slazem se s tobom ali jbg sjetim se samo kako je bilo u periodu hotica, krunica i kompanije, a za nadat se da ce i ovi iz uprave skontati da se moraju malo vise angazovatibistrikboy je napisao/la:Sto se tice plata zna se ko je glavni,da nije tako haj znaj kako bi bilo.Ima pomaka svakako ali nekada me huja uhvati kad vidim sta se sve sa 5-6 hiljada maraka moglo uraditi a nije iako su im nudjeni i projekti i ljudi.Jbga ja hocu da Željo **** mame svima na svakom nivou,a trenutno to mozemo ostvariti ali bojim se da nemamo materijala (ljudskoG da to ucinimo jer se ovi u klubu ne trude.Znal iko ko je trenutno u predsjednistvu?gdje je onaj sto je direktor RAD-a,jel jos uvijek tu,hmmmmeliminator je napisao/la:donekle si upravu ali smijesno je reci da je ovo na nivou samira i faruka, plate igracima su redovno kasnile, fan shop nismo mogli ni zamislit, ZeljoTV isto tako uglavnom ima nekog pomakabistrikboy je napisao/la:Da li ja pisem nejasno ili u cemu je fazon!?SRAMOTA je da navijaci ciste stadion sa 24 uposlenika zaduzena za njegovo odrzavanje,svaka cast svima koji su cistili ali ja sam ljut na klub totalno.S druge strane boli me qrac hocel otvarati jug,nije moje da brinem o tome da li je bolje zaraditi jos nekoliko hiljada maraka ako napune jug.Mozda ocekujem i previse od kluba koji nije u stanju kapije otvoriti kako treba da se ljudi ne guraju k'o zivotinje.Vidim na zvanicnoj stranici se navijaci pozivaju da ciste tribinu koja se zove po rahmetli Džildi,sad kad im navijaci ciste tribinu znaju kako se zove,a nisu u stanju pisljivi baner okaciti sa nazivom tribine da svako ko tu prođe vidi kako se ta tribina zove,sramota.Opet kazem hvala dragom bogu da je Amar tu i da imamo rezultate i sve na sto on moze uticati,ali ovo ostale je za mene i dalje na nivou Samira i Faruka,malo se napredovalo skoro nikako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- eliminator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- bistrikboy
- Kontakt:
"Pucamo od snage","Da nije bilo Slobode...","Odgovorno tvrdim..." itd.Ne ponovilo se!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- eliminator
- Kontakt:
zaboravio si onu najjacu bili smo ledirani kako li je vec to izjavio strucnjak hoticbistrikboy je napisao/la:"Pucamo od snage","Da nije bilo Slobode...","Odgovorno tvrdim..." itd.Ne ponovilo se!

I grbav tereneliminator je napisao/la:zaboravio si onu najjacu bili smo ledirani kako li je vec to izjavio strucnjak hoticbistrikboy je napisao/la:"Pucamo od snage","Da nije bilo Slobode...","Odgovorno tvrdim..." itd.Ne ponovilo se!

Pa ko da dodje kad tu ima 4-5 ljudi koji su tu bili i prije rata koji nisu dobili platu 20 godina..nemogu ti ljudi nista stici ocistiti ...platis i ljudi ti ociste teren i to je sva prica.Problem je sto ostalo malo vremena i sumnjam da ce osposobiti teren na onaj nacin koji ovi igraci zasluzuju!THC je napisao/la:Kako kaže pekić nijedan čovjek koji radi na održavanju nije došao !bistrikboy je napisao/la:Siris negativnu energiju jesil normalanalan ford 26 je napisao/la:Sebi neko daje za pravo da kritikuje zasto neko nije dosao da cisti Grbavicu, strasno, svakakvih hajvana ovdje. Svaka cast momcima koji su bili i koji ce i dalje ucestvovati u akciji ciscenja, al' to je obaveza kluba, da obezbijedi uslove za odigravanje utakmice, a ne da sakuplja dobrovoljce. Sta bi bilo da se niko nije pojavio? Jako neozbiljno i amaterski od uprave, 7 dana do utakmice a teren i tribine zatrpane snijegom. Ovo nema nikakve veze sa tim koliko ko voli klub ili ne, ovo su cinjenice.![]()
Svaka cast svima koji su imali vremena i pomogli pri ciscenju stadiona koji ima 24 uposlenika na odrzavanju.@prinudjen znam da znas koliki je udio i znas i sam da je veci od ovoga sto si napisao...
Možda vam autoritet bistrika otvori oči
Plate su redovne zbog Džeke s neba i transfera, koji su napravljeni na osnovu rezultata i istog tog Džeke s neba, koji je omogućio da ne moramo prodavati igrače za siću. Ništa za šta bi se upravi trebalo zahvaliti. Očekujem da imaju od toga već sad pare za plate u narednih pet godina. A ovo sa jugom i snijegom prelazi granice bezobrazluka. Morali smo polusezonu cijelu kukat da probiju još par ulaza na jug. A da se nije kritikovalo, i danas bismo se svi gurali na jedan.

Sutra nema opravdanja, škola, ovo ono.... Svi na lopatanje da dovršimo što su ovi momci danas očistili... Iskreno nisam mogao doći radi škole, ali sutra sam na Grbavici
ŠAMPIONSKA KREĆE PLAVA PRUGA
ŠAMPIONSKA KREĆE PLAVA PRUGA
1921
sto se tice plata i para od dzeke nisi u pravu, skontaj samo da imas najmanje 30 igraca na platnoj listi, da im je 1000 plata to je 30 000 mjeseceno 30k x 12 godisnje a znamo da je puno vise, imas ti tu milion troskova itd... a sto se tice stadiona uopste je nidje veze, trebas hodzu povest sa sobom da ti uci da ne ograjises na utakmici, ima ostataka kospica od 96.Prinudjen je napisao/la:Možda vam autoritet bistrika otvori očiPlate su redovne zbog Džeke s neba i transfera, koji su napravljeni na osnovu rezultata i istog tog Džeke s neba, koji je omogućio da ne moramo prodavati igrače za siću. Ništa za šta bi se upravi trebalo zahvaliti. Očekujem da imaju od toga već sad pare za plate u narednih pet godina. A ovo sa jugom i snijegom prelazi granice bezobrazluka. Morali smo polusezonu cijelu kukat da probiju još par ulaza na jug. A da se nije kritikovalo, i danas bismo se svi gurali na jedan.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ovi koji pišu protiv sadasnje uprave ili imaju priču tipa "ne bi ja cistio ima ko će" neka dodju sutra da ih pošutam sve nasred juga, sram vas bilo !!! obična g... sve redom vi neki navijači ??? nabijem vas sve na k..., pet godina nas nije nigdje bilo sanjali smo titule i izlaske u Evropu a sad sve to imamo i opet pljujemo po ljudima koji su digli klub na noge i stvorili najveci sportski kolektiv u drzavi sa najvecim budzetom, slični ste onim g... koja su otjerali Amara poslije poraza od Newcastla, gdje ste bili pet godina kad nas nije nigdje bilo ?? jeste li i tada ovako pametovali i javno srali ?? mozete na forumu i to vam je maximum
Seyo i ostali lafo stariji forumaši ko da su bogom dati, zastičeni ko medvjedi u šumi, nedaju zapravo nista da im se kaže, isto uvrijeđena mlada, nisu to nikakvi navijači, niti simpatizeri vec obični paraziti koji bi se uvukli svakome u shupak ne bi izvukli kakvu korist, i jedino mi je drago sto takvi i njima slični klubu nemogu prismrditi, jer postavljena je tampon zona takvima vec odavno, vi ste bolesno tkivo ovog drustva pod plaštom navijača sherete po svemu, pljujete po svemu, sve vam sveta, sve znate najbolje itd.
Danas su snijeg cistili ljudi raznih profila, od obične raje do srednjoskolaca i osnovaca, do drzavnog službenika, arhitekte i advokata i momka koji je licno obezbjedjenje člana predsjednistva BIH Željeke K. momku koji je 24,h konstanto u kravati i odijelu pa mu nije mrsko bilo čistiti, jel njih bilo stid, ofirno ili mrsko im čistiti ?? nije !!! jer vole klub i žive za njega 24h na dan za razliku od vas par koji samo sherete po forumu i objasnjavate sta i kako treba raditi SRAM VAS BILO GADITE MI SE !!! i nek bude zadnji moj post upravo ovaj, jer takvo je drustvo ovdje da se normalnom covjeku sve zgadi sta uspije pročitati, pozdrav par normalnim momcima na kojima se vidi da žive za klub 24.h na dan ...

Seyo i ostali lafo stariji forumaši ko da su bogom dati, zastičeni ko medvjedi u šumi, nedaju zapravo nista da im se kaže, isto uvrijeđena mlada, nisu to nikakvi navijači, niti simpatizeri vec obični paraziti koji bi se uvukli svakome u shupak ne bi izvukli kakvu korist, i jedino mi je drago sto takvi i njima slični klubu nemogu prismrditi, jer postavljena je tampon zona takvima vec odavno, vi ste bolesno tkivo ovog drustva pod plaštom navijača sherete po svemu, pljujete po svemu, sve vam sveta, sve znate najbolje itd.
Danas su snijeg cistili ljudi raznih profila, od obične raje do srednjoskolaca i osnovaca, do drzavnog službenika, arhitekte i advokata i momka koji je licno obezbjedjenje člana predsjednistva BIH Željeke K. momku koji je 24,h konstanto u kravati i odijelu pa mu nije mrsko bilo čistiti, jel njih bilo stid, ofirno ili mrsko im čistiti ?? nije !!! jer vole klub i žive za njega 24h na dan za razliku od vas par koji samo sherete po forumu i objasnjavate sta i kako treba raditi SRAM VAS BILO GADITE MI SE !!! i nek bude zadnji moj post upravo ovaj, jer takvo je drustvo ovdje da se normalnom covjeku sve zgadi sta uspije pročitati, pozdrav par normalnim momcima na kojima se vidi da žive za klub 24.h na dan ...
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
Koja frka oko snijega jbt. Serete po upravi sto je zamolila navijace da pomogne svom voljenom klubu. Svasta.
NO PYRO NO PARTY
iskuliraj, ne znas ko je ko ovdje i ne citas sta ko pise, niko nije spomeno momke koji su cistili njima svaka cast, ljudi pisu o osobama koje primaju platu da odrzavaju stadion, ljude kojima je to poso. bas me interesuje koliko ti je godina i radis li, ako radis de mi reci koliko je ljudi zaradilo tebi platu? ti da sjedis kuci a neko da radi tvoj poso?Hoomer je napisao/la:Ovi koji pišu protiv sadasnje uprave ili imaju priču tipa "ne bi ja cistio ima ko će" neka dodju sutra da ih pošutam sve nasred juga, sram vas bilo !!! obična g... sve redom vi neki navijači ??? nabijem vas sve na k..., pet godina nas nije nigdje bilo sanjali smo titule i izlaske u Evropu a sad sve to imamo i opet pljujemo po ljudima koji su digli klub na noge i stvorili najveci sportski kolektiv u drzavi sa najvecim budzetom, slični ste onim g... koja su otjerali Amara poslije poraza od Newcastla, gdje ste bili pet godina kad nas nije nigdje bilo ?? jeste li i tada ovako pametovali i javno srali ?? mozete na forumu i to vam je maximum![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
P čemu ti pričas bgt ?? sta mislis da bi pisao nesto ne procitavsi prije toga par postova?? konstanto se s.... po upravi, Žuji, Bukiju i drugim ljudima u klubu, tri čovjeka koja primaju platu a na spisku su ljudi koji odrzavajunick je napisao/la:iskuliraj, ne znas ko je ko ovdje i ne citas sta ko pise, niko nije spomeno momke koji su cistili njima svaka cast, ljudi pisu o osobama koje primaju platu da odrzavaju stadion, ljude kojima je to poso. bas me interesuje koliko ti je godina i radis li, ako radis de mi reci koliko je ljudi zaradilo tebi platu? ti da sjedis kuci a neko da radi tvoj poso?Hoomer je napisao/la:Ovi koji pišu protiv sadasnje uprave ili imaju priču tipa "ne bi ja cistio ima ko će" neka dodju sutra da ih pošutam sve nasred juga, sram vas bilo !!! obična g... sve redom vi neki navijači ??? nabijem vas sve na k..., pet godina nas nije nigdje bilo sanjali smo titule i izlaske u Evropu a sad sve to imamo i opet pljujemo po ljudima koji su digli klub na noge i stvorili najveci sportski kolektiv u drzavi sa najvecim budzetom, slični ste onim g... koja su otjerali Amara poslije poraza od Newcastla, gdje ste bili pet godina kad nas nije nigdje bilo ?? jeste li i tada ovako pametovali i javno srali ?? mozete na forumu i to vam je maximum![]()
stadion po tebi bi trebali očistiti cijeli stadion ???, ti ljudi su zaduzeni za crtanje linija na terenu, uredjivanje samog terena, i drugih stvari, a i da su im naredili da ciste stadion jeli molim te mislis da bi njih trojica da bi ga mogli ocistiti ne za sedam dana vec za mjesec dana cijeli stadion sa prilazima i tribinama?? 34.g, radim u Širbegovic grupaciji iii ??? u cemu problem jarane ?? i pored svega odvojio vremena danas da dodjem i pomognem koliko toliko jos spojio pauzu sa slobodnim vremenom, a istina da ima onih koji rade za mene

Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'
nema se sta razmislit, ne serem ja ni po kome, razlika je u tome sto ja imam svoje misljenje i ne slaze se sa tvojim definitivno, ti mene mozes ubjedjivat koliko hoces da je u redu ovo sto se radi , ja mislim da nije. zanemari Osima i strucni stab, igrace i reci mi sta je uprava uradili. kreni od organizacije proslave pa nadalje... pa bolan stadion se urusava,ni jedan wc ne radi, snijeg ciste ljudi iz ljubavi, na sjevernu tribinu see na kant ulazi. niko ne spori strucni stab ali ovi ostali sto se kriju iza njihovog uspijeha nisu zasluzili pohvalu pa ti kako hoces.ne kazem da nema napredka ali...
- Bata_Barata
- Kontakt:
Ma druze na ovom forumu su vecinom rinake od navijaca (cast izuzetcima), koji traze dlaku u jajetu da bi pokrenuli neku raspravu... aaaaaaa njemu srce ko amerika kad baci neku bombu pa pocne rasprava na tu glupost...jedva cekaju da otvore temu da vide jel ih ko citiro.. Ovo ovdje je vecina no lifera koji imaju profile na hiljadu i jedan forum... Svi su oni dobri s tastaturom, a kad treba nesta za nasu SVETINJU nigdje nikoga.... I vi mi navijaci ... Dino Pekic govori ja sam dosao na jug zato sto sam navijac Zelje, a mogo je komotno da negdje pije kafu.. ali neee, gigant se ufatio lopate pa sam cistio A sektor... Haj sad opletite na ovo moje... pa da, to vam je sve sto raditeHoomer je napisao/la:Ovi koji pišu protiv sadasnje uprave ili imaju priču tipa "ne bi ja cistio ima ko će" neka dodju sutra da ih pošutam sve nasred juga, sram vas bilo !!! obična g... sve redom vi neki navijači ??? nabijem vas sve na k..., pet godina nas nije nigdje bilo sanjali smo titule i izlaske u Evropu a sad sve to imamo i opet pljujemo po ljudima koji su digli klub na noge i stvorili najveci sportski kolektiv u drzavi sa najvecim budzetom, slični ste onim g... koja su otjerali Amara poslije poraza od Newcastla, gdje ste bili pet godina kad nas nije nigdje bilo ?? jeste li i tada ovako pametovali i javno srali ?? mozete na forumu i to vam je maximum![]()

Zadnja izmjena: Bata_Barata, dana/u 04 mar 2012, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Da je 3.000 prosječna plata, to je 90.000 mjesečno, a to je 1.080.000 KM godišnje. Znači, Džeko je sam obezbijedio pare za plate za dvije godine. Šehić i Višća za jedno tri godine. Fascinantno mi je da ijedna plata zakasni.nick je napisao/la:sto se tice plata i para od dzeke nisi u pravu, skontaj samo da imas najmanje 30 igraca na platnoj listi, da im je 1000 plata to je 30 000 mjeseceno 30k x 12 godisnje a znamo da je puno vise, imas ti tu milion troskova itd... a sto se tice stadiona uopste je nidje veze, trebas hodzu povest sa sobom da ti uci da ne ograjises na utakmici, ima ostataka kospica od 96.Prinudjen je napisao/la:Možda vam autoritet bistrika otvori očiPlate su redovne zbog Džeke s neba i transfera, koji su napravljeni na osnovu rezultata i istog tog Džeke s neba, koji je omogućio da ne moramo prodavati igrače za siću. Ništa za šta bi se upravi trebalo zahvaliti. Očekujem da imaju od toga već sad pare za plate u narednih pet godina. A ovo sa jugom i snijegom prelazi granice bezobrazluka. Morali smo polusezonu cijelu kukat da probiju još par ulaza na jug. A da se nije kritikovalo, i danas bismo se svi gurali na jedan.
ne znam kako se doprinosi uplacuju ali mislim da ima tu jos nekih troskova, imaju tu premije itd na kraju to izadje puno vise, plus sto se kod nas daju pare na ruke da neko potpise nije to sve crno-bjeloPrinudjen je napisao/la:Da je 3.000 prosječna plata, to je 90.000 mjesečno, a to je 1.080.000 KM godišnje. Znači, Džeko je sam obezbijedio pare za plate za dvije godine. Šehić i Višća za jedno tri godine. Fascinantno mi je da ijedna plata zakasni.nick je napisao/la:sto se tice plata i para od dzeke nisi u pravu, skontaj samo da imas najmanje 30 igraca na platnoj listi, da im je 1000 plata to je 30 000 mjeseceno 30k x 12 godisnje a znamo da je puno vise, imas ti tu milion troskova itd... a sto se tice stadiona uopste je nidje veze, trebas hodzu povest sa sobom da ti uci da ne ograjises na utakmici, ima ostataka kospica od 96.Prinudjen je napisao/la:Možda vam autoritet bistrika otvori očiPlate su redovne zbog Džeke s neba i transfera, koji su napravljeni na osnovu rezultata i istog tog Džeke s neba, koji je omogućio da ne moramo prodavati igrače za siću. Ništa za šta bi se upravi trebalo zahvaliti. Očekujem da imaju od toga već sad pare za plate u narednih pet godina. A ovo sa jugom i snijegom prelazi granice bezobrazluka. Morali smo polusezonu cijelu kukat da probiju još par ulaza na jug. A da se nije kritikovalo, i danas bismo se svi gurali na jedan.
Ma da ne idemo uopšte u neko računanje. Četiri miliona od Džeke, Šehića i Višće su dovoljna da redovne plate ne pripisujemo sjajnom radu uprave u iznalaženju sredstava.nick je napisao/la: ne znam kako se doprinosi uplacuju ali mislim da ima tu jos nekih troskova, imaju tu premije itd na kraju to izadje puno vise, plus sto se kod nas daju pare na ruke da neko potpise nije to sve crno-bjelo
- Bata_Barata
- Kontakt:
sve vi znate, sve..Prinudjen je napisao/la:Ma da ne idemo uopšte u neko računanje. Četiri miliona od Džeke, Šehića i Višće su dovoljna da redovne plate ne pripisujemo sjajnom radu uprave u iznalaženju sredstava.nick je napisao/la: ne znam kako se doprinosi uplacuju ali mislim da ima tu jos nekih troskova, imaju tu premije itd na kraju to izadje puno vise, plus sto se kod nas daju pare na ruke da neko potpise nije to sve crno-bjelo
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
Ma sve sta ti je ba, desna ruka Amara, Amar ih salje da plačaju račune, šalje ih u kupovinu, pita ih koju će formaciju postaviti, hoće li dogu povesti u Međugorje, šalje ih da špijuniraju protivničke ekipe itd , oni su preuzeli čak i administraciju kluba koliko čujem samo se nemogu usaglasiti čija je nadleznost čiščenja stadiona njihova ili Amarova i Žujina ali i to će brzo riješiti i abd bit će mo šampioni upravo zahvaljujući ovim časnim i poštenim pojedincimaBata_Barata je napisao/la:sve vi znate, sve..Prinudjen je napisao/la:Ma da ne idemo uopšte u neko računanje. Četiri miliona od Džeke, Šehića i Višće su dovoljna da redovne plate ne pripisujemo sjajnom radu uprave u iznalaženju sredstava.nick je napisao/la: ne znam kako se doprinosi uplacuju ali mislim da ima tu jos nekih troskova, imaju tu premije itd na kraju to izadje puno vise, plus sto se kod nas daju pare na ruke da neko potpise nije to sve crno-bjelo

Komentar Predraga Šimića na svom fb. profilu : "Svi me pitaju kako si...?? aaa POZITIVAN....kao i obicno...."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.