavanja, Zato te molim sjedi u taxi i vozi druze, tvoji nas komentari ne zanimaju...I da , da se razumijemo, nisam mrzitelj ni Slobode , a pogotovu ne Tuzle ali takvi forumasi kao ti ne trebaju nam ovde , pogotov ne u ovom trenutku. Vozdrastaragarda je napisao/la:Pa i ne kažem da vam je lako...moje mišljenje je da nakon skraćenja lige, organizacijski,infrastrukturom i parama kojima raspolažete realno vam je mjesto u trećem rangu...a sad ovo da nije Husica...pa da pitarima nije tana, psg-u mansura, celziju romana,Milanu berluskonija,Manchesteru glejzera itd...itd...itd...sbb -kbbsodaacm je napisao/la:Ajde ba ne kenjaj, da vam nije Azmira navijali bi za Simin Han,,,A vi kao navijaci ste pokazali koliko ste mali kada takvog covjeka pljujete...Mi kuburimo sa svojim uhljebasima i nije nam lako...staragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
Nema smisla se vracati par godina u nazad i pricati o tome...Desilo se i neka je, trebalo je se tako desiti,,,Ajmo da pricamo sta bi trebalo biti sutra, da se nesto promjeni na bolje a ne gledati u proslost jer od toga nemamo nista...Ako si stariji forumas onda znas dobro kako razmislja ovaj nas komsija "staragarda" tako da se ne uzbudjujes previse zbog njega....Brigada89 je napisao/la:Pa realno da niste kupili u Lukavcu od tog istog Radničkog i Radnički da vam nije odradio još par utakmica kod kuće ugasio konkurente vi ne bi još vidjeli premier lige,malo se opusti kad pišeš o Radničkom.. al dobro vraćate nam što koristimo sve usluge na tušnju besplatno,ali nemoj ulazit u tu temu ko gdje treba biti,kada vi niste ni sekunde PL zaslužili a pogotov nešto da osvojite..šššš ne namješta Sloboda šššstaragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje![]()
![]()
Slabo,zona ispadanja! zavisimo od drugih
99% smo ispali, po meni ,mi sami se ne mozemo izvuci do kraja, to mislim na igru i na sredjivanje tekmi, jedini nam je izlaz neki nevjerovatni rasplet u samoj PL u kojoj bi 4 kluba iz RS ispala. Onda u tom slucaju ostajemo,,,ali realno te sanse su mizerne...Mozda ovo ne bi bilo lose da nam se desi, makar bi imali bi dobru vodilju, u vidu Bosne Visoko, kako treba voditi klub u ovakvoj situaciji...ali sumnjam da imamo sposobne ljude za to...Gorki je napisao/la:Nisam u toku,jeste opstali u ligi?
Spasise nas ljudi moj brate
) spasila nas ona stativa koji je Rezdepi pogodio prilikom postizanja gola , namjerno su prosirili gol za 22mm zbog onog suta , sve je to izrezirano bilo .
[/quote]
Veliki stavio pod navodnike kao i većina forumaša fanova Slobode, a Fukara (mislim samo na Fukare) ni sad nema kući u PL ni na najvećim derbijima koliko ih je bilo kad je Radnički dolazio (one parole s čaršijom) pa možeš stavljat i ti i svi ostalo pod znake navoda ali vani je priča drugačija, sretno u Kupu u srijedu.
A utakmica u Lukavcu koju ste pobijedili 1-0 golom Redžepija je prodana, to znam od bivšeg igrača Slobode.

Veliki stavio pod navodnike kao i većina forumaša fanova Slobode, a Fukara (mislim samo na Fukare) ni sad nema kući u PL ni na najvećim derbijima koliko ih je bilo kad je Radnički dolazio (one parole s čaršijom) pa možeš stavljat i ti i svi ostalo pod znake navoda ali vani je priča drugačija, sretno u Kupu u srijedu.
A utakmica u Lukavcu koju ste pobijedili 1-0 golom Redžepija je prodana, to znam od bivšeg igrača Slobode.
- LukavacLive
- Kontakt:
Veliki stavio pod navodnike kao i većina forumaša fanova Slobode, a Fukara (mislim samo na Fukare) ni sad nema kući u PL ni na najvećim derbijima koliko ih je bilo kad je Radnički dolazio (one parole s čaršijom) pa možeš stavljat i ti i svi ostalo pod znake navoda ali vani je priča drugačija, sretno u Kupu u srijedu.Iraola je napisao/la:Spasise nas ljudi moj brate) spasila nas ona stativa koji je Rezdepi pogodio prilikom postizanja gola , namjerno su prosirili gol za 22mm zbog onog suta , sve je to izrezirano bilo .
A utakmica u Lukavcu koju ste pobijedili 1-0 golom Redžepija je prodana, to znam od bivšeg igrača Slobode.[/quote]
Ma to se znalo i od prije "ĆIRO" im došao i odma su tu "pobjede" kupljene...Al nije ovo tema FK Sloboda, ovo je FK Radnički.
aBd ostanemo u ovoj ligi.

-
- Kontakt:
Vitez 1:1!
Taj igrač mi je rekao da im je jednom prilikom Azmir upao u svlačionicu i rekao Ćiri hoćete li koga pobijediti ili ja sve moram kupovati 

-
- Kontakt:
Borac ako ne da dva gola u nadoknadi, opstanak je tu, momentalno!
Ostali ste braco
cestitke i dogodine derbi dvije navijacke skupine abd 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
I to sasvim zasluzenoSiouxLukavac je napisao/la:Borac ako ne da dva gola u nadoknadi, opstanak je tu, momentalno!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.