Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ni prošlu sezonu se na početku nismo nadali tituli pa smo opet bili jako blizu bez priključivanja trendovima davanja velikih para na transfere.
Imaš pravo nismo ti koji diktiraju cijene ali ako odmah lupiš cijenu onda će i drugi tražiti da lupaš cijenu kad im zakucaš na vrata, jednostavna logika tržišta.
Ja bi više volio da je lupio cifru za jednog stopera nego za Lallanu i Shaqirija.
Imaš pravo nismo ti koji diktiraju cijene ali ako odmah lupiš cijenu onda će i drugi tražiti da lupaš cijenu kad im zakucaš na vrata, jednostavna logika tržišta.
Ja bi više volio da je lupio cifru za jednog stopera nego za Lallanu i Shaqirija.
Najveci mi je cirkus sto se toliko cekala ta kiga prvaka da bi se mogli dovesti renomirani igraci i kad se napokon izborila dovode se pojacanja u vidu Cana, Lamberta i Lallane. Celzi i junajted se strasno pojacavaju, vjerujem da ce se i Arsenal pojacati dok ce jedini LFC u sljedecu sezonu uci sa slabijim igrackim kadrom.
Evo portugalski novinar kaze da je klauzula za Markovica 40m, i da se jedan klub blizi potpisu. Iskreno se nadam da to nismo mi, a i sumnjam da zelimo to da platimo. A ako kojim slucajem platimo, onda stvarno nismo normalni.
Markovic je u vlasnistvu vise organizacija. Ima problem sa tim third-party ownership i zato je dosta skup. Vjeruje se da bi mogao preci za 25mil sto je po meni prevelik rizik jer nisam siguran da bi odma upao u prvi tim. 25mil za igraca koji ce ulaziti sa klupe je previse. Potencijal je ogroman i s vremenom se te pare mogu pokazati kao sitnica, ali ipak je to velika kocka. Svidja mi se njegov stil igre, ali ja ne bih bio spreman izdvojiti tolike pare za potencijalnog WC igraca.
Shaqiri je jeftiniji, dokazan igrac, a uz to jako mlad. Ima 21-22god.
Shaqiri je jeftiniji, dokazan igrac, a uz to jako mlad. Ima 21-22god.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- OfficialAgent
- Kontakt:
Lallana will be announced as a Liverpool player today at around 2pm GMT.

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
Navodno je Barca spremila ponudu za Suareza u iznosu od 30 miliona eura + Alexis Sanchez.
Nisam siguran da je istina, ali ako jeste, pod broj jedan Sanchez nece kod nas, rekao je da zeli u Arsenal.
Pod broj dva, to je premalo para, cak i ako bi dosao Alexis. Znaci, moze, Alexis i dodati sumu od 50 miliona, ali funti.
Nista ispod cijene.
Ili neka dodaju jos Pedra, i 30 miliona funti.
Kako vrijeme odmice nisam vise siguran da se isplati cekati Suareza. Ali ga treba dobro unovciti, uostalom, klauzula je 70 miliona funti, tako da...
Nisam siguran da je istina, ali ako jeste, pod broj jedan Sanchez nece kod nas, rekao je da zeli u Arsenal.
Pod broj dva, to je premalo para, cak i ako bi dosao Alexis. Znaci, moze, Alexis i dodati sumu od 50 miliona, ali funti.
Nista ispod cijene.
Ili neka dodaju jos Pedra, i 30 miliona funti.
Kako vrijeme odmice nisam vise siguran da se isplati cekati Suareza. Ali ga treba dobro unovciti, uostalom, klauzula je 70 miliona funti, tako da...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
idemo sad i boruca dovesti pa da pokupimo sve starije iz sotona... nek je sretno lallani a i nama...
sto se barce tice moze 70 miliona i alexis
sto se barce tice moze 70 miliona i alexis

You are someone else I am still right here
- RodgersBOSS
- Kontakt:
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... ary-degree" onclick="window.open(this.href);return false;
Dr.sc.Brendan Rodgers.
Dr.sc.Brendan Rodgers.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Ma 100 milijuna i "taraba" Alexis jelte.. 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Alexis i 50 miliona i nosi kanibala.
Za ovih 50 dovesti Morena & Shaqirija

Za ovih 50 dovesti Morena & Shaqirija

Ja te volim, volim Željo..
Puno je ovo kolega...Lillard je napisao/la:Ma 100 milijuna i "taraba" Alexis jelte..

Sarkazamackeey je napisao/la:Puno je ovo kolega...Lillard je napisao/la:Ma 100 milijuna i "taraba" Alexis jelte..![]()
![]()
Jedino ako si kontao u eurima...
![]()

Alexis sam vrijedi 4o-50 milijuna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
100 miliona treba traziti ako i pedra pokusaju da nam uvale.Lillard je napisao/la:Ma 100 milijuna i "taraba" Alexis jelte..
You are someone else I am still right here
Gledajte malo i pozitivne strane a ne samo negativne. Mogao je, kojim slučajem, Woodward biti zadužen za transfere u Liverpoolu pa bi Can, Lambert i Lallana koštali 120 miliona funti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Doduse...Henderson je napisao/la:Gledajte malo i pozitivne strane a ne samo negativne. Mogao je, kojim slučajem, Woodward biti zadužen za transfere u Liverpoolu pa bi Can, Lambert i Lallana koštali 120 miliona funti.

A što to sebi radiš ?Henderson je napisao/la:Gledajte malo i pozitivne strane a ne samo negativne. Mogao je, kojim slučajem, Woodward biti zadužen za transfere u Liverpoolu pa bi Can, Lambert i Lallana koštali 120 miliona funti.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ništa čovjek nije pogriješioNitro je napisao/la:A što to sebi radiš ?Henderson je napisao/la:Gledajte malo i pozitivne strane a ne samo negativne. Mogao je, kojim slučajem, Woodward biti zadužen za transfere u Liverpoolu pa bi Can, Lambert i Lallana koštali 120 miliona funti.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Barcelona nema para za dovede Suareza, pa eno lijepe sponzore više nećeš moći pročitati ime igrača na dresu. Oni su finansijski truhla ekipa iznutra. Poslovati sa njima nipošto.
P.S.
A mogli smo i mi prodati Susa Unitedu za 35 miliona funti, pa bolji je igrač od nekakvog Herrere.

P.S.
A mogli smo i mi prodati Susa Unitedu za 35 miliona funti, pa bolji je igrač od nekakvog Herrere.

Liverpool are pursuing a deal for Lille striker Divock Origi, **** have told ESPN FC.
Origi, 19, is currently impressing at the World Cup with Belgium, and will be loaned back to the Ligue 1 side for the 2014-15 season if the signing can be concluded this summer.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Origigi, Can, Lambert
Pa kako da onaj jadni Suarez ne ujeda igrace ? Jednostavno, to je znak da želi ici iz ove moronske ekipe, koja samo iz godine u godinu pada niže i niže.
Suarez je od ove ekipe Liverpoola bolji za deset klasa.

Pa kako da onaj jadni Suarez ne ujeda igrace ? Jednostavno, to je znak da želi ici iz ove moronske ekipe, koja samo iz godine u godinu pada niže i niže.
Suarez je od ove ekipe Liverpoola bolji za deset klasa.
Henderson je napisao/la:Gledajte malo i pozitivne strane a ne samo negativne. Mogao je, kojim slučajem, Woodward biti zadužen za transfere u Liverpoolu pa bi Can, Lambert i Lallana koštali 120 miliona funti.

All hail to the king Ian.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.