Nisi dobro si vidio, to je za gospoduJaskoBiH je napisao/la:Ljudi ili sam ja nesto pogresno vidio il fakat kod treceg i cetvrtog uzlaza na tribinu se nalaze duple stepenice udaljene 1 m jadne od drugih ?

Nisi dobro si vidio, to je za gospoduJaskoBiH je napisao/la:Ljudi ili sam ja nesto pogresno vidio il fakat kod treceg i cetvrtog uzlaza na tribinu se nalaze duple stepenice udaljene 1 m jadne od drugih ?
Ako nece sa Grbavicom sa kojim ce to stadionom u BiH. Ovo je najbolje sto trenutno moze biti alternativa Bilinom Polju.podhum je napisao/la:Zelji svaka cast na ovome sto rade,.ne sumnjam da ce i repka s ovim dobiti pravi stadion.Samo naprijed i da svaki stadion u BiH lici na stadion.
MrBean je napisao/la:Nisi dobro si vidio, to je za gospoduJaskoBiH je napisao/la:Ljudi ili sam ja nesto pogresno vidio il fakat kod treceg i cetvrtog uzlaza na tribinu se nalaze duple stepenice udaljene 1 m jadne od drugih ?
U tom sektoru ce biti navijaci sa 10-godisnjim ulaznicama, pa im valjda na taj nacin ugađaju.JaskoBiH je napisao/la:MrBean je napisao/la:Nisi dobro si vidio, to je za gospoduJaskoBiH je napisao/la:Ljudi ili sam ja nesto pogresno vidio il fakat kod treceg i cetvrtog uzlaza na tribinu se nalaze duple stepenice udaljene 1 m jadne od drugih ?
Jednostavno ne vidim logiku![]()
![]()
Pa na dobro organizovanim događajima/utakmicama, svi gledaoci kupuju kartu (bilo sezonsku ili onu jednokratnu) za sjedište određeno brojem, tako da nema potrebe da ljudi dolaze puno prije neke jače utakmice, da se vrte gore-dole dok ne nađu fina sjedišta i tako to.JaskoBiH je napisao/la:Slazem se da tim ljudima treba nesto malo posebnije al da ih bas ogradom odvajaju od ostalih navijaca to ne ide
Apsoluzni se treba znati redMrBean je napisao/la:E stvarno ako ce tu biti ograda, e onda stvarno, e stvarno ..
Pa nije obavezan da sjedi na dijelu tribine gdje se nalaze te stolice za desetogodišnje ulaznice, može valjda otići gdje mu je volja, jer ima desetogodišnju za cijeli istok, a taj ograđeni dio je samo neka vrsta nagrade ljudima koji su kupili te ulaznice u vidu najboljeg mjesta za pregled utakmice na cijeloj tribini.BosnianKingdom je napisao/la:Pa hoće neko sa desetogodisnjom da ide sa prijateljem koji ima običnu kartu i moraju se razdvojiti? Nema teorije da će ograda biti. To će se nekako drugačije urediti.
Postoji mogucnost da ce morati otici na drugi dio istoka sa prijateljem, pogotovo tokom ljetnih utakmica, evropskih utakmica, derbija, finale kupa ili proslava titule i sl. Znam da su neki vlasnici desetogodisnjih zeljeli da nemaju rezervisano mjesto ali isto tako nemaju pravo da zauzimaju (ili njihov prijatelj) mjesto koje neko drugi rezervisao. Ko je rezervisao mjesto na toj sjedalici ce pisati "ovo mjesto je rezervisano za vlasnika desetogodisnje ulaznice sa brojem XXX" i nije dopusteno da neko drugi ga zauzme.BosnianKingdom je napisao/la:Pa hoće neko sa desetogodisnjom da ide sa prijateljem koji ima običnu kartu i moraju se razdvojiti? Nema teorije da će ograda biti. To će se nekako drugačije urediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.