FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Bolan 2-0 vodimo
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Kuduz i Music strijelci
-
- Kontakt:
Šta se dešava sa komšijama iz Banovića?!
Eurosport ne prenosi onda bas najbolje.Svaka čast itekako smo pogoršali situaciju Podgrmeču koji se bori sa Slogom iz Ljubuškog za Premier ligu,ali dobro šta je tu je.Zoom088 je napisao/la:Bolan 2-0 vodimo
1-2
Strašni Podgrmeč se vraća,izgleda da borba za PL nije gotova za PodgrmečZoom088 je napisao/la:1-2
- LukavacLive
- Kontakt:
Sad će Skulić da napravi pometnju, ne brinite se.

dobro vas komsije sjevase uzeli su repa garant
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Izgleda da vam ne gine nizi rang.Opet se naguzi Buducnost kao i uvijek sto su se naguzivali.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Gotovo je ovo. Jedinstvo i NT imaju smijesno lagane rasporede do kraja. jedina mala nada je da gorazde izgubi 3 tekme do kraja,a mi da sve kupimo (ovi nasi nemaju snage da dobiju posteno sve). Al ako ce najpostenija ekipa na duunjaluku ostat kupujuci utakmice onda bolje da ispadnemo. bilo je lijepo dok je trajalo
hvala upravi i igracima na ovom "zadovoljstvu"
hvala upravi i igracima na ovom "zadovoljstvu"

a ne sjećaš se jelde kad ste se vi nama guzili i to na štetu veleža, čiji su navijači prije toga dolazili da sa vama na tribini navijajuBihac96 je napisao/la:Izgleda da vam ne gine nizi rang.Opet se naguzi Buducnost kao i uvijek sto su se naguzivali.

nadam se da naši mogu do kraja odigrati sve ovako pa nek i ispadnu zbog onakvog pristupa tekmi. ako ništa očekivao sam od pojedinaca (znate vi kojih) da izgaraju, a oni igraju samo da očiste kartone...
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Izgubili ste 6 bodova kod kuce koje niste smjeli izgubit Bosna i Jedinstvo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Izgleda da će bit' tako, šta ćeš takva sudbina, nadam se samo da nas u bližoj budućnosti ko kupi pa da dođemo bar do finala Kupa.staragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Ajde ba ne kenjaj, da vam nije Azmira navijali bi za Simin Han,,,A vi kao navijaci ste pokazali koliko ste mali kada takvog covjeka pljujete...Mi kuburimo sa svojim uhljebasima i nije nam lako...staragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ne kažem da vam je lako...moje mišljenje je da nakon skraćenja lige, organizacijski,infrastrukturom i parama kojima raspolažete realno vam je mjesto u trećem rangu...a sad ovo da nije Husica...pa da pitarima nije tana, psg-u mansura, celziju romana,Milanu berluskonija,Manchesteru glejzera itd...itd...itd...sbb -kbbsodaacm je napisao/la:Ajde ba ne kenjaj, da vam nije Azmira navijali bi za Simin Han,,,A vi kao navijaci ste pokazali koliko ste mali kada takvog covjeka pljujete...Mi kuburimo sa svojim uhljebasima i nije nam lako...staragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako će vas kupit kad ne postoji zakon o privatizaciji u sportu... A evo ove sezone ste dobacili do cetvrfinala... Sljedeć, ko znaIraola je napisao/la:Izgleda da će bit' tako, šta ćeš takva sudbina, nadam se samo da nas u bližoj budućnosti ko kupi pa da dođemo bar do finala Kupa.staragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje
Vrati se Vojvodo na Jošik ponovo, vrati se Darko gde si ratovo
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Pa realno da niste kupili u Lukavcu od tog istog Radničkog i Radnički da vam nije odradio još par utakmica kod kuće ugasio konkurente vi ne bi još vidjeli premier lige,malo se opusti kad pišeš o Radničkom.. al dobro vraćate nam što koristimo sve usluge na tušnju besplatno,ali nemoj ulazit u tu temu ko gdje treba biti,kada vi niste ni sekunde PL zaslužili a pogotov nešto da osvojite..šššš ne namješta Sloboda šššstaragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Brigada89 je napisao/la:Pa realno da niste kupili u Lukavcu od tog istog Radničkog i Radnički da vam nije odradio još par utakmica kod kuće ugasio konkurente vi ne bi još vidjeli premier lige,malo se opusti kad pišeš o Radničkom.. al dobro vraćate nam što koristimo sve usluge na tušnju besplatno,ali nemoj ulazit u tu temu ko gdje treba biti,kada vi niste ni sekunde PL zaslužili a pogotov nešto da osvojite..šššš ne namješta Sloboda šššstaragarda je napisao/la:Pa realno radnički je nakon skraćenje PL klub za 3. rang takmičenja... Ne znam što toliko razočarenje![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.