Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 02 jul 2014, 00:44

Jednom sam zaradio bananu zbog ovog @Stevena tako da cu samo napisat ovo:
"Adame, oca ti tvog, Allaha, Isusa, Bude, u koga vec vjerujes, molim te odigraj sezonu zivota, sezonu za pamćenje, nek se dotični gospodin pojede od muke".
Hvala unaprijed. :guz:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 02 jul 2014, 00:46

Ma ja bi bio najsretniji da momak izdominira sezonu i osvoji zlatnu loptu s tim da LFC-u donese titulu, al jedno su zelje, a drugo je stvarnost.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 jul 2014, 00:49

STEVEN je napisao/la:Ma ja bi bio najsretniji da momak izdominira sezonu i osvoji zlatnu loptu s tim da LFC-u donese titulu, al jedno su zelje, a drugo je stvarnost.
Sumnjam..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 jul 2014, 00:55

Paradajz je napisao/la:De Bruyne bi kostao 30-35m funti. Ali 10x bolji od Lallane, to je stvarno umetnost reci.
baš
A.F.C. Bournemouth!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 02 jul 2014, 01:04

De Bruyne je 10 x bolji
kakve sve botove sretnes na ovom forumu :facepalm:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 jul 2014, 01:11

Samo da nastavi gdje je stao Lallana i nece biti problema, Rodgers ce ga uciniti jos boljim igracem. Sacekajte makar da zaigra, sta mu odma sudite. :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 jul 2014, 01:24

Liverpool and Barcelona officials will meet in London tomorrow to open talks on possible Suarez transfer. Liverpool expected to confirm interest in Alexis Sanchez at meeting with Barcelona tomorrow too. Andy Hunter, Guardian
Navodno Barca ceni Alexisa blizu 40m, pa su poslali 30m + Alexis, ali znace se vise sutra verovatno.

Dejan Lovren, Bertrand opcije u odbrani. :damn:
Lazar Markovic i Origi takodje opcije, s tim sto je Origi daleko realnija opcija.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 jul 2014, 01:28

Liverpool obavezno treba pristati na ovu razmjenu i doplatu. Alexis je paklen igrac, nikad dovoljno ni cjenjen ni iskoristen u Barceloni.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 jul 2014, 01:31

Problem je sto ni Liverpool ne zeli da popusti, a i pitanje je da li Alexis zeli u Liverpool, saznacemo to vrlo brzo.
Vise me brine ovaj deo za Bertranda, ako je to alternativa za Morena onda.....
Mada ima prica da je to mamac za Sevillu, da im damo do znanja da necemo platiti koliko traze. A vala ne znam sto nece da plate, a nisu se libili da preplate Lallanu.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 02 jul 2014, 02:05

Problem je što Alexis više preferira odlazak u Italiju nego u Englesku.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2014, 02:51

Marcus je napisao/la:Problem je što Alexis više preferira odlazak u Italiju nego u Englesku.
Još kad bi neko u Italiji imao para za njega, to bi možda i predstavljalo problem.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 jul 2014, 03:09

Meni nikad neće biti jasna transfer politika našeg kluba,ne kontam šta pokušavaju,svaki englez koji ima neki kvalitet ovi naši navale na njega kao da je jedini igrač na svijetu i daju onda velike pare za tog igrača :(
dobro bi bilo da prodamo Suareza i da nam dođe Alexis Sánchez,plus bi uzeli još otprilike 30-40 miliona,koje bi naši spiskali opet na nekog engleza ili na nekog panja ko da gledam,i mislim da bi prioritet trebao da bude da se se u odbrani pojacamo,posebno bekovske pozicije,znam da smo bili u kontaktu sa Morenom ali ne znam koliko je pametno davati tolike pare za njega, a ja bih i golmana doveo da se nešto pitam,dao bih pare za Begovića i imao kvalitetnog golmana na golu koji nije kikser.. mada vjerujem našem šefu i nadam se da cemo svi uzivati u narednoj sezoni ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jul 2014, 10:18

izgleda da je prica oko prelaska suareza u barcu vrlo ozbiljna, cak vrlo moguce da je to skoro pa dogovorena stvar i da se sad uprave klubova bakcu oko visine odstete, zamjena igraca i doplata i sl

mislim da ce taj posao biti na obostrano zadovoljstvo, s tim da ce nasa uprava tu vjerovatno napraviti neku glupost kao sto obicno pravi, ili ce precijeniti suareza, ili podcijeniti alexixa i sl

ako poredimo suareza i alexisa, po meni je nerealno da suarez kosta recimo 80 a alexis 40 miliona, jest bolji igrac al duplo bolji nije brat bratu. Po meni alexis plus 20 miliona za suareza je i vise nego dovoljno. alexis je igracina i mislim da bi u liverpoolu bio ubica, suarez jest kvalitetniji, al tu je njegov karakter koji mu obara cijenu automatski za jedno 10 miliona, a tu je i ta zabrana duga, hajd sad znaj u kakvom ce biti stanju kad bude mogao igrati, rizik je to za barcu da daje astronomske cifre za takvog igraca, zato po meni nema teorije da vrijedi skoro kao dva alexisa, ako uprave barce tako nesto ponudu liverpoolu onda su definitivno idioti

uprava liverpoola ako napravi neki pametan potez, da recimo za suareza uspiju izglaviti alexisa i sacirija npr, onda im treba cestitati, jer uvijek je bolje dva odlicna igraca nego jedan briljantan koji je jos uz sve to i psihicki nestabilan totalno

mozda bi vasa uprava u te neke razmjene trebala ukljuciti i songa naseg koji je u engleskoj u arsenalu bio odlican, kod nas i ne igra nikako, dobar igrac ne znam treba li takav sad liverpoolu

u svakom slucaju puno srece liverpooolu u narednoj sezoni, krivo mi je bilo sto u prosloj sezoni nekako poglupo izgubiste dobijenu titulu, tako je malo falilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

jas
Kontakt:

Post Postao/la jas » 02 jul 2014, 10:35

ja ljudi neznam sto svi toliko zelite i prizeljkujete da luis ide. pa jel vam jasno da nema trenutno ni jedan priblizan napadac sa ovakvim talentom kao luis. sta je ba vam kakav sancez ili neko drugi. ja ga ne bi dao ni zasta na svijetu.nek dovedu sanceza. nema protiv nista. ali luis mora ostati. tek onda cemo se boriti za titule. jos moramo dovesti i markovica koji je extra igrac ili mozda lukakua. on je meni cak bolji od sanceza. saciri ili draxler. nek ameri iskesiraju ,a ne samo samo u bejzbol da ulazu. **** ih on.MORA SE NOVCANIK OTVORITI................

Aga
Kontakt:

Post Postao/la Aga » 02 jul 2014, 11:20

Ima li sta novo za Origia.Kakav korak momak ima,lagan kao pero.Ako kosta 10m odmah to dati.
Mislim da je dobro sto je Svicarska ispala jer ako zelimo Sacirija onda su sad vece sanse da ga dovedemo.
Odlaskom Suareza a dovodenjem Origia,Sacirija i Sanceza napravili bi dobar posao po mom misljenju

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 jul 2014, 11:23

Romariooo je napisao/la:uprava liverpoola ako napravi neki pametan potez, da recimo za suareza uspiju izglaviti alexisa i sacirija npr, onda im treba cestitati, jer uvijek je bolje dva odlicna igraca nego jedan briljantan koji je jos uz sve to i psihicki nestabilan totalno
Nemoj se provaljivati svega ti!

Suarez je kvalitetom tik iza Ronalda i Mesija. Definitivno igrac koji donosi titule u velikim takmicenjima ako ima adekvatnu podrsku.

Totenhem je doveo bruku igraca umjesto Bejla pa su bez njega bili slabiji. Barsa je dovela bruku igraca umjesto Ronalda pa su bez njega bili slabiji. Junajted bez Ronalda? Juventus bez Zidana? itd, itd....

Ako Nejmar vrijedi 100 miliona, vrijedi i Suarez koji je u ovom trenutku za klasu bolji igrac.

Po meni, Sancez i 50 miliona funti. Sve ispod je prevara. Moze i 80 miliona funti bez Sanceza.

PS

Valja li sada Pike kada protivnici NAPADAJU Barsu? kuknjava :lol:
Pedro? kuknjava :lol:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 jul 2014, 11:42

Marcus je napisao/la:Problem je što Alexis više preferira odlazak u Italiju nego u Englesku.
Zasto bi neko preferirao odlazak u raspalu Seriju A ne samo pored Premiershipa nego pored bilo koje druge lige petice?

Kad ekspert romario dodje na temu tada znas da ce transfer saga biti mucna i puna ciganluka
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 jul 2014, 11:50

BigBigBang je napisao/la:
Zasto bi neko preferirao odlazak u raspalu Seriju A ne samo pored Premiershipa nego pored bilo koje druge lige petice?

Kad ekspert romario dodje na temu tada znas da ce transfer saga biti mucna i puna ciganluka
Moda, manekenke, klima, juznjacki mentalitet... Ima zivota mimo fudbala. :mrgreen:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 02 jul 2014, 11:51

BigBigBang je napisao/la:
Zato sto je odavno dogovorio sa Juvetom i prije SP, al' ce ciganisanje uprave istog (msm na ponude od 16mil) natjerati Sancheza da ode u Englesku...
I naravno da momak preferira Seriu A jer je u njoj stekao ime, to je bar logicno... A i uzivanje je vece igrati u Italiji, msm na vanfudbalske stvari...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 02 jul 2014, 11:51

Sto jes jes...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.