NK Zvijezda Gradačac

Heller
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Heller » 02 maj 2012, 16:36

husein veličanstveni je napisao/la:Kakva je ovo zahebancija :o :o

slika
greška neka vidiš daje x2 1.69 :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 maj 2012, 19:10

Jest merak sad cekati sve one insajdere koji su imali sto posto dojave o prodaji utakmica. :mrgreen:
Cestitke Zvijezdi na pobjedi,iako mi je iskreno zao sto je Sloboda sebe dovela u ovakvu situaciju da ce ispasti.Takodje mi je jako drago sto je Zvijezda zacepila usta svim ovim kladionicarima i mesetarima koji su pricali o nekim prodajama.
-PAJA Fan Club!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 maj 2012, 19:14

Svaka vam cast za danasnju pobjedu , mogu misliti kakvih je tu pritisaka bilo sve na vas. Al drugovi ovako se dize kvalitet lige a to vi redovno radite.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 maj 2012, 19:16

CESTITKE, UPRAVI KLUBA, TRENERU I IGRACIMA NA DANASNJOJ POBJEDI !
PO KOZNA KOJI PUT DOKAZALI SMO FUDBALSKOJ JAVNOSTI U BiH O KAKVOJ SE SPORTSKOJ SREDINI RADI.

PONOSAN NA GRADACAC, PONOSAN NA ZVIJEZDU !

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 maj 2012, 19:17

ne j.e.b.u ovi iz nase oprave nikoga...tako i treba svaka cast
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 maj 2012, 19:21

Pandza se preporodio :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 19:21

ja cu samo rec zvijezda sa pola snage pobijedila slobodu.sloboda ima dobru ekipu po imenima ali su kao ekipa nula a to je sve sto ih pravi trener nije vodio.cestitke zvijezdi igracima ljudima u upravi trenerima sto su po ko zna koji put pokazali da smo prava sredina i da nemamo veze sa ni sa kakvim stimanjima.slobodi puno srece u nastavku al se bojim da je njima druga liga zagarantovana nemaju oni kvaliteta to se danas vidilo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 02 maj 2012, 19:25

Dzin je napisao/la:Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama. :mrgreen:
Nekada si imao info s izvora a sda je očito da su te udljili i plasiraju ti dezinformacije!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 02 maj 2012, 19:50

Bosanski zmaj je napisao/la:CESTITKE, UPRAVI KLUBA, TRENERU I IGRACIMA NA DANASNJOJ POBJEDI !
PO KOZNA KOJI PUT DOKAZALI SMO FUDBALSKOJ JAVNOSTI U BiH O KAKVOJ SE SPORTSKOJ SREDINI RADI.

PONOSAN NA GRADACAC, PONOSAN NA ZVIJEZDU !
+1, izgleda da je ovo jedini tim koji ne stima utakmice u nasoj drzavi, svaka cast ;)
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 19:52

Dzin je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Vidjecemo danas kad vam sloboda odnese 3 bobe :lol: :lol:
Bjezite iza coska,eto Goska :D
Mi smo vam dali 2 komada u Sarajevu,vi ste dobili tricu u Sirokom mi odnijeli bod,dobili ste 2 komada u BL mi njima dali 2 i odnijeli 3 boda,mnogo ste jaki, cuvajtes VELIKOG Goska,a mi danas 100% pobijedujemo Slobodu samo sam palio pred utakmicu da je nastimana,toliko ,pozz iz suncanog Gradacca,spremite se za tricu kod nas,obecavam :D :D

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 02 maj 2012, 19:55

zmaj od b. je napisao/la:
Dzin je napisao/la:Utakmica dogovorena,blokirana je i na kladionicama. :mrgreen:
Nekada si imao info s izvora a sda je očito da su te udljili i plasiraju ti dezinformacije!
Ocito nisi procitao sve postove,procitaj ovaj iznad,pa ces vidjeti kako sam informisan,malo sam palio raju a ovaj gore je napisan pred utakmicu,odgovor na sve moje postove. :Duvjek imam info sa izvora ,iz prve ruke,hah
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 02 maj 2012, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 02 maj 2012, 20:05

svaka cast Zvijezdi hvala vam momci puno..

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 02 maj 2012, 20:14

Danas jedna korektna utakmica, sudija se nije vidio, pustio je da se igra...
Nasi igraci lagano, tek toliko da pobijede, bar je tako izgledalo, vidilo se posle gola da tako rec ne zele da daju vise, pandza dodje sam na golmana pa vraca loptu i djelma je par puta u prvom poluvremenu isto tako.

Nezic odlican, Masic iznenadjuje borbenoscu al sa loptom 0. Husic ko brzi voz pored one slobodine 4. A. Halil isto tako trudio se max.

Izmjene Mujo, ja ga vidio samo kad je uso na teren i kod onog jednog suta, Omic- svaki komentar je suvisan.
Jahic se malo izgubio, sto je normalno za njegove godine, samo da ne skrene skroz.

Sloboda ima pojedinaca, al im fali snage i uigranosti.

Uglavnom cestitke na pobjedi.

I jos nesto sto je bilo lijepo za vidjet, prilikom izmjena aplauz su dobijali i gostujuci i domaci igraci

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 maj 2012, 20:22

Pa 80% gostujućih igrača je na Banji dobijali aplauz.
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 maj 2012, 20:24

zmaj_Bosne je napisao/la:Pa 80% gostujućih igrača je na Banji dobijali aplauz.
bas tako
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 maj 2012, 20:30

Čestitke na pobjedi..

90% sam bio uvjeren da Zvijezda danas lagano dolazi do pobjede. I to se i desilo na kraju, znao sam da nema ništa od prodaje :D

Zvijezda ima finu ekipicu, žao mi što danas nisam otišao na tekmu gore, lijepo igraju uživat :D i da dodam da su dobri domaćini, Gradina kad je gostovala u Gradačcu (pripremna tekma) naši igrači su dobili aplauz prilikom izmjena.. i bez vrijeđanja psovki i sl.. što je neobično za nas (TK) :P

vidimo se aBd naredne sezone ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 02 maj 2012, 20:44

Hvala Zvijezda sto nam niste pustili.
Gradacac je jedna prava sportska sredina i dijelom sam i ja ponosan sto je u mom kantonu i komsiluku.

Slobodi nisu jos sve nade umrle iako tesko, tesko da ostanemo.

SLOBODA DO GROBA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 maj 2012, 21:53

astra1922 je napisao/la:ma ti si momak promasio temu skroz sta ti tu nije jasno a tom decku SB.TRN odgovaraj na nekoj drugoj temi ovdje nemoj hajde voz
"Hajde voz" mozes u svojoj kuci reci ako te iko i tu slusa. Gdje cu ja odgovarati to se tebe ne tice, niti te je neko uzimao u obzir dok me nisi citirao. Kada se desi da ovo bude tvoja tema (sto naravno nece nikad), onda mozes sa dosjetkama "hajde voz" (za koje ti je trebalo sigurno 5 minuta da se sjetis) upadati, do tada: "hajde voz", niko te nista ne pita. :lol:

Inace, bravo Zvijezda za danasnju pobjedu, nisam ni sumnjao u vase postenje. Cestitke iz Sarajeva. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 maj 2012, 21:57

neznam jel se nekom ucinilo da su se nasi nudili da nam zabiju bar jedan gol svi su lezerno igrali nije bilo naboja i pritiska na njihovu zadnju liniju kao sto nasi znaju napravit.ali na kraju ja prezadovoljan.danasnji sudija veoma mlad i dosta dobro je sudio sve pohvale....danas su me ponovo iznenadili slobodini navijaci ako se tako mogu nazvati,prave cirkus na nasem stadionu prijete smrcu nekim svojim iz uprave j e b u mater svojim igracima isto kao i na zadnjem nasem gostovanju na tusnju kada su isti pojedinci svojim igracima prilikom izlaska psovali sve po redu.mislim da to nasi igraci nikad nece doziviti u gradaccu stvarno je jad i cemer izgledalo...od slobodine ekipe nama bi dobro dosao jasmin mesanovic i kenan cejvanovic ostalo nula dzafic nije primio lopte tele tesko
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 02 maj 2012, 22:12

svaka cast nasoj upravi sto nije pustila utakmicu a bio sam i 100% siguran da necemo izgubit. a ovi stu su govorili da ce mo pustit pa sad nesto drugo pricaju lagano ga dudlajte ljubomorne dusice. Pandža igra sve bolje i bolje i golman se je danas pokazao odbranio je nekoliko dobrih suteva

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.