Ima namještaljki i to mnogo nego što mislimo ali nikad to do nas neće doći i to treba zapamtiti.
Eh što se tiče mog iskustva oko namještaljki, radio sam par puta prenose utakmica za neke kladionice, baš na ovom forumu mi se javio čovjek da li mogu prenositi utakmicu U21 Bosna-Srbija kada se igralo na Tušnju za neku kladionicu i sve mi objasnio kako to ide, kladionica me nazvala i držala vezu cijelu utakmicu a ja izvještavao kad ko ima napad, kad je korner, go i slično. I čovjek je kako je i obećao platio mi za to nekih oko 60€, i to poslao nešto i prije utakmice.
Eh sljedeći put kad sam radio prenose, znao sam malo zakasniti sa javljanjem gola ili kartona npr. a na lajvu jaran stavi na to što mu javim i znalo se zaraditi nešto ali treba bit brz i snalažljiv.
Isto tako znam nekoliko igrača iz naše PL, pa kada bude na lajvu znalo se i tu ubosti nešto, jeste nešto sa malom kvotom al je sigurnost 100% i zaradilo se, ne puno al dovoljno.
Uglavnom, nikom ne vjerujte oko velikih kvota i prelaza, to nikad nije 100%, zna neka budala i ubost al jednom u sto pokušaja tako da bolje sigurno nešto sa većim ulogom ili pokušati nešto od ovog što ja radim, vjerovat samo sebi.