FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Crni gavran
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
De se uozbiljite da vam protiv Sarajeva ne bude kao protiv Drine 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trebala bi mi ova slika sa pjesme, po mogucnosti u sto boljoj rezoluciji, i ako ima u onom pgn formatu, isjecene samo ove gradjevine.VolimTz je napisao/la:Nepravedno podcijenjena pjesma. Cap One sin tuzlanski !
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Joj lude sezone, zbog nervoze ostat cu bez kose....super 3 boda, mada je po meni vaznija za samopouzdanje jer sljedi Sarajevo...utakmica za evropu pa poslije utakmica sezone....
Lako je zajebavattuzlak1987 je napisao/la:U koliko je docek hahah
Da im pjevamo titula ale

Teškom mukom izborena pobjeda, al' 3 boda su 3 boda.
Utakmica protiv FK Sarajeva nam je definitivno presudna za Evropu i tu utakmicu moramo pobijediti, ukoliko zelimo da obezbjedimo istu. Svi cemo se svakako potajno nadati ali to vec ne ovisi o nama
Idemo jako idemo ludo

Idemo jako idemo ludo

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Jest, čuo sam se ja sa jaranom kaže da ih je i policija kasnije zaustavila, bilo metar sranja...Agamemnon je napisao/la:Jel istina da je polupan bus sa nasim navijacima.
Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 04 maj 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ko je ceku napravio ?Agamemnon je napisao/la:Jel istina da je polupan bus sa nasim navijacima.
Da znam nebi pitao brate.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ko je ceku napravio ?Agamemnon je napisao/la:Jel istina da je polupan bus sa nasim navijacima.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa et jedan od momaka sto je otisao kaze biti ce sigurno nekih problema jer su oni njima polupali buseve skoro pa ovi sada zele uzvratiti.. Vjerovatno Gerila ili kako se zovu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
A sta ce ta Gerila hahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam samo napisao da sam radoznaopinoglavi je napisao/la:Slažem se da ima dosta utakmica povoljnih za namjestiti što ne znači da su namještene ukoliko se ostvare ti rezultati. Ima namještanja u ligi, daleko je od perfekcije, ali je puno bolje od onoga kako većina javnosti želi predstaviti. Evo recimo Travnik je imao priliku pustiti, prodati ili šta već Vitezu ali nije i pobjedio ih je, ali na to se ne obraća pažnja, a da je slučajno Vitez pobjedio u toj utakmici (sada vidimo da bi to bila čista pobjeda) svi bi pisali da su 100% kupili utakmicu. Isto tako Slavija-Rudar je završilo 0-0 i to niko ne doživljava, a kolo poslije Borac dobio Rudara i naravno većina misli kako im je Rudar pustio.Pozitiva je napisao/la:Dragi forumasi, danas imamo priliku vidjet da li nam liga nastimana i da li smo mi budale jer se zamaramo istom, ili se ipak igra posteno
Puno utakmica povoljnih za namjestit
Ima toga, nije da nema, ali nisu to nikakve sile s kojim se ne možemo boriti ili nešto slično. Previše se većina zamara oko toga da je savez već odredio prvaka, ili da nas sudije žele uništiti a stvarno bar ove sezone je to daleko od istine. Titulu smo skoro pa ispušili i apsolutno smo sami krivi za to. Opustite se i uživajte u fudbalu, kad se udje u te priče ne može se ni uživati.

A sad adio...
Cojk cita forum ko pola drugih novinaraChinaglia je napisao/la:kaze Jelenko, uzali De Jong, Stjepanovickrmpotich je napisao/la:Promijenis plocu malo, Tuzlanskog De Jonga. N.Stjepanovic ako vec nije bio, u potpunosti je zasluzio![]()
ili cita forum ili si ti Jelenko

Tebi je brat onaj što je trenirao ili što trenira slogu s.h . A ovaj novinar se preziva mislim kao on. Znači blizu smokrmpotich je napisao/la:Cojk cita forum ko pola drugih novinaraChinaglia je napisao/la:kaze Jelenko, uzali De Jong, Stjepanovickrmpotich je napisao/la:Promijenis plocu malo, Tuzlanskog De Jonga. N.Stjepanovic ako vec nije bio, u potpunosti je zasluzio![]()
ili cita forum ili si ti JelenkoVec sam pisao ranije da ih znam pola sa Slona. Zato ih i pratim jer su mi jarani. Rade dobar posao, ne mozes porediti Mamelu i njega. Prvi ima 1000 ovaj drugi 7 prenosa. Prenosi srcem to je najvaznije, cak mi je i simpa kada grijesi
Sve u svemu 3bobe su u dzepu..

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
šta je s našim momcima, je l' sve ok? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Mi u subotu moramo po 3 boda bez obzira na utakmicu Zrinjskog. Mislim da su velike sanse da im Mladost otkine bodove, sigurno ce napokon imati motivisanu ekipu koja se nece cuvati za neke druge utakmice. Kako god 3 boda za sigurnu Europu ili za borbu za titulu moramo uzeti, dosta vise kikseva na Tusnju. Sarajevo uopste nije puno kvalitetnije od onog Jesicevog, a znamo kako su prosli kad im je Jesic na klupi bio.
Nad tobom sunce najljepše sja
Realno, Zrinjski je zasluzio titulu i sve osim toga ce po meni biti ogromno iznenadjenje.
Mi smo svoje sanse prokockali, u proslom kolu umjesto da dodjemo na bod, pustimo ih da nam odu na +4. Poraz protiv Drine jednostavno ne mogu prezaliti.
Ostaje zal, da smo se na polusezoni bolje pojacali, vjerujem da nebi ostali kratkog daha, no sta je tu je. Ja se ipak nadam da cemo uzeti kup i izboriti tu Evropu, da se podvuce crta i kaze da je uspjesna sezona. Sarajevo moramo dobiti kuci da osiguramo to drugo mjesto, jer ako izgubimo, postaje nam i Evropa upitna posto cemo vjerovatno ciknuti u Mostaru, a ovako gledajuci tabelu postoji rizik da zavrsimo cetvrti.
Zato je pobjeda protiv Sarajeva od ogromne vaznosti...
Mi smo svoje sanse prokockali, u proslom kolu umjesto da dodjemo na bod, pustimo ih da nam odu na +4. Poraz protiv Drine jednostavno ne mogu prezaliti.
Ostaje zal, da smo se na polusezoni bolje pojacali, vjerujem da nebi ostali kratkog daha, no sta je tu je. Ja se ipak nadam da cemo uzeti kup i izboriti tu Evropu, da se podvuce crta i kaze da je uspjesna sezona. Sarajevo moramo dobiti kuci da osiguramo to drugo mjesto, jer ako izgubimo, postaje nam i Evropa upitna posto cemo vjerovatno ciknuti u Mostaru, a ovako gledajuci tabelu postoji rizik da zavrsimo cetvrti.
Zato je pobjeda protiv Sarajeva od ogromne vaznosti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam izgleda jedini ovdje koji je vise navijao da Sarajevo i Siroki kiksaju i da sto prije osiguramo Evropu, nego da Zrinjski kiksa radi borbe za titulu.
Najbitnije mi je da izadjemo u Evropu, pocnemo tu ubirati pare i koeficijent koji ce nam znaciti u buducnosti, da skrenemo paznju na sebe i zainteresujemo sponzore, strane medije, igrace, da svi zele igrati za nas. A ako dodjemo ponovo u priliku da se borimo za titulu u zadnjem kolu, zasto da ne. Takodjer i KUP, lijepo je imati napokon pehar u nasim vitrinama, ali mi je prvobitno cilj izlazak u Evropu i jaka Sloboda, a u narednim sezonama ce biti sigurno jos lijepih rezultata i borbi za titule i kup. Sad mi jos teze pada Drina, jer bismo danas i zvanicno izborili izlazak na Evropsku scenu, ali Boze moj, idemo se boriti iz utakmice u utakmicu.
Svaka cast nasim momcima, pored sve limitiranosti na klupi, pored ovolikog broja utakmica u kratkom vremenskom periodu mi i dalje uspjesno sustizemo deficit i pobjedjujemo u triler zavrsnicama. Zaista smo zasluzili prva 3 mjesta ove sezone, u najmanju ruku.
Najbitnije mi je da izadjemo u Evropu, pocnemo tu ubirati pare i koeficijent koji ce nam znaciti u buducnosti, da skrenemo paznju na sebe i zainteresujemo sponzore, strane medije, igrace, da svi zele igrati za nas. A ako dodjemo ponovo u priliku da se borimo za titulu u zadnjem kolu, zasto da ne. Takodjer i KUP, lijepo je imati napokon pehar u nasim vitrinama, ali mi je prvobitno cilj izlazak u Evropu i jaka Sloboda, a u narednim sezonama ce biti sigurno jos lijepih rezultata i borbi za titule i kup. Sad mi jos teze pada Drina, jer bismo danas i zvanicno izborili izlazak na Evropsku scenu, ali Boze moj, idemo se boriti iz utakmice u utakmicu.
Svaka cast nasim momcima, pored sve limitiranosti na klupi, pored ovolikog broja utakmica u kratkom vremenskom periodu mi i dalje uspjesno sustizemo deficit i pobjedjujemo u triler zavrsnicama. Zaista smo zasluzili prva 3 mjesta ove sezone, u najmanju ruku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ja se nadam ipak da ce nam voda otici na mlin u subotu. Da onaj momak javi na mikrofon: Mladost-Zrinjski 1:0, a mi vodimo. Sve je moguce