NK Zvijezda Gradačac

fukara87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fukara87 » 02 maj 2012, 22:16

Komsije hajde pobijedite Goska u sledecem kolu,bicemo vam zahvalni.pozdrav bolje da nam tako pomognete ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 maj 2012, 22:21

fukara87 je napisao/la:Komsije hajde pobijedite Goska u sledecem kolu,bicemo vam zahvalni.pozdrav bolje da nam tako pomognete ;)
racunajte na nas
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 07:31

u ovoj nasoj ligi ima dosta igraca koji bi bili od pomoci zvijezdi sledece sezone...sobzirom da su kod nas uslovi za igrace u vrhu naseg fudbala vecina igraca bi vjerovatno prihvatili poziv da igraju za nas
jucer nas golman dosta dobar kao i u banja luci,dosta je sigurniji i hrabriji na izlascima i ja licno nebi imo nista protiv da on i sledecu sezonu igra kod nas...on je na pozajmici ali vjerujem da mi mozemo potpisat sa njim ugovor,obavezno probati zadrzati ivana oba halilovica pandzu morankica husica i omkija a ovo ostalo i nebi bio neki gubitak kada bi nekog izgubili
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 03 maj 2012, 07:43

astra1922 je napisao/la:u ovoj nasoj ligi ima dosta igraca koji bi bili od pomoci zvijezdi sledece sezone...sobzirom da su kod nas uslovi za igrace u vrhu naseg fudbala vecina igraca bi vjerovatno prihvatili poziv da igraju za nas
jucer nas golman dosta dobar kao i u banja luci,dosta je sigurniji i hrabriji na izlascima i ja licno nebi imo nista protiv da on i sledecu sezonu igra kod nas...on je na pozajmici ali vjerujem da mi mozemo potpisat sa njim ugovor,obavezno probati zadrzati ivana oba halilovica pandzu morankica husica i omkija a ovo ostalo i nebi bio neki gubitak kada bi nekog izgubili
Pod omkijem, jel mislin na Omica???

predator
Kontakt:

Post Postao/la predator » 03 maj 2012, 08:49

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:u ovoj nasoj ligi ima dosta igraca koji bi bili od pomoci zvijezdi sledece sezone...sobzirom da su kod nas uslovi za igrace u vrhu naseg fudbala vecina igraca bi vjerovatno prihvatili poziv da igraju za nas
Pod omkijem, jel mislin na Omica??

Nije misliio na Omica nego na Omera Jahica (zovu ga Omkii)

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 03 maj 2012, 12:56

raja sta mislite za tekmu u subotu??? ja mislim da mozemo dobit gosk...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 13:20

bondich je napisao/la:raja sta mislite za tekmu u subotu??? ja mislim da mozemo dobit gosk...
ja mislim da cu se napit :mrgreen: ma vjerujem da ce zvijezda ici bez respekta ali veliki problem bi nam mogao predstavljati njihov teren koji je uz olimpicov najgori u ligi..gosk zna kakva mu ekipa dolazi i sigurno ce igrati pod velikim pritiskom protiv nas a tu bi nasi mogli dosta uraditi.gavran je neke igrace odmorio a kada je zeljo poveo dva nula mijenjao je i neke vaznije igrace i tako ih odmorio za zvijezdu...sve u svemu utakmica pred tv kamerama tako da bi sudenje trebalo biti kolko toliko posteno i netreba nam nista drugo.uglavnom sretno momcima i nek odigraju za slobodu ;)

Nova sezona nova nafaka

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 maj 2012, 14:35

astra1922 je napisao/la:neznam jel se nekom ucinilo da su se nasi nudili da nam zabiju bar jedan gol svi su lezerno igrali nije bilo naboja i pritiska na njihovu zadnju liniju kao sto nasi znaju napravit.ali na kraju ja prezadovoljan.danasnji sudija veoma mlad i dosta dobro je sudio sve pohvale....danas su me ponovo iznenadili slobodini navijaci ako se tako mogu nazvati,prave cirkus na nasem stadionu prijete smrcu nekim svojim iz uprave j e b u mater svojim igracima isto kao i na zadnjem nasem gostovanju na tusnju kada su isti pojedinci svojim igracima prilikom izlaska psovali sve po redu.mislim da to nasi igraci nikad nece doziviti u gradaccu stvarno je jad i cemer izgledalo...od slobodine ekipe nama bi dobro dosao jasmin mesanovic i kenan cejvanovic ostalo nula dzafic nije primio lopte tele tesko
ma ja kako sam vuo samo je Fazla psovao sve Rizvanovicu i ebavali su upravi, a ovo ostlao manje vise...uprava ili uprave jer vise i ne znam ko nas vodi su zasluzili sve najgore
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 03 maj 2012, 17:20

jeli ima prenos iz Gabele u subotu???
na teletekstu u 16H je Engleska premir liga
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 03 maj 2012, 17:24

bondich je napisao/la:raja sta mislite za tekmu u subotu??? ja mislim da mozemo dobit gosk...
bitno je date vise nego sto primite i dobicete

Aristotel 413g.pne :D
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 19:12

bi danas pravi tornado u gradaccu mutvak mi vjetar otkrio :D cujem danas kuntic obecao puni angazman u gabeli ide na tri boda,pa kontam dali se sali ;)

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 maj 2012, 19:49

astra1922 je napisao/la:bi danas pravi tornado u gradaccu mutvak mi vjetar otkrio :D cujem danas kuntic obecao puni angazman u gabeli ide na tri boda,pa kontam dali se sali ;)
Naravno da ide na tri boda, pa išli smo na tri boda u Banja luku pa možemo i u Gabelu gdje smo ih već jednom dobili. Slobodi možemo samo tako pomoć, ove priče oko namiještanja su toliko daleko dogurale da su poslali u srijedu na Banju dva delegata :D A u ostalom čvrsto je komitet dao našoj upravi do znanja da će itekako pratit tu utakmicu i da nam se ne piše dobro ako pustimo Slobodi. Mislim da je riješeno da dobijemo sve konkurente Slobodi i tako im na taj način malo pomognemo.
Dragon Town

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 maj 2012, 19:54

Ako pobijedite Goška stim da mi pobijedimo Borca, vjerovatno cemo ostati u ligi, tako nam jedino mozete pomoci, a ko zna mozda Zahirovic plati vasim igracima da pobijedite tako sam nesto i cuo danas, sto je i normalno ako bi tako bilo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 03 maj 2012, 20:41

fukara87 je napisao/la:Ako pobijedite Goška stim da mi pobijedimo Borca, vjerovatno cemo ostati u ligi, tako nam jedino mozete pomoci, a ko zna mozda Zahirovic plati vasim igracima da pobijedite tako sam nesto i cuo danas, sto je i normalno ako bi tako bilo.
u srijedu prije tekme nas trener je rekao vasem da mu je zao ali da ide na pobjedu i obecao je da ce sve dat od sebe da u subotu pobjede gabelu tako da mislim da je gabela istrosena na grbavici jer nije lako primit 5 komada i mogli bi upisat mozda nova 3 boda a na vama je da pobjedite borca ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 maj 2012, 21:31

nas trener je beton materemi frajer je mangup on je jedina karika koja nam je nedostajala.vjerujem da ce ovaj prelazni rok dobro odraditi i da cemo sledece sezone zavrsiti koje mjesto bolje nego ove ;) ja vjerujem da ce najjacu ekipu poslati dole i ici na pobjedu...zna i on da je daleko ici gosku pa bolje spasiti slobodu :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Maxi
Kontakt:

NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Maxi » 03 maj 2012, 21:53

Po meni jedna veoma dobro odigrana utakmica protiv Slobode. Odigrana bas onoliko koliko je bilo potrebno za pobjedu. Svidio mi se Masic, veoma dobar je u igri bez lopte, dosta je trcao, bas onako borben igrac. Pandža i Djelmic osice, samo napadaju, pravi brzaci..

Sve cestitke igracima i strucnom stabu, a sad po bod(ove) u Gabelu! :D
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 maj 2012, 13:53

e ovako posto na nasem forumu ima par forumasa koji malo vise pisu i poznaju situaciju bolje od drugih i prenose dosta informacija za one malo manje upucene..licno bi volio da se javi malo zvjezdas pa da nam objasni svoje teorije zavjera gdje je sloboda po njemu 100 posto trebala odnijeti bodove vecina nas je vjerovala u postenje naseg kluba osim njega.izvini se zvijezdi :D

Nova sezona nova nafaka

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 04 maj 2012, 18:31

Eto nam šanse da se sa sutrašnjom pobjedom približimo Olimpicu na dva boda pošto je faktički sad Olimpic na zadnjem mjestu koje vodi u Evropu
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 04 maj 2012, 18:44

Prvi put smo od kako se takmicimo konkurisali za dobijanje UEFA licence i odmah smo iz prve dobili.Do sada smo samo konkurisali za dobijanje licence za igranje PL.Velika je ovo stvar da smo medju sest ekipa u BiH koja je dobila licencu za UEFA takmicenja a samim tim i igranje u PL naredne sezone.
Postoji jos zalbeni rok, i siguran sam da ce to iskoristiti Sarajevo i Zrinjski i pokusati izvrsiti pritisak na savez da dobiju licencu.U suprotnom Olimpic ce igrati na euro sceni.Nama do kraja ne preostaje nista nego da se maksimalno skoncetrisemo i damo sve od sebe da skupimo sto vise bodova, jer ako prestignemo Olimpic (razlika 5 bodova) mi smo ekipa koja ide u Evropu.
Ja sam siguran da ce nasa pravilna politika kluba, kad tad morati doci na naplatu.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2012, 18:49

Bosanski zmaj je napisao/la:Prvi put smo od kako se takmicimo konkurisali za dobijanje UEFA licence i odmah smo iz prve dobili.Do sada smo samo konkurisali za dobijanje licence za igranje PL.Velika je ovo stvar da smo medju sest ekipa u BiH koja je dobila licencu za UEFA takmicenja a samim tim i igranje u PL naredne sezone.
Postoji jos zalbeni rok, i siguran sam da ce to iskoristiti Sarajevo i Zrinjski i pokusati izvrsiti pritisak na savez da dobiju licencu.U suprotnom Olimpic ce igrati na euro sceni.Nama do kraja ne preostaje nista nego da se maksimalno skoncetrisemo i damo sve od sebe da skupimo sto vise bodova, jer ako prestignemo Olimpic (razlika 5 bodova) mi smo ekipa koja ide u Evropu.
Ja sam siguran da ce nasa pravilna politika kluba, kad tad morati doci na naplatu.
drago mi je da smo u toj šestorci, mislim na VELEŽ koji je s vama dobio obje licence. Ima pomaka ljudi, ali bi se svi, pa i VELEŽOVA uprava trebali ogledati na vas, jer ste zdrava sredina......

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.