Ovo za Harisa i sto se povela diskusija je otislo u pogresnom pravcu...Onaj post koji je Nermin napisao je po meni odlican, i par objasnjenja sto je dao...I ja sam tu verziju cuo, koja je ustvari najbliza istini...Ali bez razloga smo dosli ovdje do konfliktne situacije....U biti, ovdje nas par sto je ostalo ne bi trebalo da se svadjamo, nego sam da konstruktivno raspravljamo....
Nermin i ja smo sve rijesili preko PP, ja cesto znam da pametujem i da mnogo
davim, ali nikada od mene nece niko procitati pogrdnu rijec i nesto slicno..Ja uvijek samo pokusavam da pricam o kosarci i to je to....Svaka druga prica je dobrodosla, ako to administracija dopusti...
Eh za sinocnju utakmicu, pregledao sam do kraja...
Muha - Pogodio je dosta suteva, ulaz i dalje ne moze da probije, ali moze da igra ovu ligu....To mu je krajnji limit...Kao sto i znamo..
Hot- Sinoc je malo igrao u prvom poluvremenu, tj. Dejo ga odmah istjerao poslije prvog napada kojeg je lose odigrao, uveo ga pred kraj, jedan flouter je ubacio i jedno polaganje u kontri...Sve u svemu, ima materijala, ako se bude radilo s njim, moze izrasti u jednog finog timskog igraca, za nesto vise je potrebno visine, koju on ocigledno nema...
Radic - I Dejo je uvidio da Marko ne moze nista da igra, pa ga i malo koristi...Bolje da se razidjemo..
Hodzic- Sinoc odigrao solidno drugo poluvrijeme, par finih asistencija je imao....Ali i dalje je u krizi....Neupitno je da zna da igra, tj. ima fin ulaz, sut steka, ali ovaj nivo moze da igra sigurno..
Kruslin - Sinoc najgori...Njega kada ide sut, maltene nezaustavljiv je, kada ne ide sut, on nema rjesenja u napadu...
Camdzic - Fizikalije su tu, ulaz ima, moze da igra odbranu, brzo mu svirase dva faula, ali skupio je desetak poena opet, vecinom iz kontri...
Batina - Pogodio tricu na pocetku, nije ni puno igrao...
Bozo - Kao i obicno odlicno krene u mec, a onda se izgubi..Poslije je pogodio opet par suteva..Imao jedan promasaj sam ispod kosa, ali se poslije ispravio i pogodio preko dvojice u tom napadu...
Buza - Povreda iz Mrkonjica je ostavila traga....Ali i dalje mu Dejo nece dati vise od deset minuta....
Rahimic - Igrao jedno 25 minuta i bio najbolji na terenu..U prvom poluvremenu maltene sam je covjek igrao, spusti se lopta za njega i svi na stranu i to je to..Bilo je i situacija dva plus jedan...
Zimic - Iskreno koliko god ja kritikovao Zimica, nije tacno da nije dobio priliku, imao je sansu, samo sto on nije dobar u glavi i to je to....Frajer nije zelio da radi na sebi i gotovo, a mogao je...Mogao je da postane jedan od najboljih centara Europe, ali nije...
Mujic - Malo je igrao pred kraj, a Dejo ga zagrijavao u 12. minuti utakmice
P.S. Slavija je odlicno sutirala u prvom poluvremenu..Ulazilo je sve, Bosna nista nije branila, u drugom ih je stao sut, ali ne zbog nase odbrane....
Uitsak noci...Vise funkcionera Bosne na tribinama nego navijaca....