Nije tacno za grah iz lonca. To su samo budale izmisle? Ko bi drzao grah u loncu medju nogama od Bosne do Jadrana?? Pa nije niko lud. Nosilo se uglavnom masanca i peceno pile,to sam svojim ocima vidio. Ljude sjede na plazi,jedu,pokupe svoje smece i bace u korpu. U cemu je problem?? Jel trebao da naruci u nekom restoranu vasu zilavu kokos pa da zube iscupa jedeci je. Posto su vam Njemci,Talijani i drugi vazniji od nas,ok..onda njih usluzujte.jacky09 je napisao/la:Donesi slobodno. Stvari se malo sređuju, pa se nemoj čuditi ako te opletu masno po džepu sljedeće godine. Plaža nije za jelo, tu se odmaraš, sunčaš. Drugo je kokuruz a drugo je grah iz lonca. Ponesi ti kilo kokuruza od kuće.majestic24 je napisao/la:E nabijem vas na qrac...i vas i vase plaze. Kad onda babetina hoda plazom i prodajem kuruze i krofne,to je ok. Kad drugi unese hranu,nevalja.
Sljedece godine kad odem na plazu ima da sebi donesem Jagnje sa hobotnicom na Bosanski nacin. Ovima sta me gledaju dati cu im hobotnicu da glodju a ja cu svoje jagnje na miru jesti s drustvom.
P.S Donijeti cu ga na raznju
Samo vi nemate muda za to. Jer vama glavni prihod su bosanci pa vi pricajte sta hocete. Samo ,i nas cete uskoro izgubiti. Cim nam se ukinu vize ja cu ABD u Italiju i Tursku (u tursku bi i sad isao al avionska karta je skupa,a ako idem autom moram traziti vize da idem kroz grcku itd). Takodjer,sve vise ljudi ide u Crnu Goru.