+1arelinho je napisao/la: ma po mom misljenju u zadnjih par godina Partizan nije imao nikad losiju ekipu i mislim da ce veceras izgubiti i nakon prvog meca se oprostiti ove sezone od lige prvaka
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Evo jedan listic i od mene, sistem.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
flagrantus
- Kontakt:
B.Rola-J.Hernych 1
Granollers-Pujol G-Nedunchezhiyan J 1
Od fudbala Dnipro-Kopenhagen 1.Aktobe-Steaua 0-2 gola,Maribor-Maccabi 0-2 gola
Granollers-Pujol G-Nedunchezhiyan J 1
Od fudbala Dnipro-Kopenhagen 1.Aktobe-Steaua 0-2 gola,Maribor-Maccabi 0-2 gola
evo ga prelazi pa sta bude..ispraceno sa 10 km
Aktobe - Steaua 1/2
AEL -Zenit 1/2
HJK - Apel 1/2 i 7+
Aalborg - Dinamo 2/1
Maribor - Maccabi 1/2
Ludogorets - Partizan 2/1
Karabakh - Salzburg 1/2
Dnipro - Kopenhagen 2/1
Aktobe - Steaua 1/2
AEL -Zenit 1/2
HJK - Apel 1/2 i 7+
Aalborg - Dinamo 2/1
Maribor - Maccabi 1/2
Ludogorets - Partizan 2/1
Karabakh - Salzburg 1/2
Dnipro - Kopenhagen 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Evo ako kome treba para

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Aalborg - Dinamo pm1
Mamićev klub mazi sreća dosad, nisu se susreli s pravom ekipom. Večeras očekujem veliki šamar Glavi i Bradi, posebno jer Dinamu fale neki igrači iz obrane koja ionako izgleda smiješno.
Ludogorec - Partizan 1
Ludogorec loše ušao u sezonu, u dvije prvenstvene utakmice nisu zabili, vrijeme je da ih večeras krene. Očekujem nekakvih 2-0.
Mamićev klub mazi sreća dosad, nisu se susreli s pravom ekipom. Večeras očekujem veliki šamar Glavi i Bradi, posebno jer Dinamu fale neki igrači iz obrane koja ionako izgleda smiješno.
Ludogorec - Partizan 1
Ludogorec loše ušao u sezonu, u dvije prvenstvene utakmice nisu zabili, vrijeme je da ih večeras krene. Očekujem nekakvih 2-0.
Hayley <3
- masteRofPoker
- Kontakt:
Alborg - Dinamo tip 2 - Dinamo u najjacoj postavi, sigurno naucili lekciju od prosle godine protiv Austrie i ne vjerujem da ce cuvati neki rezultat ili nesto slicno. Ovaj Dinamo ima i glavu i rep, i necu da trosim rijeci na domacina jer se ovdje vise pita Dinamo. Ovo je vise na osjecaj ali i na to da vecina danas trpa protiv Dinama, a oni kao takvi znaju da povaljaju kladionicare.
Maribor - Macabi tip X - ni malo me nije odusevio ovaj Maribor protiv Zrinjskog, nisu nesto puno napredovali od prosle godine. S druge strane ni ovaj Macabi ne djeluje strasno, ali je siguro kvalitet vise u odnosu na Zrinjski i kao takvi bi trebao zabiti danas gol sto ce im biti dovoljno za nekih 1:1
Ludogorets - Partizan tip X - ne znam sta drugo da odigram ovdje osim ovog. I jedni i drugi vide sansu u uzvratu. Partizan ce imati motiv vise zbog 2 poraza od prosle godine, ali to ce im biti dovoljno za 1:1.
Maribor - Macabi tip X - ni malo me nije odusevio ovaj Maribor protiv Zrinjskog, nisu nesto puno napredovali od prosle godine. S druge strane ni ovaj Macabi ne djeluje strasno, ali je siguro kvalitet vise u odnosu na Zrinjski i kao takvi bi trebao zabiti danas gol sto ce im biti dovoljno za nekih 1:1
Ludogorets - Partizan tip X - ne znam sta drugo da odigram ovdje osim ovog. I jedni i drugi vide sansu u uzvratu. Partizan ce imati motiv vise zbog 2 poraza od prosle godine, ali to ce im biti dovoljno za 1:1.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Legia V.-Celtic 2 2.45, 2/2 4.30
jednostavno kvaliteta je na strani gostiju i očekujem da dobiju ovu prvu utakmicu
jednostavno kvaliteta je na strani gostiju i očekujem da dobiju ovu prvu utakmicu
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 jul 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Cesena-Juventus 1/2 27
Cesena-Juventus x/2 4.35
bliži sam ovom drugom tipu i na njega ide 20 a na 1/2 ćemo za 5
Cesena-Juventus x/2 4.35
bliži sam ovom drugom tipu i na njega ide 20 a na 1/2 ćemo za 5
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 30 jul 2014, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
Radvanska A.-Lepchenko V. - 2 @4.80
Radvanska A.-Lepchenko V.(1.set) - 2 @3.60
Radvanska A.-Lepchenko V.(+5,5) - 2 @1.75
Radvanska A.-Lepchenko V. (TR) -2 @2,30
Premier
Sve singlirano
Vozdra
Premier
Sve singlirano
Vozdra
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
- Consigliere
- Kontakt:
Belgijske picke!Consigliere je napisao/la:Aktobe- Steaua odg 2.03
Helsinki - APOEL odg3+ 2.77
Feyenoord - Besiktas odg3+ 2.34
Standard - Panathinaikos (SP) 1 2.00
Maribor- Maccabi 1 2.60
Kvota: 68.40
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
1.set 3:6gonzales je napisao/la:Radvanska A.-Lepchenko V. - 2 @4.80
Premier
Sve singlirano
Vozdra
IDEMO DALJE,,, već smo u solidnom plusu,, sad idemo uzeti EXTRA profit,, i hendikep je 90% prolaz
- masteRofPoker
- Kontakt:
Doktorski, nema sta.gonzales je napisao/la:1.set 3:6gonzales je napisao/la:Radvanska A.-Lepchenko V. - 2 @4.80
Premier
Sve singlirano
Vozdra
IDEMO DALJE,,, već smo u solidnom plusu,, sad idemo uzeti EXTRA profit,, i hendikep je 90% prolaz![]()
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
Proslo svegonzales je napisao/la:1.set 3:6gonzales je napisao/la:Radvanska A.-Lepchenko V. - 2 @4.80
Premier
Sve singlirano
Vozdra
IDEMO DALJE,,, već smo u solidnom plusu,, sad idemo uzeti EXTRA profit,, i hendikep je 90% prolaz![]()
Radvanska je bila veliki favorit u ovom mecu,, al da je bila ona prava,, medjutim dosao sam do informacije (nije vazno kako) da su joj bili oni dani, "zenski problemi" pa sam pokusao na Lepchenko i fino se opario..Eh sad racunajte i skontajte kad bi opet mogla izgubiti
-
flagrantus
- Kontakt:
Bravo majstore!gonzales je napisao/la:Proslo svegonzales je napisao/la:1.set 3:6gonzales je napisao/la:Radvanska A.-Lepchenko V. - 2 @4.80
Premier
Sve singlirano
Vozdra
, debelo u plusu,, i jedna vazna napomena:
Radvanska je bila veliki favorit u ovom mecu,, al da je bila ona prava,, medjutim dosao sam do informacije (nije vazno kako) da su joj bili oni dani, "zenski problemi" pa sam pokusao na Lepchenko i fino se opario..Eh sad racunajte i skontajte kad bi opet mogla izgubiti
-
admir12345
- Kontakt:
Andujar P. -Lorenzi P. 1
Nieminen J. - Monaco J. 2
Schwartzman D. - Granollers-Pujol M. 2
za 180 KM IH CEKAM KOLIKO JE IZGLEDNO DA CE PROC jucer mi trebali prvi igrat al zbog kise nisu ostalih 11 mi proslo igrao ih 14 na 1KM
za 180 KM IH CEKAM KOLIKO JE IZGLEDNO DA CE PROC jucer mi trebali prvi igrat al zbog kise nisu ostalih 11 mi proslo igrao ih 14 na 1KM
Schwartzman D. ce najvjerovatnije dobiti,, to ti je moje misljenje,, prva dva bi trebala prociadmir12345 je napisao/la:Andujar P. -Lorenzi P. 1
-
admir12345
- Kontakt:
Jezik pregrizaogonzales je napisao/la:Schwartzman D. ce najvjerovatnije dobiti,, to ti je moje misljenje,, prva dva bi trebala prociadmir12345 je napisao/la:Andujar P. -Lorenzi P. 1
pa pitao si za misljenje i momak ti je rekao njegovo i ti onda jezik pregrizoadmir12345 je napisao/la:Jezik pregrizaogonzales je napisao/la:Schwartzman D. ce najvjerovatnije dobiti,, to ti je moje misljenje,, prva dva bi trebala prociadmir12345 je napisao/la:Andujar P. -Lorenzi P. 1
za 180 KM IH CEKAM KOLIKO JE IZGLEDNO DA CE PROC jucer mi trebali prvi igrat al zbog kise nisu ostalih 11 mi proslo igrao ih 14 na 1KMne naslucuj jos mi on zadnji igra ova 2 u 11 a on u pola 1
onda nisi trebao da postavljas ili si trebao naglasiti recite mi svi proci ce i to je to
14:30 Shaktar K - Hajduk (-4,5+) -žk2 @1,95
13:30 KM/Kina - Angola -1 @1,30
Ukupna kvota: 2,54
Premier
Utakmicu Shaktar -Hajduk sudi A. Agayev, lak je na kartonima,,evo statistike http://int.soccerway.com/referees/aliyar-agayev/90765/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kina- Angola,, Angola ce nastupiti uglavnom sa igracima iz domace lige,, Kinezi ozbiljno igraju ovaj turnir,, osvajali su ga vec 2/4 puta.
13:30 KM/Kina - Angola -1 @1,30
Ukupna kvota: 2,54
Premier
Utakmicu Shaktar -Hajduk sudi A. Agayev, lak je na kartonima,,evo statistike http://int.soccerway.com/referees/aliyar-agayev/90765/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kina- Angola,, Angola ce nastupiti uglavnom sa igracima iz domace lige,, Kinezi ozbiljno igraju ovaj turnir,, osvajali su ga vec 2/4 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.