FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se obazirete na ovog? Na osnovu prvog posta se moglo zaključiti zbog čega se registrovao na forum.
Rodjeni su pitarske picke!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Trebao je juče biti u Sarajevu, al mu je žena pozitivna pa je u izolaciji
moSa ljoŽe
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3 ... Xh_q3LuMha"Imamo u planu da jedan dio odradimo ovjde, jedan dio u Hercegovini pa da se pred utakmice vratimo u Sarajevo", zaključio je Mulalić.
Intervju Mulalica nakon potpisa ugovora. Bit ce intervju i sutra u Avazu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Vjerovatno ništa od Junajted Stejts pa malo kupuju vrijeme.FK Željezničar danas je objavio da je na adresu kluba stiglo još jedno pismo namjere.
Najbolje rješenje za trenera. Ako nista eto prilike za omladinsku skolu da zaigraju za seniore. Pa znaju igrati lopte, taman da stasaju.
@lijevapolutka da ne citiram, hvala na ispravci, potkrala se greska i izvinjavam se, ali poenta ostaje ista. Kako god sve cemo vidjeti na terenu pa onda suditi
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ovo je nesto drugo naj novije
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
ajmo Štilić, Cocalić.
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Mehmed i Eldin su ključevi svega. Ako stignu očekuj još barem dva kapitalca uz njega, Štilu i Cocu.

-
- Kontakt:
Odigrao samo 5 minuta u ovoj polusezoni a i trener ne računa na njega. Dobro njemu došlo, dobro nama

- Bersaga
- Kontakt:
Ne bih imao ništa protiv kad bi bila situacija kao sa Mirom, da se odradi profesionalno i da proba još jedan transfer vani. Uvjeren sam da bi s njim bili na dobitku bez obzira da li bi ga na kraju prodali ili bi otišao besplatno.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
A i u drugim familijama dođu krize, krediti, pa se ljudi izvuku, a niko ne zna. Ne kažem da ne treba da se zna, ali nemaš ni od plakanja ništa. Ili radi ili nemoj raditi. Naši ljudi vole tražiti alibi. Svugdje su problemi, nego je Željo veliki pa se to apostrofira i stavlja u prvi plan. Da nikog ne ponižavam, to iz Krupe ne izlazi, da im je dužan neko" u jednom dahu kaže Mulalić.
19.2. generalka sa Širokim.
Plavi su već ranije zakazali prozivku za 10. januar, ali čini se da ce ona ipak biti pomjerena za par dana. Plavi bi prvi trening mogli obaviti u četvrtak 13. januara, dok bi u utorak i srijedu trebali obaviti ljekarske preglede.
Kako smo uspjeli saznati, Mulalić smatra da ima dovoljno vremena za pripreme tima, a period do četvrtka će iskoristiti da obavi razgovor sa igračima te kompletira stručni štab.
Što se tiče stručnog štaba vrlo vjerovatno bi Omer Joldić, trener juniora FK Željezničar, mogao biti dio Mulalićevog stručnog štaba, a ko ce ga činiti bit će jasno do prvog treninga.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ja za prvih 11 samo garantujem za Bendera.Ostalih 10 je upitnik.