FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amorovski » 05 jul 2016, 21:08

pasica je napisao/la:Noga u gipsu, jutros na stolici klanjao bajram namaz.
Naslutit ces sta.. Pomjeri se s mjesta. Pu pu pu pu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 05 jul 2016, 21:11

Mokes je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Pa ni skretnicari nisu igrali play-off. :kafa:
Mije li ono sa Newcaslom bilo prije grupa al eto ne moze se porec da nisu imali barem nekih rezuktata , Mi jesmo bolji al sa nam to vrjedi kad ni mi ne mozemo do grupa gdje igra Kazastan, Azerbejdjan , ma ne znam odakle nisam vidio ejipe u toj ligi Evrope . I oo sto su sad doveli cak i sa Benkom i Duljevicem nije dovoljno , A ja sam ubjedjen , ubjedjen da je mnogo do trenera cak i kad losu ekipu imas , Eno celo izaso sa igracima kaki ba Bugari , nplji bili amo ,mozda ce ispast al je to trener .
To je bilo 3. pretkolo, drugaciji sistem je tada bio :D
Za iskorak u Europi treba sistematski rad, mi smo dobro poceli, ali je negdje ocito zapelo :evil:
A sta je bilo s Malagom nakon tog ispadanja od Newcastlea ?

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 jul 2016, 21:16

http://www.haber.ba/sport/fudbal/84493- ... st-mjeseci :tralala:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 jul 2016, 21:49

Lijepi strah :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 jul 2016, 21:53

pasica je napisao/la:Lijepi strah :D
Kakav ba strah? Volio bih da Guza igra, skupa sa Benkom i depiliranim. Nakon njanjanja, nećete imati alibi :tralala:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 jul 2016, 22:23

Cuj kakav, ogroman.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 05 jul 2016, 22:38

Said je sklon alkoholu, okle on na Bajram namazu

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 jul 2016, 00:18

I pijan vas kara, lijepi strah.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jul 2016, 08:10

carsijaba je napisao/la:ukršteni iliti križni :tralala:
sjede on, Seferović, Karić, Fejzić i sve nešto se smiju i došaptavaju :lol: :urnebes: :wave: :kafa: :rol: :tralala:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 jul 2016, 11:16

KapitenK je napisao/la: A sta je bilo s Malagom nakon tog ispadanja odNewcastlea ?
1. kolo Kupa Uefa :kafa:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 06 jul 2016, 14:14

Meni se čini da od kraja prethodne sezone pa naovamo postoji neka metodičnost u sportskom segmentu koju prije nije bilo a koja je počela sa implementacijom i prije formaliziranja nove radne strukture početkom prošlog mjeseca.

Ja imam dojam da su u sportski segment, u vidovima transfer politike i predsezonskih priprema, ugrađeni organizacioni principi iz rada Akademije.

Momci koji su u protekloj sezoni nastupali za kadete a ove konkurišu za prvi sastav nisu svi istog kvaliteta i fizičkih i mentalnih sposobnosti i gore navedena metodičnost bi trebala pokazati sliku ko ostaje u konkurenciji a za koga je bolje da iskustvo stiče na polusezonskoj ili sezonskoj posudbi u drugoj sredini. Ne očekujem da će svih 10 momaka ostati ali isto tako očekujem da će, kroz sezonu, neki od novih juniora svojim kvalitetima izboriti prve minute seniorskog fudbala. Prije svega tu mislim na Veladžića (već ih ima + gol!) i Hadžića a gajim neke nade i za onog Hajdarevića (hvala @kinosvra) jer je briljirao u svojoj probnoj utakmici u finalu turnira "Igraj fudbal, živi život".

Najviše me raduje što je Vladan Kovačević izabran za trećeg golmana. Informisan sam o ponudi Man City-a za njegove usluge i sigurno se prašina za njim ne diže tek tako. Uostalom, tu je umjesto Trifkovića za kojega smo od @pappya čuli sve najbolje. Predviđam da će, od mogućih 40, dobiti 5 utakmica da pokaže šta zna.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 jul 2016, 18:57

Gledao sam malo drugo poluvrijeme protiv spartaka, ali tesko se moze nesto vidjeti jer je protivnik znatno kvalitetniji... Ali nisam se mogao oteti dojmu da ce vam "slobodasi" biti kljucni igraci (Bekici, Ahmet, Saric, Said) Sarajevo=Sloboda 2.

LeTallec
Kontakt:

Post Postao/la LeTallec » 09 jul 2016, 19:02

da ste bolji kurcu ne bi valjali

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 jul 2016, 19:08

slana_krv je napisao/la:Gledao sam malo drugo poluvrijeme protiv spartaka, ali tesko se moze nesto vidjeti jer je protivnik znatno kvalitetniji... Ali nisam se mogao oteti dojmu da ce vam "slobodasi" biti kljucni igraci (Bekici, Ahmet, Saric, Said) Sarajevo=Sloboda 2.
To na kraju bi trebalo biti kao sukanje :D
Ko vam je kriv kad ste uvijek bili filijala sarajevskih klubova, npr. Dedic, Osmanhodzic, Mesic, Mesanovic 1 i 2, Joldic, Huseinovic, Ahmetovic itd. itd. ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jul 2016, 19:09

slana_krv je napisao/la:Gledao sam malo drugo poluvrijeme protiv spartaka, ali tesko se moze nesto vidjeti jer je protivnik znatno kvalitetniji... Ali nisam se mogao oteti dojmu da ce vam "slobodasi" biti kljucni igraci (Bekici, Ahmet, Saric, Said) Sarajevo=Sloboda 2.
Solidna predstava, ovo je protivnik koji je svakako 20 puta bolji od nas. Ja sam licno zadovoljan, hvala tebi na misljenju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 09 jul 2016, 19:14

Osttribine je napisao/la:
Ko vam je kriv kad ste uvijek bili filijala sarajevskih klubova, npr. Dedic, Osmanhodzic, Mesic, Mesanovic 1 i 2, Joldic, Huseinovic, Ahmetovic itd. itd. ;)
Nije bilo sukanje nikakvo...sve su to dobri igraci, narocito Buco.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 09 jul 2016, 19:16

MortemHz je napisao/la:
Solidna predstava, ovo je protivnik koji je svakako 20 puta bolji od nas. Ja sam licno zadovoljan, hvala tebi na misljenju.
svaka cast,samo ovako nastavite sa našim igračima :zviz: :zviz:
nebitna tekma i jos nebitniji rezultat
DRŽAVA TUZLA!!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 09 jul 2016, 19:16

slana_krv je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
Nije bilo sukanje nikakvo...sve su to dobri igraci, narocito Buco.
Slazem se :salut:

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 09 jul 2016, 22:47

Svi oni su odlicni igraci, a Ahmetovic i Saric ce biti prava pojacanja.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 17 jul 2016, 00:26

Iako se u derbiju nikad nista se ne zna i ne igra ulogu puno toga sto igra u nekim drugim utakmicama onda ne znam otkud ovoliki pesimizam kod vas pred ovu utakmicu. Recimo danas je Zeljo izgledao toliko lose da mislim ako 80 posto ne budemo bolji protiv vas trica nam ne gine i gledajuci vas protiv Spartaka i nas danas razlika je prisutna, mada kazem to nista ne znaci u derbiju, ali opet sanse su podjednake i vise mi sa ovim nekakvim rombom i bez Steve,Blagojevica i golmana imamo razloga za brigu. Napravili su vam ogradu u zdenci i slovu O onu zeljeznu. Nadam se da ce stolice skinuti ili neki dogovor napraviti jer imamo osjecaj ako krene po zlu krecu i neredi. Sretno i nek bolji pobjedi bez nereda .
Za zivot cijeli !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrammm1921 i 165 gostiju.