Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Lillard
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Lillard » 01 jul 2014, 18:54

keno94 je napisao/la:Vec su poceli, evo Zubi hvali Suareza kako je moralno i ispravno postupio.
90% sam siguran da bi bilo problema s Messijem. Suarez je igrac koji bi zabio bruku golova, mozda i vise od Messija, a ne bi.mu davao svaku loptu kao sto je on navikao. Mozda bi privlacio i vise paznje od njega a to se njemu ne bi svidjelo
De tebra budi ozbiljan... Messi najbolji igrac na svijetu, a smetat ce mu manje paznje :lol: ...

Suarez je masina i takav trio u napadu bi bio brutalan. To su ozbiljni igraci, ne djeca da se svađaju oko gluposti.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 19:00

Lallana vec duze vrijeme igra dobro, napreduje i igra konstantno. Nije to blic sezona kao kod Michua. Pogresno je porediti ga sa Shaqirijem jer je Adam doveden za Coutinhovu poziciju s tim da moze igrati i na krilu. Shaqiri jos nije iskljucen. Ceka se kraj SP. Dolazak Adama nije kraj, doci ce jos jedan krilni igrac. Mozda Shaqiri, Sanchez ili Markovic. Zavisno od Suareza, moze doci jos jedan napadac. Ne moze se porediti Adam sa Downingom i Carrolom. Drugaciji tip igraca, drugi trener i filozofija igre prije svega. Lallana se uklapa u stil igre, a kad je Downing dosao stil je bio drugaciji i ne bas jasno definisan, uz to i losa sezona kompletnog tima.
Da je placen previse jeste, svi znamo zasto. Mozda i grijesim, ali vjerujem da ce Lallana biti dobro pojacanje.
Transferi u klubu vec duze vrijeme su losi, los pregovarac, los skauting i td. Ali to ne cini Adama, a ni ostale igrace losim. Sezona je pred nama pa nek opravdaju cijenu.

Edit:
Lillard, oni jesu profesionalci ali su itekako razmazeni. Ne kazrm da je sigurno, ali Suarez je igracina i sigurno bi privukao dosta paznje. Messi je zadnju sezonu bio dosta ispod nivoa. Svi znaju da je Messi prva violina Barce. Ako bi mediji poceli davati vecu paznju Luisu, siguran sam da se Messiju to ne bi svidjelo. Zamisli da Luis bude prvi strijelac lige. Sta bi onda bilo. A u Barci bi imao puno vecu sansu i za zlatnu loptu.
Zadnja izmjena: keno94, dana/u 01 jul 2014, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 19:02

Meni jedna stvar nije jasna, cjenkaju se oko Konopljanke, Salaha koji koštaju 15 miliona funti, evo oko Morena koji košta 20 miliona funti, a nije im problem iskeširati 25 miliona za neke debile iz Premiershipa.

Nama trebaju Moreno i Aurier, William a oni opet odoše u pogrešnom smjeru. Liverpool je ušao u kružni tok i ne zna izaći iz njega.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 19:07

Henderson je napisao/la:Meni jedna stvar nije jasna, cjenkaju se oko Konopljanke, Salaha koji koštaju 15 miliona funti, evo oko Morena koji košta 20 miliona funti, a nije im problem iskeširati 25 miliona za neke debile iz Premiershipa.

Nama trebaju Moreno i Aurier, William a oni opet odoše u pogrešnom smjeru. Liverpool je ušao u kružni tok i ne zna izaći iz njega.
Slazem se s tobom u svakom slovu ovog posta. Prvo sto taj Lallana nije uopste potreban tj. ima dosta pozicija koji su veci prioritet za pojacati nego Lallanina, a sasvim druga stvar je sto su za obicnog prosjecnog igraca dali ogormne pare. A jos mi je zanimljivije sto ovdje ima ljudi koji to opravdavaju i govore da je to ustvari dobar transfer iako ne znam po kojim je to kriterijima dobar transfer. A i samo cekam trenutak kad ce se pojaviti neko i napisati da bezveze se.remo o parama kao da su otisle iz naseg dzepa.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 19:23

STEVEN je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Meni jedna stvar nije jasna, cjenkaju se oko Konopljanke, Salaha koji koštaju 15 miliona funti, evo oko Morena koji košta 20 miliona funti, a nije im problem iskeširati 25 miliona za neke debile iz Premiershipa.

Slazem se s tobom u svakom slovu ovog posta. Prvo sto taj Lallana nije uopste potreban tj. ima dosta pozicija koji su veci prioritet za pojacati nego Lallanina, a sasvim druga stvar je sto su za obicnog prosjecnog igraca dali ogormne pare. A jos mi je zanimljivije sto ovdje ima ljudi koji to opravdavaju i govore da je to ustvari dobar transfer iako ne znam po kojim je to kriterijima dobar transfer. A i samo cekam trenutak kad ce se pojaviti neko i napisati da bezveze se.remo o parama kao da su otisle iz naseg dzepa.
Oko toga se i ja slazem. Ali je glupo predstavljati igrace kao tarabe i nepotrebne jer nisu pojacane druge pozicije. Bekovi i zadnji vezni su potrebniji. Vec sam pisao da ako ne dovedu barem lijevog beka transfer rok cu smatrati neuspjesnim. Desni bek je koliko toliko pokriven. Zadnji vezni mozda rijesen. Lallana he potreban jer osim Coutinha nema niko bolji. Jedini moze igrati tu poziciju, Suso nije uopste napredak. Talenat jeste, ali se ne mozes osloniti na njega. Zato je Lallana doveden, a moze igrati i umjesto Sterlinga. Dakle Adam je potreban, ali ima jos potrebnijih pojacanja. Ocekujem lijevog beka, to i BR zna. Proslo ljeto je pokusao sa Alyjem, sada zeli Morena. Znaci dovesce nekoga.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 19:34

Fazon je sto Lallana uopste nije toliki upgrade u odnosu na Coutinha da bi se platio 25 mil funti pogotovo u periodu kad imaju barem 3 pozicije koje bi se prije toga trebale pojacati. I to ni u snovima ne moze biti dobar transfer za Liverpool.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 19:44

Lallana je prosle sezone bio kedan od igraca koji su stvorili najvise sansi. Igrao je konstantno. Coutinho odigra par maestralnih utakmica, pa par kriminalnih. To je problem, i tad Lallana stupa na scenu. Kad jednog ne ide uleti drugi. Cijenu ne bih da pominjem vise.
Druge pozicije se trebaju pojacati. Ali ljudi moji, shvatite da je prelazni rok tek poceo i imaju jos dva mjeseca. Meni je drago sto je dobar dio posla vec zavrsen.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 01 jul 2014, 19:48

To po meni i jest najveci problem sto je dobar dio tih transfera vec napravljen a Liverpool sigurno nije nista bolji nego prosle godine dok se konkurencija strasno pojacava.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 01 jul 2014, 19:49

------------Mignolet-----------
-Flano-Skrtel-Sakho-Moreno-
-----Henderson-----Can------
--Raheem-Coutinho-Lallana-
------------Sturidge-----------

Od Sturidga očekujem zlatnu kopačku naredne sezone. :kafa:

A kupovina Lamberta i Lallane je vid osiguravanja 3 boda u prvom kolu. :rol:

A imam neki čudan osjećaj da će naši na kraju dovesti Roju na LB.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 01 jul 2014, 20:37

Shaqiri ude kuci. Ayre pripremaj milku.

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 01 jul 2014, 20:45

nummaLFCŽ je napisao/la:slika

Cissokho zvanicno :wave:

jel ovo broj 20 da kao RvP da donese 20-tu titulu ali prvo morate osvojiti 19-tu
:urnebes:

:salut:

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 jul 2014, 21:18

Zaboravljaš da Englezi uvijek daju prednost svojim panjevima koje naravno maximalno preplate.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 01 jul 2014, 21:23

Evo mene opet, nakon godišnjeg i nakon malo nagovaranja (prije par desetaka dana) od brata @gio10
Za Adama ne bih ništa govorio jer ne nam gdje ga Rodgers planira koristiti, ali da već sada imamo 3 "zvučna" pojačanja djeluje dosta optimistično. Mislim također da bi nam Moreno i Aurier bili dovoljni za ovaj prelazni rok
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 01 jul 2014, 23:58

The ECHO understands that Reds chief executive Ian Ayre has agreed to meet a delegation from Barcelona in London. Liverpool FC will hold talks with Barcelona on Wednesday after the Spanish giants finally made an approach to sign Luis Suarez.
Ja bih bio prezadovoljan sa 35+ miliona + Alexis, ako vec cijene Suareza na 70-80 miliona, iako nema sanse da uspijemo izvuci taj value.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 02 jul 2014, 00:12

Thunder93 je napisao/la:Evo mene opet, nakon godišnjeg i nakon malo nagovaranja (prije par desetaka dana) od brata @gio10
Za Adama ne bih ništa govorio jer ne nam gdje ga Rodgers planira koristiti, ali da već sada imamo 3 "zvučna" pojačanja djeluje dosta optimistično. Mislim također da bi nam Moreno i Aurier bili dovoljni za ovaj prelazni rok
Dobrodošao nazadu pravu raju momčino :salut: :mrgreen:

Adem će da izdominira, živi bili pa vidjeli :)
Ja te volim, volim Željo..

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 02 jul 2014, 00:14

Ne moze me niko ubijediti da se nije ovaj De Bruyne mogao dovesti za ove pare za koje su doveli Lallanu.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 02 jul 2014, 00:16

STEVEN je napisao/la:Ne moze me niko ubijediti da se nije ovaj De Bruyne mogao dovesti za ove pare za koje su doveli Lallanu.
Potpuno drugi tip igraca...

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 02 jul 2014, 00:17

Sta ima za origia jel zna neko,masinerija je covjek ako je cijena do 10 mil ne znam sta se ceka sa predstavljanjem,de bruyne masinerija izmislio fudbal za Adema

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 02 jul 2014, 00:30

Dennis je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:Ne moze me niko ubijediti da se nije ovaj De Bruyne mogao dovesti za ove pare za koje su doveli Lallanu.
Potpuno drugi tip igraca...
Ma ne znam kakav da su tip igraca De Bruyne je 10 x bolji, a uz to jos i mladji 4-5 godina od ovog lika.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 02 jul 2014, 00:39

De Bruyne bi kostao 30-35m funti. Ali 10x bolji od Lallane, to je stvarno umetnost reci.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.