Istina, ja bih prvi volio da dođe u Milan, al' u ovom trenutku mislim da mu je Premiership puno primamljiviji od Milana. I sa aspekta igračkog napredovanja, a pogotovo sa finansijske strane.Zglavkar je napisao/la:Ruku na srce, Milan je dobio nove vlasnike i od njih se mogu očekivati velike stvari u doglednoj budućnosti. Mada svejedno bih više volio da ode u Premiership nego u Seriju A.Raonffa je napisao/la:Juve, Chelsea, City, Liverpool, Everton, Milan i Arsenal.
Sve su to klubovi za koje je Seo "potpisao" u zadnjih par mjeseci
Momak je rekao da želi igrati Ligu prvaka, tako da ova zadnja tri kluba ispadaju iz kombinacija zbog toga. Moje mišljenje je da će završiti ili u Liverpulu ili u Cityju.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Gdje pecat? Ako je potpisao onda je to uradio za pravi tim, koji ima 1% moje paznje i pravi izbor Seo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Za koga je danas potpisao.?
Ovako su smorili i sa Pjanićem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- MocMahale444
Valjda Arsenal ali bez pecata je samo da znas.Saurman je napisao/la:Za koga je danas potpisao.?
Ako bude za Arsenal, tek ce tad da pocne dominacija Arsenalove teme na forumu! Svakako smo stalno medu najsmjesnijim postovima na forumu pa kad je bal, nek i hala gori!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Odlican izbor. Sretno Seo.

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Ako je istina, super izbor 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Licno bi ga volio vidjet u Liverpoolu iako nisam navijac jer siguran sam 90% da bi ga Klopp gotivio pravo jer ga zna jos iz Borussie i uklopio bi se u 3-5-2 formaciju...on na toj poziciji LWB koristi u zadnje vrijeme Nathaniel Clyne-a koji nije ni lijevi bek a izgleda da mu Alberto Moreno nije zanimljiv i igrao bi LP sto je velika prednost....s druge strane u Arsenalu ima i Kieran Gibbs i Monreal na poziciji LB mada vjerovatno odlazi neko od njih na ljeto i valja s Wengerom na kraj izac...ali zadovoljan sam izborom Premiershipa ako je istina sretno Seo 

Nadam se da je istina zato što je u pitanju premijer liga,i da nije istina ako je u pitanju Arsenal..
Vjerovatno mu je onaj Francuski konj obećao bolju sezonu i borbu za 4 mjesto..

Više bi ga volio vidjeti u Liverpoolu nego u Arsenalu ali i Arsenal je ok izbor ako je vjerovati..dok ga ja ne vidim sliku da potpisuje ugovor nista ova nagadjanja.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Tako je sa svakim nasim igracem .Svaki sat neki novi klub.Jednom je Tino potpisao za Inter al nije mogo avion da sleti u Milano zbog guste magle.
Spustimo se na zemlju. Sada jedan Arsenal ne valja? O kome mi pricamo ovdje? Robertu Carlosu? To bio odlican transfer za njega i za nasu reprezentaciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa realno u Arsenalu bi 99% bio prvi bek sljedece sezone, a porediti Liverpool/Manchester sa Londonom je kao Donji Vakuf i Sarajevo, vecina igraca, pogotovo stranih gleda atraktivnost grada kao jako bitan faktor u odlucivanju.U ostalim londonskim klubovima, ne vjerujem da bi imao sigurno mjesto u prvih 11, barem u tolikom procentu.
Uglavnom, Arsenal sljedece sezone ide na "all in", pogotovo ako Wenger ostane, jer ne vjerujem da ce preko ljeta sjedit skrstenih ruku i otici kao totalni luzer.
Uglavnom, Arsenal sljedece sezone ide na "all in", pogotovo ako Wenger ostane, jer ne vjerujem da ce preko ljeta sjedit skrstenih ruku i otici kao totalni luzer.
Reci to van Persiu, Nasriu, Adebayoru, Toureu, Clichyu, Sagni itd.AshburtonG je napisao/la: porediti Liverpool/Manchester sa Londonom je kao Donji Vakuf i Sarajevo, vecina igraca, pogotovo stranih gleda atraktivnost grada kao jako bitan faktor u odlucivanju.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- AshburtonG
- Kontakt:
Oni su otisli radi sportskih ciljeva i novca, a ne zbog primamljive destinacije.Cartman je napisao/la:Reci to van Persiu, Nasriu, Adebayoru, Toureu, Clichyu, Sagni itd.AshburtonG je napisao/la: porediti Liverpool/Manchester sa Londonom je kao Donji Vakuf i Sarajevo, vecina igraca, pogotovo stranih gleda atraktivnost grada kao jako bitan faktor u odlucivanju.![]()

Ako je SS.ba napisao da ide u Arsenal, onda ne da neće u Arsenal, nego nikud neće!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MocMahale444
Ima da ide u Arsenal milom ili silomHigh je napisao/la:Ako je SS.ba napisao da ide u Arsenal, onda ne da neće u Arsenal, nego nikud neće!

Di Marzio je obicno pouzdan:
http://gianlucadimarzio.com/en/arsenal- ... -kolasinac
http://gianlucadimarzio.com/en/arsenal- ... -kolasinac
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Zanimljivo, cuj Milan mu platio milion eura da saceka do 3. aprila sa odlukom, tj dok oni ne prodaju klub Kinezima zvanicno. Ali prodaja kasnila, pa je sacuvao milion, i nastavio sa pregovorima sa drugim timovima
Realno odličan transfer. Seo je mlad momak i u Arsenalu može samo napredovati. On ako prekuca i Arsenal lako će naći još veći klub.
Konkurencija mu je nikakva, mrtvi Monreal i Gibs koji ne može sastaviti mjesec dana bez povrede.
Konkurencija mu je nikakva, mrtvi Monreal i Gibs koji ne može sastaviti mjesec dana bez povrede.